Manoly Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 1 minute ago, Markoss said: Pa i da moze, sta to tacno menja, kad je tu zacementiran Ivanic, po krilima Ben i Katai, a iza njih Sanogo i Kanga. Jedino nekog beka ako moze da igra, al tesko. Ako je cist spic, onda ce sigurno dobiti sansu tokom polusezone, obzirom da deluje da od Francuza nema nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Kako sve bolje izgleda kad ne igra onaj ameter u napadu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Kakva sad glupost odbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 (edited) Joj Degenek dje ti koncetracija. Bzvz sad drama, Edited August 29, 2021 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Ma kakva drama kontrolisali smo utakmicu sve vreme, samo ovaj kiks Degeneka je mrlja na odličnu utakmicu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Prilicno dobro smo odigrali. Greska Degeneka nije pokvarila konacni utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 3 minutes ago, Knipex said: Ma kakva drama kontrolisali smo utakmicu sve vreme, samo ovaj kiks Degeneka je mrlja na odličnu utakmicu. Pa znam nego mozda im se posreci jos jednom i eto.Uvek sam sigurniji sa 2 gola nego sa 1 golom prednosti. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Brata Kiaku Kiakua prebiše ovi iz Čuke ko vola u kupusu ... a on se samo smeška ... nakljukali ga iz stručnog štaba sa tablom bromića pred meč ... 😄 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Stanojeva mašina ne staje, moraćemo da rešimo prvenstvo u derbiju posto oni bod nece ispustiti u ovoj ligi, bar nećemo slušati više priče o prvenstvu sa 20 uzastopnih pobeda. U derbi se mora uci jako , valjda a stvarno se nadam da ćemo konačno odigrati jedan dobar derbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 1 hour ago, Markoss said: Pa i da moze, sta to tacno menja, kad je tu zacementiran Ivanic, po krilima Ben i Katai, a iza njih Sanogo i Kanga. Jedino nekog beka ako moze da igra, al tesko. Imaju u fudbalu i izmene, a nekad se neko i povredi. Sem Falka na klupi nema igraca koji zna fudbala. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 15 minutes ago, Misterija Organizma said: Stanojeva mašina ne staje, moraćemo da rešimo prvenstvo u derbiju posto oni bod nece ispustiti u ovoj ligi, bar nećemo slušati više priče o prvenstvu sa 20 uzastopnih pobeda. U derbi se mora uci jako , valjda a stvarno se nadam da ćemo konačno odigrati jedan dobar derbi. Ja sam mišljenja da su oni sada u piku forme i da će polako da padaju. Igraju na 2 fronta a nemaju klupu koja to može da pokrije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 4 minutes ago, Knipex said: Ja sam mišljenja da su oni sada u piku forme i da će polako da padaju. Igraju na 2 fronta a nemaju klupu koja to može da pokrije. A usput igrali protiv donjeg doma ove jadne lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 7 minutes ago, Knipex said: Ja sam mišljenja da su oni sada u piku forme i da će polako da padaju. Igraju na 2 fronta a nemaju klupu koja to može da pokrije. kaka forma brateu, to je ono sto se zove "logistika".. nemaju di da kiksnu sem protiv nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 (edited) Овај тим плаче за 2 добра бека, били би дупло бољи. Edited August 29, 2021 by Константин 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 nema bostandžije ni na klupi, da nije povezan sa ovim bananama po CG? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 7 minutes ago, n4l1m said: kaka forma brateu, to je ono sto se zove "logistika".. nemaju di da kiksnu sem protiv nas... Gledao sam skoro sve njihove utakmice ove sezone i niko im se nije sklonio. Nije bilo ni najmanje naznake za tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 4 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 8 minutes ago, n4l1m said: kaka forma brateu, to je ono sto se zove "logistika".. nemaju di da kiksnu sem protiv nas... Hajde bre,nismo na RSB forumu ... U ovoj krš ligi osim njih mi imammo još dva tima koji mogu da naprave problem : Čuka i TSC ... ovo ostalo je čist amaterizam ... E sada, zašto smo mi dozvolili sebi da prospemo bodove protiv mučene Vojvodine ,to je pitanje za Stankovića i igrače ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 29, 2021 Author Share Posted August 29, 2021 27 minutes ago, Knipex said: Ja sam mišljenja da su oni sada u piku forme i da će polako da padaju. Igraju na 2 fronta a nemaju klupu koja to može da pokrije. Sto bi padali kada su u ligi sve i jednu prijateljsku odigrali u laganom tempu u stilu Dzombinog Ajduka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 45 minutes ago, Knipex said: Ja sam mišljenja da su oni sada u piku forme i da će polako da padaju. Igraju na 2 fronta a nemaju klupu koja to može da pokrije. Liče mi na jedan tim, samo ne mogu da se setim koji 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 " Al sam shvatio da mi je u zivotu stalo samo do mog burazera i Crvene zvezde." Danas bi Glogi napunio 52 godine. 5 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Posle visemesecnih pokusaja, Mita Smota je uspeo da posalje jednog igraca na pozajmicu. Babic ode u Almeriju. Ne sumnjam da je cifra obaveznog otkupa (ako je uopste ima) jedno 200 hiljada eur. Naravno, kada bi se nasao barem 2 novinar s kicmom, pa da upita Terzu/Stankovica: izvinite, a sto je igrac za koga ste tvrdili da ce da zameni Miluna (tzv. visok, levonog, sjajan u skoku) darovan na pozajmicu, a igrac koga smo prerasli je neizostavan deo prve postave? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 (edited) 38 minutes ago, pantelia said: Naravno, kada bi se nasao barem 2 novinar s kicmom, pa da upita Terzu/Stankovica: izvinite, a sto je igrac za koga ste tvrdili da ce da zameni Miluna (tzv. visok, levonog, sjajan u skoku) darovan na pozajmicu, a igrac koga smo prerasli je neizostavan deo prve postave? Nije to pravo pitanje. Pravo pitanje je zašto ste odbili ponudu od 1M+ za Babića pre manje od mesec i po? https://informer.rs/sport/c-zvezda/617687/fudbal-srdjan-babic-crvena-zvezda edit. ok 2 meseca. Edited August 30, 2021 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Deki tvrdio da Babić ima kvaliteta za startera uz Dragovića, valjda se na njega "ozbilno računalo". Ne treba ni Mitu Skeledžiju kriviti baš za sve. Kod nas je rolerkoster po pitanju igrača i njihovih uloga. Danas su Degenek, Kanga i Pavkov nepoželjni i mogu da idu, a već sutra su ti momci starteri. Očigledno je da se kroz minutažu pokušavamo obračunati sa "neposlušnim", ali to ne ide kako su zamislili. Ako se donese odluka onda je ona konačna! Kanga i Pavkov su barem 3 puta bili otpisivanu i 3 isto toliko puta pomilovani. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 29 minutes ago, Liska Manjina said: Deki tvrdio da Babić ima kvaliteta za startera uz Dragovića, valjda se na njega "ozbilno računalo". Ne treba ni Mitu Skeledžiju kriviti baš za sve. Kod nas je rolerkoster po pitanju igrača i njihovih uloga. Danas su Degenek, Kanga i Pavkov nepoželjni i mogu da idu, a već sutra su ti momci starteri. Očigledno je da se kroz minutažu pokušavamo obračunati sa "neposlušnim", ali to ne ide kako su zamislili. Ako se donese odluka onda je ona konačna! Kanga i Pavkov su barem 3 puta bili otpisivanu i 3 isto toliko puta pomilovani. Ovo stoji, jasno je da niko od ljudi u stabu nije slep i da bi dozvolio potop koji bi recimo nastao Kanginim izostankom., bez obzira na sve price i izjave kvazi-novinarima. Problem je u tome kako se vuku konci u Zvezdu tj ko ih vuce, ali to je stara prica kojoj nema kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts