Jump to content

UEFA Europa Conference League


Xpert

Recommended Posts

Just now, Barkley#34 said:

Sad splitska dica mogu da mrze koga hoće... al' samo u lokalu. Bravo Paok, bravo Žile. :87:

Pošto više neće igrati Europu ove godine, zna se ko preuzima no1 spot na listi mržnje.
Umjesto da živi ljubav, da se rađa dan....

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Bugl Khan said:

Dobio je u Madridu drugi žuti jer je kao nešto dobacio, prigovorio ili opsovao sucu. Problem je što je Desnica gluhonijem.

To je svako malo pominjano na više utakmica i u našem prvenstvu. Znam da ga je niški golman Zajko Milenković jurio 50 metara kad "nije čuo" da je sudija svirao ofsajd....

Link to comment
Share on other sites

Sabah mi se ucinio kao solidna ekipica u prvom mecu, danas izgledaju poprilicno jadno, otprilike nivo Napretka iz Krusevca. Ne pomaze im ni sto su dosli ovde da sacuvaju 2-0, a ne da igraju fudbal.

 

Rutinitaju ovo komsije u produzecima, ako se ne raspadnu fizicki. Nordsjeland je vec nivo iznad, to ce biti zanimljiv dvomec.

Link to comment
Share on other sites

Ispade stvarno da će lakše FKP sa Sabahom posle 0-2 nego Hajduk u Solunu... Jbg, možda i nije bio hot take...

 

Belić je MVP u Humskoj, još od prošle sezone je najkonstantniji igrač Partizana, ono što on igra sada je nebo i zemlja u odnosu na ono što je igrao kad je stigao iz Rada.

 

Bilo bi besmilsleno da ovo FKP sad ispusti, a ako prođu, ne bi me začudilo da odigraju mnogo bolje protiv Danaca u obe utakmice, te da lakše odu dalje nego večeras.

Edited by Nek grmi jako
Link to comment
Share on other sites

Nije da ne znaju fudbala igrači Sabaha, fino je to delovalo u prvom meču, a i ovde umeju sasvim lepo da spoje 3-4 pasa. E sad zbog jajarenja od samog početka, opstrukcije  igre, verovatno ce biti kažnjeni i ispašće.Deluje da su bolje fizički pripremljeni, sto je porazavajuce.

Link to comment
Share on other sites

Ovaj Saldanja nikako da šutne loptu na prirodan način jer nikako ne može da pripremi telo i noge za udarac. Kad treba da je šutne izgleda kao da će sam sebi da skenja čašicu od kolena.

 

I gol mu je bio kao gimnastička vežba u parteru.

Edited by Nek grmi jako
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Perkos2 said:

Imaju oni i dalje priliku da igraju u Evropi pa možda se poprave, ispadali su naši klubovi i o Kairata, Šamroka, Petržalke,Maltežana Kiprana i Moldavaca a sad je nacionalna sramota poraz od Brage

Nije nacionalna sramota poraz od Brage al je sramota da izadjes onako prvi put u istoriji u LS da izadjes spuštenih gaća i sa slabijim timom od prosle sezone iako si za to ucesce dobio i neki keš.Seljacka politika, ali ok mi smo narod koji uvek za sve ima opravdanje i uvek je ono čuveno "pa šta":)

A i ta Braga koliko je moćna baš kako se odjednom tretira u našoj javnosti pa ima i Portugalsko prvenstvo pa se moze pogledati protiv nekog tamo Famalika recimo

 

Edited by KingOfTheBongo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...