NMX Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BRAVO BRE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Emocije 😄 ima ih 😄 Bravo mala! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 jeste da vise nece biti karatea na oi, al da ga ispratimo kako dolikuje ☕ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Zlato, zlato, zlato 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Zlato a ja nemam gde da gledam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Tepa Milica, ali tepa i Jovana ❤️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 (edited) 7 minutes ago, NMX said: LJUDI...nikako RTS strim da ukačim na poslu dajte neki link ko boga vas molim ništa mi ne šljaka Ni meni. Da nije ovde komentara, ništa ne bih znao. U CG imaju neku svoju agendu. Opa, zlato!! Edited August 6, 2021 by Neme 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 da i oni sto su radile predikcije, pogode nesto.. cenili su da zlato za srbiju osvaja nas brus li i djoko.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Imamo zlatne zene 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Nije mi bilo jasno sta se desilo odmah, trojica sudija su podigli plavu zastavicu (to je bila Jovana), a jedan crvenu, dok je glavni pokazao na Kineskinju. Da li je on glasao za nju? Meni nije jasno zasto bi neko glasao za Kineskinju, ova nasa je prebila ko vola u kupusu. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Jedini nas favorit koji se nije usrao. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 minutes ago, n4l1m said: jeste da vise nece biti karatea na oi, al da ga ispratimo kako dolikuje ☕ Fakticki veciti olimpijski sampion 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 (edited) Trenutak kada je videla tri plave zastavice ❤️ Bravo! Edited August 6, 2021 by Green23 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Šteta što promaši onaj udarac u glavu nakon obaranja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Neka stavi neko link kad izađe snimak na YT, molim vas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 minutes ago, Del Piero said: Nije mi bilo jasno sta se desilo odmah, trojica sudija su podigli plavu zastavicu (to je bila Jovana), a jedan crvenu, dok je glavni pokazao na Kineskinju. Da li je on glasao za nju? Meni nije jasno zasto bi neko glasao za Kineskinju, ova nasa je prebila ko vola u kupusu. Baš tako, odluka sudija 3:2 za Jovanu, a zašto su ova dvojica glasala za Kineskinju, nemam blagog pojma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Vraća mi se vera u ovo društvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Zene da brane, muskarci da radjaju! 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Na aktivnost ju je dobila. Ali ono ciscenje je bilo spektakularno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 4 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Jedini nas favorit koji se nije usrao. verovatno sto 90% nije ni znalo da imamo predstavnika u karateu, a kamoli kad nastupa.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Steta za ovo: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 (edited) Drago mi je da je ova devojka uzela zlato. Ona je svetski i evropski prvak, sada i olimpijski a 99% Srbije nije čulo za nju. Svaka čast našoj terminatorici. Edited August 6, 2021 by Klotzen 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Sutra i zadnja hrvatska prilika za medalju. Ivan Kvesić je aktualni svjetski prvak, i prema sustavu natjecanja polufinale bi moralo biti dostižno. Malo kad sam gledao ovoliko borilačkih sportova, i osim boksa jedva da išta razumijem. A Balkan se naosvajao medalja u svemu osim u boksu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Baš tako, odluka sudija 3:2 za Jovanu, a zašto su ova dvojica glasala za Kineskinju, nemam blagog pojma.Upravo. Po pravilima ako nema poena, takmičar koji je više napadao dobija. Ovde je bilo više nego očigledno.Meni potpuno nerazumljivo, kao i sudjenje u boksu. Vidiš da je samo jedan borac udarao, a rezultat na kraju svega par udaraca više. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts