Del Piero Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Nemoj da se brines, samo je pitanje vremena kad ce ga oboriti. Mi ne igramo sa dva primaca nego sa tri libera. Dok se i ako se Brankica vrati u neko optimalno stanje, Tijana ce i dalje da puca preko 50% lopti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Cudne stvari se desavaju na zenskom turniru. Dominikana, koju smo juce pregazili sa pola gasa, gubi tesno u 5 setova od Brazila. Inace od nasa 102 napada danas 52 je islo na Tijanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Kina loše igra, ne bih se kladio na njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Kanađani glatko dobili Iran, po meni iznenađenje, nisam očekivao takvu nadmoć, ali nisam gledao meč. Odgledah veći deo meča Argentina - Francuska, fantastičan odbojka i ponovo vrhunska predstava Gaučosa, posle onakvog pada u 4. setu u kom su uzeli samo 15 poena očekivao sam da opet izgube utakmicu u 5. setu, nažalost 5. nisam ispratio, ali vidim da im se vratilo za poraz od Brazila, ovoga puta 15-13 za njih. Ne igraju baš savršenu odbojku, puno amaterskih grešaka prave, ali pariraju najjačim reprezentacijama, svim srcem sam uz njih u nastavku takmičenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Kakva demonstracija sile Rusa protiv Brazilaca 3-0 zaista rutinski, Brazilci uzeli 22-20-20 poena, u svakom setu su bili bolji, odgledao sam dobar deo meča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Dobri su bili Rusi, brljali su sa servisom al je blok bio kako valja. Brazilci mlaki bez dovoljno energije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Laksi trening protiv Kenije. Za dva dana protiv Brazila za prvo mesto. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Brankica je igrala danas.Valjda ce biti spremna za Brazil i eliminacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Zato je i igrala danas, da oseti halu i uhvati ritam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Zanimljiva situacija u drugoj grupi, Kina je pred ispadanjem, izgubili su i od Rusije 3:2. Sada je najrealniji scenario da Ruskinje budu cetvrte i ako bude tako onda nas mec protiv Brazila ima jos veci znacaj jer su one sigurno najpozeljniji protivnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 kaki smo baxuzi, zapasce nam kina iz te grupe u 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 42 minutes ago, Del Piero said: Zanimljiva situacija u drugoj grupi, Kina je pred ispadanjem, izgubili su i od Rusije 3:2. Sada je najrealniji scenario da Ruskinje budu cetvrte i ako bude tako onda nas mec protiv Brazila ima jos veci znacaj jer su one sigurno najpozeljniji protivnik. To smo i u basketu mislili .. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Pa ako udjes u mec kao sto su usli basketasi onda nista ne vazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Sjajan ženski turnir. Danas Rusinje preokret, da li će moći i Turkinje. Inače sada čujem pravilo. U četvrtfinalu se prave četiri šešira. U prvi idu prvoplasirani i tako redom. Onda se žrebom određuju parovi četvrrfinala, pa recimo ako Srbija bude prva u grupi možda ponovo igra sa 4. ekipom iz svoje grupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Jel gleda ko? Šta će biti posle ovog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Biće da ćemo završiti druge u grupi, ništa specijalno 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 8 minutes ago, Azazelkg said: Biće da ćemo završiti druge u grupi, ništa specijalno 😉 Više sam mislio za 1/4 finale i to 😄 Ko nam odgovara a na kog sad idemo i to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 (edited) Tamo su, na papiru, najteže Amerikanke i Italijanke. Najpoželjine, opet samo na papiru, su Turkinje i Ruskinje. Edited July 31, 2021 by Žulj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Bez Brankice nismo ista ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Sad tek vidim da su Kineskinje ispale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 1, 2021 Author Share Posted August 1, 2021 Argentinci pregazili SAD 3-0 i izbacili ih sa turnira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ušla Brankica u Bojanu Milenković na ovom turniru. Devojka je u odličnoj formi na OI, više je sakupila poena za Srbiju na tih nekoliko utakmica nego u celoj reprezentativnoj karijeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Demonstracija sile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Šta bi trebalo da gledamo u meču Rusija - Turska?! Ako dobije Turska ima li šanse da igramo s njima...Nekako nam Rusi (računam i Zvereva) na ovim OI ne leže nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Postoje razlicite informacije o ukrstanju u QF. Don Juan je gore napisao, a to sam jutros procitao na SK, da mi kao drugi u grupi mozemo igrati protiv treceg iz druge grupe ili iz nase. Druga opcija koju sam procitao (ona je vazila i za Rio) je da se drugi i treci iz jedne grupe zrebaju sa drugim i trecim iz druge, pa se moze desiti da igraju drugi protiv drugog npr. Tako da ne znam sta je trenutno na snazi, ali za nas bi bilo mnogo bolje da je prva opcija. Ne samo da bi nam mogla doneti ekipu iz nase grupe koju bi pregazili verovatno (ali mi ovo iskreno nema smisla i zvuci glupo), vec bi tako izbegli Italiju sigurno, a koja nam moze pasti ako se budu zrebali drugi i treci. Rusija/Turska je protivnik po meri u QF, samo da ne bude Italija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts