Don Juan Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 22 minutes ago, MrTripleDouble said: Pises ovo kao da je Serif bio pre 2 god, a ne 2 nedelje. U čemu je konktetno tvoj problem? Ne razumeš napisano ili šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 (edited) 7 minutes ago, Don Juan said: U čemu je konktetno tvoj problem? Ne razumeš napisano ili šta? Problem? Au brate, nista. 😂 Zaboravi moj komentar. Edited August 28, 2021 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 2 hours ago, ZiS said: Razgrad je bogu iza tregera... Otelio sam se dok sam došao... Doduše busom 😄 Inače, selendra najobičnija... 😋 Razmatramo Bukurešt pa da dan tekme odemo u Razgrad 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 2 hours ago, tsva said: zna li se kad je ovaj zadnji put potrcao za loptom? evro je bio 84 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Dal ce se jednom sete da dovedu levog beka. U ovoj situaciji bih bio zadovoljan i Anticem ili Filipovicem iz Belorusije, samo sa Rodic moze da dane dusom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/dzajicu-poruka-na-cirilici-u-srbiji-si-legenda-ovde-si-divan-deo-nase-istorije-video/397045 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Nije los raspored, a da se putuje nema gde. Ili je daleko ili su neke selendre iza pičkovca. Bilo je mnogo boljih opcija, tako da ja i nisam zadovoljan žrebom. Protivnici nisu atraktivni, a jako su zajebani. Citao sam temu, ali bas nista ne razumem oko sistema takmicenja. Moze li neko da mi raščivija ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 2 hours ago, Prijatelj Mitar said: Dal ce se jednom sete da dovedu levog beka. U ovoj situaciji bih bio zadovoljan i Anticem ili Filipovicem iz Belorusije, samo sa Rodic moze da dane dusom. Filipovic pokriva sve pozicije pozadi, unapredjena verzija Gobeljica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 33 minutes ago, Profesor said: Nije los raspored, a da se putuje nema gde. Ili je daleko ili su neke selendre iza pičkovca. Bilo je mnogo boljih opcija, tako da ja i nisam zadovoljan žrebom. Protivnici nisu atraktivni, a jako su zajebani. Citao sam temu, ali bas nista ne razumem oko sistema takmicenja. Moze li neko da mi raščivija ovo? Prvi ide direktno u osminu finala. Drugoplasirani igra sa trećeplasiranim iz LŠ u šesnestini finala. Trećeplasirani ide u šesnestinu finala onog trećeg takmičenja gde igra sa drugoplaairanim iz tog takmičenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 1 hour ago, Don Juan said: Prvi ide direktno u osminu finala. Drugoplasirani igra sa trećeplasiranim iz LŠ u šesnestini finala. Trećeplasirani ide u šesnestinu finala onog trećeg takmičenja gde igra sa drugoplaairanim iz tog takmičenja. Znaci moze i derbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Ne tada. U tom krugu kao i u sledećem ne mogu da se sastaju timovi iz iste zemlje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Navodno Sparta i Slavija zainteresovani za Velju ... Da vidimo za koliko će ga duo fantastiko utrapiti Česima (ako je ovo stvarno istina)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 15 minutes ago, mare80 said: Navodno Sparta i Slavija zainteresovani za Velju ... Da vidimo za koliko će ga duo fantastiko utrapiti Česima (ako je ovo stvarno istina)... 1-1.5 miliona maksimum. Ako plate 2, onda da skaču od sreće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Doplatio bi im samo da ga vode iz Zvezde. Uzasan igrac za njega je Guma Bogdanovic licno Xavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 E sad ga pretera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 (edited) jeste se poslednjih 20 godina posrao po sebi. ali legenda. Edited August 29, 2021 by pavijan2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Čekajte, koliko vidim i Cumic i Zivkovic su krila? Umesto koga će igrati, bolje jedan da dodje i jedan levi bek . Ako Ohi dolazi na polusezoni onda da izguramo sa Pavkovim do tad, da ne trpamo bzv na toj poziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 3 minutes ago, Misterija Organizma said: Čekajte, koliko vidim i Cumic i Zivkovic su krila? Umesto koga će igrati, bolje jedan da dodje i jedan levi bek . Ako Ohi dolazi na polusezoni onda da izguramo sa Pavkovim do tad, da ne trpamo bzv na toj poziciji. Sprema se teren za prodaju Ivanica ili Katai-a, a ne bi me cudilo i obojice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 bukvlano ne znam sta bih vise rekao.. imas prekobrojne bakajoka i falca placenog suma sumarom 2m.. uz gomilu polovnjaka srnic, vukanovic etc.. i na njih jos dovodis nespremnog zivka za cirke 1,5m i hoces i cumica.. palebtejebo cemu gomilanje nespremnih preplacenih igraca na istoj poziciji?!?! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Pisao sam vec. Cumic nije pravio razliku ni u Metalcu. I ne znam zasto su zapeli za njega. Randjelovic bolji za dve klase od njega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 1 hour ago, Igor_ said: Sprema se teren za prodaju Ivanica ili Katai-a, a ne bi me cudilo i obojice. Ako prodaju Kataija, to bi bio kraj ambicija, takvog majstora nema vise ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 (edited) 10 minutes ago, Misterija Organizma said: Ako prodaju Kataija, to bi bio kraj ambicija, takvog majstora nema vise ovde. Slažem se ako se gleda sa sportske strane... Što se tiče finansijske, mislim da će biti kraj ambicija ako ga ne prodaju.. I neMirka i sve ostalo što može da se proda. Toliko nam je domaćinsko poslobanje. Edited August 29, 2021 by KrX037 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Ima li negde kvote za ovog Rišaira...Broj golova, odigranih utakmice, prva povreda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Mislim da nije realno da prodaju Kataia i Ivanića odjednom ... Po nekoj mojoj proceni jednog,verovatno Ivanića će prodati na zimu,drugog na kraju sezone ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 ja još verujem da od Veljka Nikolića može da postane ozbiljan igrač Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts