Cilemile Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Nešto me ni jedni ni drugi ne impresioniraju zasad. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Kako se u vaterpolu brzo stiže prednost, u 5 min 5-1, nakon polovine druge četvrtine 5-4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 U jbt koji metak. Mislio sam da je promašio gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Koliko smo loši, ne možemo da rešimo igrača više da nam život od toga znaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Dolaze crni dani za nas u ovom sportu. Posle povlacenja ovih igraca bicemo u rangu Australije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Potop… Mnogo smo daleko mi od bilo kakve medalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 48 minutes ago, Bugl Khan said: Jel zna netko koja točno pravila su promijenili u vaterpolu? Čitam intervju sa Prlainovićem i kaže da nova pravila ne pašu exyu i Mađarima, a jako favoriziraju Španjolce. Quote U kineskom gradu Hangzhou, na izvanrednom Kongresu FINA, Međunarodne organizacije vodenih sportova, u skladu s očekivanjima usvojene su izmjene pravila vaterpolske igre. Gotovo pa jednoglasno jer je za izmjenu pravila prikupljen 161 glas, uz 6 protiv i 2 suzdržana. -Nakon kornera i isključenja igrača momčadi koja se brani, vrijeme novog napada (tzv. drugi napad) je smanjeno na 20 sekundi, a ne kao dosad 30 sekundi. – Unutar 6 metara od gola, svaki prekršaj s leđa nad napadačem koji ima loptu i kreće se prema suparničkom golu, te pokušava šutirati, bit će kažnjen petercem. – Slobodan udarac ili izvođenje lopte će se izvoditi s mjesta gdje je lopta, osim ukoliko je prekršaj napravljen unutar 2 metra udaljenosti od gola – Moguće je postizanje gola izravnim šutem iz slobodnog udarca izvan 6 metara. – Izvođač kornera može postići gol izravnim šutem iz kuta ili plivanjem iz kornera i šutom, dok je dosad loptu morao dodati suigraču. – Moguće su tzv. leteće zamjene igrače do linije sredine bazena, a dosad je to moguće samo iz tzv. kućice na gol-crti, u korneru. – Svaka momčad ima pravo na po 2 time-auta tijekom susreta, a momčadi odnosno klupe će biti opremljene tasterom kojim označuju zapisničkom stolu da žele minutu odmora. – Vratar može krenuti i u napad odnosno smije preplivati u drugi dio bazena. – Pauza između 2. i 3. četvrtine je skraćena sa 5 minuta na 3 minute – Suci će biti opremljeni audio-tehnologijom (slušalice i mikrofon) poradi međusobno olakšane komunikacije. – Uvodi se upotreba u vaterpolu VMS (Video Monitoring System – video motriteljski sustav) za utvrđivanje je li lopta prešla gol-crtu, te je počinjen izrazito grub prekršaj koji se sankcionira isključenje. Ovo je s kraja 2019., ne znam da li se još nešto u međuvremenu mijenjalo. 51 minutes ago, Nicklord said: Dobar start. Možda ipak smem na plažu danas a da me ne prebiju Ajde, ajde, dlaka s glave ti ne(će) fali(t) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Mitrovic je bio dobar na golu protiv Australije, ne znam zasto sada brani Gojko, koji zapravo i ne brani. Uglavnom cekamo QF da vidimo na cemu smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Pa dobro, ne vidim kako su Španjolci ovim favorizirani. Ja sam mislio da se na suđenje faulova odnose promjene. Tu bi razumio da nekom paše grublja ili manje gruba igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Nisam gledao ali me iznenađuje i pobjeda a kamoli lakoća kojom se do nje došlo. Međutim, neće puno značiti ako se ne dobiju Španjolci, pobjedom u tom susretu idemo na Amere u QF, porazom na Italiju ili Mađarsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Ima i promena oko vremana za napad, plus ove ostale promene znači da je igra dosta ubrzana. Zato je prosečan rezultat na ovim OI dosta viši nego pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Je l' ostao još neko od projektovanih osvajača medalja a da nije zajebao. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Sto su vaterpolisti zajebali? Ne razumem vas uz najbolju volju, ajde nije isto biti 1 ili 4 u grupi, al do medalje svakako moras da dobijes Madjare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Nije problem kog moraš da dobiješ za medalju, problem je na šta ličimo i kako igramo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Nisam primetio da su ostali bolji, iskreno. I protiv Spanije i protiv Hrvatske uz malo srece i koncentracije je mogao da bude obrnut rezultat. Druga grupa je svakako slabija od ove. Tamo bi Australija lagano prosla u top 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 27 minutes ago, McLeod said: I protiv Spanije i protiv Hrvatske uz malo srece i koncentracije je mogao da bude obrnut rezultat. Ne zezaj, rutinirali nas i jedni i drugi. Čim bismo nešto zapretili odmah su začas rezultatski odvajali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 (edited) Najkvalitetnija ekipa na turniru je Španija, ali su luzeri. Izgubiće u finalu od Hrvata. Naša jedina šansa za medalju je da odemo u QF na Madjare. Italijani će nas isto rutinirati. Prvo, najbolja su ekipa na onoj strani, a drugo, oni su znali da nas pocepaju i kad smo za klasu bili kvalitetniji od njih, a ne sad kad je obrnuto. Edited July 31, 2021 by Žulj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 4 minutes ago, Ridji said: Ne zezaj, rutinirali nas i jedni i drugi. Čim bismo nešto zapretili odmah su začas rezultatski odvajali Danas jeste tako izgledalo. Protiv Španije su se ispromašivali baš puno za izjednačenje i vođstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Jel nam upitan prolaz ili nije ako izgubimo od MNE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Nije, samo je pitanje da li ćemo da budemo treći ili četvrti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Ako nas Crna Gora pobedi onu su treći. Nerešeno i naša pobeda, mi smo treći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 2 hours ago, Ridji said: Ne zezaj, rutinirali nas i jedni i drugi. Čim bismo nešto zapretili odmah su začas rezultatski odvajali Ovo danas sto sam gledao izjednacili smo posle ogromne prednosti, promasili gol za vodjstvo, primili glup gol, onda smo dobili idiotsko iskljucenje u poslednjim sekundama i onda smo pali pa su opet napravili razliku koju smo sveli na neku prihvatljivu do kraja. Ako su ova dva meca bila rutiniranje onda ti i ja ne shvatamo taj pojam na isti nacin. Lagano smo mogli da dobijemo oba meca, a kvalitet igre je u svakom slucaju bio nizak, ali kako nas, tako i njihov. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 31, 2021 Author Share Posted July 31, 2021 Španija i Hrvatska igraju meč za prvo mjesto u grupi. Obje ekipe bi trebale da imaju veliki motiv za pobjedu jer će USA biti četvrta u drugoj grupi. Srbija i CG da odluče ko će biti treći. U drugoj grupi je sve otvoreno što se tiče prva tri mjesta. Zavisi kako će proći derbi Italija- Mađarska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Italija i Madjarska odigrali nereseno, pa su Grci pobedom zavrsili prvi. Sad se javlja moralna dilema, ako izgubimo od CG idemo na Grcku, ako dobijemo idemo na Italiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Za sad unistismo CG na kontre, mnogo brze plivamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts