Laki21 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Dunster je uspeo i ovu titulu da mi ogadi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 6 minutes ago, berti said: Naravno da hocemo pobedu, ali se mister toliko zgadio sa ovim jajarstviom da je zasluzio neko sranje Misliš da je ili- ili? Da smo igrali fudbal bukvalno smo trebali da nakantamo uvu krntiju od Partizana. Potpuno je jasno kako je taj tim došao do jbnh 98 bodova u nesrećnoj King Long ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Nije Mister toliko odvaljen od zivota, zna da ne sme Kangu da izbaci. Ovde bi trebalo da ide ono Ckaljino "pa radujemo se 😢" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Da l postoji ljigaviji igrac od Pavkova, covek ili udara laktove ili simulira kad ga niko ne pipne. Za ovo sto on radi se dele samari u nizim ligama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Just now, pantelia said: Nije Mister toliko odvaljen od zivota, zna da ne sme Kangu da izbaci. Ovde bi trebalo da ide ono Ckaljino "pa radujemo se 😢" Greota ne okaciti legendarnu scenu: 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Ivanic kao u onom derbiju kad smo pobedili 2-0 ne ume da dokusuri protivnika. Steta sto je mrlju na ovaj derbi ostavio Stankovic i sto nam se ne pise dobro sa njim, ali akterima svaka cast, Kataiju pre svih. Videli smo 3 lepa gola i jos par dobrih sansi na obe strane. Ostaje jedna istina, a to je da je Zvezda zasluzeno sampion, a da je kup potvrda toga. Stanoju su svi aduti izbijeni time i jedino mize da pruzi ruku boljem. Katai je resio 3 derbija, samim tim i najzasluzniji za duplu krunu, za razliku od Rikarda koji je teroriisao male klubove, dok je protiv Zvezde bio redovno nevidljiv. Lep kraj godine, hvala Zvezdo, hvala srbobranskom magiku❤ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Šta bi Deki dao za jednog Sikimića... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 (edited) Zasluženo. Realno bolja ste ekipa na 10 od 11 pozicija + i po koja rezerva. E sada što ne igrate bog zna kakav fudbal to je već nešto drugo. Čestitke na sezoni. Edited May 26, 2022 by dzoneee 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Just now, Igor_ said: Valjda će Eraković da isprazni džepove ovih dana. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 1 minute ago, pavijan2 said: Misliš da je ili- ili? Da smo igrali fudbal bukvalno smo trebali da nakantamo uvu krntiju od Partizana. Potpuno je jasno kako je taj tim došao do jbnh 98 bodova u nesrećnoj King Long ligi. Od njih smo bolje za 3 klase. Mi njih ispod 3 razlike ne bismo smeli da dobijemo. Oni nista ne znaju, katastrofa su, a mi igrami kao da je sa druge atrane neki salcburg, briz, psv... Ma sramota 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Ne može mr. Stanković da mi ogadi bilo koju titulu, pa ni ovu, Zvezda je iznad svih, bila i biće. Ali mi ova titula ipak dođe više kao go statistički podatak, igre bez, emocija bez, a tek fudbala bez, i to sa obe strane. Ako je neko slučajno zapamti, pamtiće je po tome, da je Katai opet pokazao svoje majstorstvo uprkos mr. Stankoviću na klupi. Okrećemo se Europi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Eno ga i Drkela. Dje su mu Zile i Dioni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 HVALA TI MAGIKO! Zasladio si mi ovu gorcinu. Opet ih dobijamo sa 50%. Da mi je da docekam nasih 100% u derbiju… U iscekivanju toga, neka nam je srecna dupla kruna! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Ali Mirko koji dize ono drvo Pavkova sa zemlje da se ne valja bez potrebe i sramoti klub i baca ljagu na pobjedu je jedan veliki respekt. Cak se vidjelo i da su se igraci Partizana predali i da su skontali da je to to. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 19 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Oni su odavno zreli za nekih 4:1 , 3:0 . Njima je ovaj Rikardo najbolji igrač, on se već ko zna koji derbi uopšte ne vidi na terenu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Njima je najbolji igrač bio onaj Menig sada, ali skroman je to kvalitet u ondnosu na ono što ima Zvezda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 (edited) Svakako zanimljiviji derbi nego onaj prethodni, barem smo vidjeli tri gola i nekoliko šansi na obje strane, ali i dalje igramo previše pasivno i povučeno. Kad god povedemo na derbiju momentalno se kreće sa zatvarenjem utakmice, Partizan nas je danas kaznio, ali na kraju smo se izvukli. Čestitam duplu krunu, zasluženo smo je osvojili! Edited May 26, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 6 minutes ago, berti said: Od njih smo bolje za 3 klase. Mi njih ispod 3 razlike ne bismo smeli da dobijemo. Oni nista ne znaju, katastrofa su, a mi igrami kao da je sa druge atrane neki salcburg, briz, psv... Ma sramota izvini. greskom sam tebe kvotovao. hteo sam don radonju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Sramna poruka olosa Piksiju. Jebo vas Terza, jebo vas Dzajic, jebo vas Drkela 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Gospodin Magicni ili kako potezi pojedinca prave razliku. Prvi golcina. Kod drugog je cak delovalo da mu je lopta pobegla. Mada treba reci da je dobio savrseni pas od Ivanica,a da se Miletic pracnuo k'o som na suvom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Upravo je bitno to da navijaci Zvezde zele da ekipa protiv slabijeg Pfk bude dominantna i na terenu to pokaze, sto smo videli da moze u februarskom derbiju. Ono sto misterov tim igra u vecini domacih meceva je sramota, al sto pisase ovde ljudi - izgleda da od nekog boljeg trenera nema nista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Mi smo mnogo mnogo jaci tim, ali tu je Deki Mister da bude neizvesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts