Don Juan Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 1 hour ago, Manoly said: Dakle sutra nas ceka borba gigAnata... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Kad si se vec "javio" na drugoj temi..da te ovde pitam o izostancima veceras kod vas..vidim da Moyes spominje da ste oslabljeni.. @der Gabelschwanz Teufel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Pretpostavljam da misli na to da je Mačkar nedovoljno oporavljen ali da mora da startuje jer nema drugih krštenih štopera ( osim članova U23 ekipe ), to naravno govori da nemamo bekap opciju na toj poziciji. Ovo ostalo je koliko ja vidim manjeviše na mestu.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Ajntraht od poslednjih 9 utakmica ima dve pobede. U gostima kod Barselone i Vest Hema. Neverovatno kako im se posloze kockice na gostovanjima..naravno,ocito su tada i opasniji (igraju mahom na kontre)..jer,ruku na srce - u pozicionom napadu nemaju mnogo da ponude. Samo zbog Bovenovih makazica ovo je trebalo zavrsiti 2:2. Grota da nije uslo. NIje ovo gotovo. Dobijate ih tamo ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 13 hours ago, Drug Crni said: Ajntraht od poslednjih 9 utakmica ima dve pobede. U gostima kod Barselone i Vest Hema. Neverovatno kako im se posloze kockice na gostovanjima..naravno,ocito su tada i opasniji (igraju mahom na kontre)..jer,ruku na srce - u pozicionom napadu nemaju mnogo da ponude. Samo zbog Bovenovih makazica ovo je trebalo zavrsiti 2:2. Grota da nije uslo. NIje ovo gotovo. Dobijate ih tamo ^ Drugi gol Ajntrahta je textbook pozicioni napad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Ode Rendžers u finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 15 minutes ago, Don Juan said: Ode Rendžers u finale. Oni su imali cilj u Evropi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 28 minutes ago, Perkos2 said: Oni su imali cilj u Evropi Mislim da imaju pravog čoveka na klupi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 9 hours ago, Don Juan said: Mislim da imaju pravog čoveka na klupi. i u klubu i oko kluba a bogami i kod navijača je bitno da se osvoji evropski trofej a ne da se samo bude bolji od komšija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 1 hour ago, Perkos2 said: i u klubu i oko kluba a bogami i kod navijača je bitno da se osvoji evropski trofej a ne da se samo bude bolji od komšija Što se tiče navijača ne bih baš stavio ruku u vatru da je tako, čak mislim da su oni mnogo (nemerljivo) ekstremniji i od navijača Zvezde i Partizana. Ipak se njihovo rivalstvo sa Seltikom bazira na drugim (opasnijim) osnovama, nego između "beogradskih blizanaca". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 1 hour ago, Don Juan said: Što se tiče navijača ne bih baš stavio ruku u vatru da je tako, čak mislim da su oni mnogo (nemerljivo) ekstremniji i od navijača Zvezde i Partizana. Ipak se njihovo rivalstvo sa Seltikom bazira na drugim (opasnijim) osnovama, nego između "beogradskih blizanaca". na kakvim god da je osnovama način na koji oni probaju da pobede rivala je gospodski u odnosu na naše prljavštine. Pametna ulaganja, dobra selekcija igrača i pošten pristup svakoj utakmici na kraju mora da donese i neki rezultat. Naši šibicare, spletkare i gledaju kako da ukradu barem evo iz kluba i zato smo treća liga u Evropi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Što se tiče navijača ne bih baš stavio ruku u vatru da je tako, čak mislim da su oni mnogo (nemerljivo) ekstremniji i od navijača Zvezde i Partizana. Ipak se njihovo rivalstvo sa Seltikom bazira na drugim (opasnijim) osnovama, nego između "beogradskih blizanaca".Nekad su po tim osnovama baš strogo bili podeljeni i među navijačima i među igračima gde jedni nisu igrali za druge i obratno. Više nije tako izraženo, mada verujem da su još uvek prilično izdiferencirani među navijačima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 1 minute ago, Martin Mystere said: 1 hour ago, Don Juan said: Što se tiče navijača ne bih baš stavio ruku u vatru da je tako, čak mislim da su oni mnogo (nemerljivo) ekstremniji i od navijača Zvezde i Partizana. Ipak se njihovo rivalstvo sa Seltikom bazira na drugim (opasnijim) osnovama, nego između "beogradskih blizanaca". Nekad su po tim osnovama baš strogo bili podeljeni i među navijačima i među igračima gde jedni nisu igrali za druge i obratno. Više nije tako izraženo, mada verujem da su još uvek prilično izdiferencirani među navijačima. Svakako ne kao ranije, ali ja se sećam ne tako davno da je Ferguson ostavio Čičarita na klupi, samo zato što je imao određene rituale koji bi navijači Rendžersa mogli da shvate kao provokaciju. A Fergi zna vrlo dobro šta se sme, a šta ne sme tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Gleda li se finale? Ja imam utisak kao da je finale Lige konferencija..tako mi nekako "zvuci" finale Rendzers - Ajntraht. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Ako ne dobije crveni biće čudo. Okeeeeeej, zakačio čoveka kramponima po glavi i nema ni žutog...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Morao sam da se javim na jedan poziv,nisam video situaciju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 2 minutes ago, Drug Crni said: Morao sam da se javim na jedan poziv,nisam video situaciju.. Visoko podignuta noga, srećom samo ga je okrznuo kramponima po glavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Ajde bre Filipe metni ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 51 minutes ago, Čvarkov said: Ajde bre Filipe metni ga. Metnuše ga Škoti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Ima li srećnije ekipe od Rendžersa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 2 minutes ago, Don Juan said: Metnuše ga Škoti. Okrećemo ovo. Gol i asistencija Kostića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Ako Rendžers dobije, prvi ispod crte smo za play-off sledeće sezone.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 7 minutes ago, Čvarkov said: Okrećemo ovo. Gol i asistencija Kostića. Još gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Al' je centrirao majstorski Kostic. Svaka cast 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts