Jump to content

Žulj

Član foruma
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Žulj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

41

Reputation

  1. Španovićka je imala povredu i tek skoro se oporavila. U zadnje vreme ne može ni da se ptibliži 7m, a kamoli da ih preskoči, a 7m su neka "merka" za medalju na OI.. Uvek treba uzeti u obzir i da je skok u dalj, kao disciplina, jako zavistan(pored forme) i od trenutka inspiracije, i da je sve moguće, jer svi oni na treningu "ripaju" i po 7,20 bez problema, ali takmičarski dan je nešto posve drugačije. Jako teško ona može do medalje, nadam se i ja da može(samo zbog njenog iskustva), ali jako teško.
  2. Bata iz Jamajke skočio 8,14 sa povredjenom nogom. Kakav kralj.
  3. Ameri su bezobrazni. U Riu su njihovi košarkaši spavali na brodu, umalo ih to nije koštalo zlata. Imali su samo sreću što Sale sujeta nije vodio Bobija na OI.
  4. Teško do zlata. Ona je profi bokser, nije navikla na toliko mečeva. Sutra ako izmlati onu svetsku prvakinju na srce i fajtersku borbu uzećemo bronzu, ali za zlato nema ona ni snage ni taktike.
  5. Sad kad Kolašinac zafrljači kuglu preko nebeske Srbije pa dole na svetski rekord, ima da slavimo uz Baju malog knindžu i da se osvetimo onoj tekvondistkinji što veliča oluju.
  6. Ako nas Crna Gora pobedi onu su treći. Nerešeno i naša pobeda, mi smo treći.
  7. Nije, samo je pitanje da li ćemo da budemo treći ili četvrti.
  8. Redovno choknemo na Olimpijadi, ništa novo za nas. Bio bih iznenadjen ako predjemo 7 medalja ukupno. Zlatu se više ne nadam uopšte. Kapnuće još tri bronze max(karate, odbojka i rvanje ili boks), i to bi bilo to.
  9. Sandra me je razočarala. Ovo što govori je klasično srbovanje. Niko nije kriv ostalim držvama što nisu bacili atomsku na Japan, sad bi i oni imali posebne uslove.
  10. Najkvalitetnija ekipa na turniru je Španija, ali su luzeri. Izgubiće u finalu od Hrvata. Naša jedina šansa za medalju je da odemo u QF na Madjare. Italijani će nas isto rutinirati. Prvo, najbolja su ekipa na onoj strani, a drugo, oni su znali da nas pocepaju i kad smo za klasu bili kvalitetniji od njih, a ne sad kad je obrnuto.
  11. Tamo su, na papiru, najteže Amerikanke i Italijanke. Najpoželjine, opet samo na papiru, su Turkinje i Ruskinje.
  12. Koji ludaci.. 🙂 I to sve zbog 4 zlata na olimpijadi ili koliko ih već možeš osvojiti po zemlji u s.tenisu. Oduvek sam se pitao zašto su baš toliko nebobedivi, i da baš niko ne može ni da im se približi, kad oni kloniraju protivnike. A što i ovi drugi to ne rade? Vidim i da Severna Koreja ima medalje u stonom tenisu, a kapiram i da ne moraju baš da "pitaju" nekog da li želi da bude klon.. 🙂
  13. Wow... Jedna od gotivnijih priča na forumu. Nisam znao da to ide dotle u stonom tenisu. Baš sam se smrznuo od ove priče sad. Znači ako se ja, recimo, npr. pojavim sa novom tehnikom mogao bi da ih iznenadim na nekoj olimpijadi.. 🙂 Sutra kupujem sto za stoni tenis i idem u podrum, izlazim tek za tri godine u Parizu.. 🙂
  14. Nole uopšte nije u meču. Uzećemo dve drvene medalje u tenisu.
  15. Nole prodaje Ninu, anticipacija mu je jako loša.
×
×
  • Create New...