NMX Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BRAVO BRE 2
n4l1m Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 jeste da vise nece biti karatea na oi, al da ga ispratimo kako dolikuje ☕ 5
Lobotomija Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 (edited) 7 minutes ago, NMX said: LJUDI...nikako RTS strim da ukačim na poslu dajte neki link ko boga vas molim ništa mi ne šljaka Ni meni. Da nije ovde komentara, ništa ne bih znao. U CG imaju neku svoju agendu. Opa, zlato!! Edited August 6, 2021 by Neme 2
n4l1m Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 da i oni sto su radile predikcije, pogode nesto.. cenili su da zlato za srbiju osvaja nas brus li i djoko.. 3
Del Piero Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Nije mi bilo jasno sta se desilo odmah, trojica sudija su podigli plavu zastavicu (to je bila Jovana), a jedan crvenu, dok je glavni pokazao na Kineskinju. Da li je on glasao za nju? Meni nije jasno zasto bi neko glasao za Kineskinju, ova nasa je prebila ko vola u kupusu. 8
LayupFromTheMidget Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Jedini nas favorit koji se nije usrao. 7 1
Darth Steva Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 2 minutes ago, n4l1m said: jeste da vise nece biti karatea na oi, al da ga ispratimo kako dolikuje ☕ Fakticki veciti olimpijski sampion 12
Green23 Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 (edited) Trenutak kada je videla tri plave zastavice ❤️ Bravo! Edited August 6, 2021 by Green23 1 2
Nicklord Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Šteta što promaši onaj udarac u glavu nakon obaranja 1
alcesta Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Neka stavi neko link kad izađe snimak na YT, molim vas. 1
Stiletto Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 2 minutes ago, Del Piero said: Nije mi bilo jasno sta se desilo odmah, trojica sudija su podigli plavu zastavicu (to je bila Jovana), a jedan crvenu, dok je glavni pokazao na Kineskinju. Da li je on glasao za nju? Meni nije jasno zasto bi neko glasao za Kineskinju, ova nasa je prebila ko vola u kupusu. Baš tako, odluka sudija 3:2 za Jovanu, a zašto su ova dvojica glasala za Kineskinju, nemam blagog pojma. 1
suptil Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Na aktivnost ju je dobila. Ali ono ciscenje je bilo spektakularno. 1
n4l1m Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 4 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Jedini nas favorit koji se nije usrao. verovatno sto 90% nije ni znalo da imamo predstavnika u karateu, a kamoli kad nastupa.. 3
Klotzen Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 (edited) Drago mi je da je ova devojka uzela zlato. Ona je svetski i evropski prvak, sada i olimpijski a 99% Srbije nije čulo za nju. Svaka čast našoj terminatorici. Edited August 6, 2021 by Klotzen 11
Cilemile Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Sutra i zadnja hrvatska prilika za medalju. Ivan Kvesić je aktualni svjetski prvak, i prema sustavu natjecanja polufinale bi moralo biti dostižno. Malo kad sam gledao ovoliko borilačkih sportova, i osim boksa jedva da išta razumijem. A Balkan se naosvajao medalja u svemu osim u boksu. 3
Mvasic Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Baš tako, odluka sudija 3:2 za Jovanu, a zašto su ova dvojica glasala za Kineskinju, nemam blagog pojma.Upravo. Po pravilima ako nema poena, takmičar koji je više napadao dobija. Ovde je bilo više nego očigledno.Meni potpuno nerazumljivo, kao i sudjenje u boksu. Vidiš da je samo jedan borac udarao, a rezultat na kraju svega par udaraca više. 1
Recommended Posts