Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

14 minutes ago, Perkos2 said:

Polako kreće ublazavanje ove verovatno i najveće bruke FKCZ. Svi će biti krivi čak i pojedini forumaši za ovo što smo gledali ali nikad nečemo od takvih čuti da su krivci lopovi iz uprave. Zeks proziva Stanoja da ima armiju tipkača koji ga hvale i veličaju po društvenim mrežama pa onda zamislite koliko ih imaju terza i mrkela.

Nemaju, drze ih bolesni rezultati poslednje 4 godine u Evropi, cim jedna bude kiks bice sorka. Ova obecava, mada nas jebe sto imamo osiguranu grupu u Lk. 

Link to comment
Share on other sites

Utisak i brojke kažu - najdublja crna rupa Crvene zvezde

Srpski šampion ispao je od tima značajno slabijeg od sebe...

Oni nešto stariji navijači Crvene zvezde pamte Ksamaks, Ekeren, Černomorec ili Arsenal iz Kijeva. Mlađima knedla u grlu zastaje od Grofovog Kairata, te prošlogodišnjih penala i onog poraza na Kipru od Omonije. Ali čini se da crveno-beli - makar u poslednjih 30 godina - nisu doživeli teži poraz.

Naravno, ne govorimo ovom prilikom o rezultatskim debaklima, odnosno o broju primljenih golova. Radi se čisto o utisku. A utisak je sledeći: srpski šampion ispao je od skromnog tima, da ne kažemo od proseka u trećoj kvalitativnoj kategoriji evropskih vrednosti.

Crvena zvezda odigrala je daleko ispod svojih mogućnosti, podbacila u svim segmentima (od taktičkih detalja do fokusa i voljnog momenta) i čak i takva bila u igri do samog kraja. Sa igračem manje u Beogradu dominantna, u revanšu statistički ravnopravna i na momente nesrećna.

Ali dosta o utiscima. Evo i nekih brojki što potkrepljuju ocenu da je Šerif dublja od svih "crnih rupa" Crvene zvezde...


Klub iz Tiraspolja, koliko god bio solidan u svojoj organizaciji i suverenoj dominaciji tamošnjim fudbalom, daleko je od ozbiljnog faktora na evropskoj sceni. Šerif nema nijedan veliki skalp (poslednjih godina), nikada nije igrao grupnu fazu Lige šampiona i tek dva puta došao je do plej-ofa. Na rang listi UEFA nalazi se na 108. poziciji. Prošle godine iz Lige šampiona isterao ga je Karabag, pre toga Saburtalo, pre toga Škendija. Da ne govorimo o ispadanjima od ekipa poput Dandalka iz Lige Evrope.

Neizostavna bi nekakvoj usporedbi bila i vrednost aktuelnih sastava: Crvena zvezda - 63.500.000 evra; Šerif - 11.930.000.

Šta tek reći o Moldaviji kao ligi?

Uefina rang lista jasna je kao dan - radi se o jednom od najslabijih šampionata u Evropi koji je trenutno rangiran na 45. mesto?! Podsetimo, srpska Superliga trenutno drži 12. poziciju. I sa te tačke gledano radi se o katastrofalnom neuspehu Beograđana.

Nije potrebno govoriti da Crvena zvezda nikada u svojoj istoriji nije ispala od kluba iz zemlje što je tako loše rangirana. I Kairat i Omonija i svi ostali pomenuti timovi igrali su lige koje su u datom momentu bile makar u TOP 30.

I još jedna rak-rana ove generacije crveno-belih - gostovanja. Ovo je peto u nizu na kome Zvezda nije uspela da slavi.
Izvor
Mozzartsport

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, threepwood said:

Sad u večitima posle Šamrok Stanoja dobismo i Šerif Dekija. U duhu LingLong Superlige skroz.

Pretera ga bas, Samrok su bukvalno amateri, velika je to razlika. Ovi su krstena ekipa, imaju trenera, slabiji od nas svakai, ali nisu konobari koji treniraju tri puta nedeljno. 

 

Opet razmisljam nesto, nas bi Dinamo unakazio, a Delije bi nas izbacili iz Evrope na x godina sa njihovim Srbovanjem. Nije mozda ovo toliko ni lose, a da se pritom razgoliti upotpunosti teza o Terzi madjiji i radu nase uprave. I jos nesto, sad je Terza priteran u cosak, cupace se on na sve nacin da ostane ovde, u to sam siguran. 

Edited by Dl91
Link to comment
Share on other sites

Stankovića treba da bude sramota, to sto mnogo češće liči ili na trenersku neznalicu ili na šipkaša nego na ozbiljnog fudbalskog radnika je jedno, a ovo nicim opravdano i nikako objasnjivo igranje Srnica 60 minuta je posebno “dostignuce”.
Učešće u sramnim kombinacijama po kojima balvan iz CG dobija ulogu napadača tek nema komentar. 

Ako mu ne budu kupovali utakmice u ping pong ligi ostaće i bez titule.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Evo da bacim i ja koje slovo o ovoj sramoti veceras. Da ti protiv jednog Serifa ne mozes da dominiras, za 180 minuta stvoris dve krstene sanse.. Da je na klupi neko ko ima obraza sam bi napustio klub. 

 

O Dekiju nemam sta pametno da kazem, ponovicu ono sto sam reko kad je dosao, nikakvi Stankovici, Vidici nisi trenutno dovoljno kvalifikovani da vode Zvezdu koja cilj ima evropu svake godine. To sto smo hteli da kopiramo evropske velikane pa da dovodimo bivse igrace sa malo iskustva za trenere kostace nas, velika je steta sto ce ga posle ove ekskurzije sa Terzom dosta navijaca zamrzeti. 

 

Borjan, stvarno nemam obraza da kazem nesto lose i posle ova dva kiksa, covek ginuo vadio vec vidjene golove, i ovo sad je ocekivano, nije uzalud propustio poslednji voz da ode na bliski istok ili slicno i uzme neku vecu lovu. Svesno je isao na to da moze da ostane, manje trenira (kao sto su neki upuceni pisali da radi), ima kredita i zato i brani ovako, plus je vidno van forme (par kila viska). Pitanje je samo koliko dugo ce ovo da traje, a mozda se i trgne sad pa krene ponovo ozbiljno da radi. 

 

Odbrana, mislim da je svima jasno da su Degenek i Dragovic jedini tandem koji moze da isporuci nesto. 

Deluje mi da Dragovic razmislja sad "e deda deda sta mi napravi". 

Bekovi su nam tuga, Gajic kojeg licno gotivim, u sezonu usao kao totalni amater, Rodic se pa i trudi nesto al igra toplo hladno. 

 

Vezni red i Napad cu zajedno da prokomentarisem, iz nekog mog ugla, nemamo mi lose igrace, nama fali spic u ovom timu, e onda bi svi proigrali. Jbg kasno je sad i da se taj spic uigra to je vec greska rukovodstva.. 

Ivanic prosle sezone odlican, Ben isto, Katai takodje ali pustite snimak nekog meca iz prosle i meca od veceras, i jasno se vidi razlika, Felcineli vuce na sebi 2 igraca, non stop siri odbranu, non stop je u pokretu i pritisak na trio Ben/Katai/Ivanic je manji, ne gledamo kao veceras da su dva igraca pored Kataia cim primi loptu... to nama fali veceras smo mec krenuli sa tri igraca manje u napadu, Sanoga niko ne cuva u fazi napada, sto je i logicno kad je on zaduzen za odbranu i ne ide napred, Srnica nisu imali potrebe da cuvaju, kao ni Dionia koji ima kretnju kao ona deca iz minimaxi lige kad trce kao muve bez glave. 

Kasnije ista prica sa Krstovicem. 

 

Falko, ne znam, deluje mi kao da ne gledam iste meceve kao vecina navijaca kojima je on glavni krivac, bled kao i ceo tim, al opet par solidnih centarsuteva, dva puta ga polomise za zuti, iskrpio Gajicu pozadi 3 4 napada... mislim da uz dobrog spica i on dobija drugu dimenziju u igri, kao i Krsticic kojeg licno gotivim ali koji realno nije u formi, ali i radi ono sto mi nije posao, umesto ds razigrava spica u fazi napada on covek primi loptu a Krstovic mu bezi skroz desno i onda Nenad nema nikog ispred sebe kao da on igra spica... 

 

Ocekujem koliko sutra nekog spica od 2 milke, u prvih 11 protiv Kluza i onda imamo krivca ako ne prodjemo a nikog ne zanima sto covek iz aviona ima da ode na teren, bitno da Terza Mrkela i Deki nadji alibi. Nesto kao Felcineli koji masi penal, i krece pljuvanje, a covek ni kriv ni duzan dobi da sutira penal...

Edited by Igor028
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Auuu Stankela ti si bas sramota, nije ti ovo trebalo. Od legende do poltrona, bas sramota
Stankovic jw ljudski odron, ali bukvalno jedna pena koja zestoko kalja ugled koji je imao. Za Mrkelu i Terzica smo znali ko su i sta su, ali da mi je neko pricao da je Stankovic ovakvo govno od coveka ne bih verovao. Imas celu prolecnu sezonu da dovedes ono sta ti treba, ti dovedes Nespremnog Dionija i guras Krstovica, znas da ti treba bek i ti ne dovedes nikoga vec stavljas Gobeljica. Sve sto su posejali zanju sada. E sto ovo nije publika iz 80-tih, kako bi popasli zvizduke na Marakani, ne bi primirisali vise stadionu i jebeni mister sa svojim pajtosima i goveda Krstovic i Gobeljic. Sram da te bude Stankovicu...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Sledi ozbiljan raspad i rusenje svega iole dobrog sto je uradjeno proteklih godina, ionako je gotovo sve sto je bilo ok - bilo je van delanja bagre predvodjene onim gangsterom.

Lazni mister je tikve sadio sa djavolom, ali njega ce najlakse biti pustiti niz vodicu, ima on cime da se bavi i van Zvezde.

Uz vise losih rezultata u ligi i gubljenje koraka sto se titule tice, ide i rasprodaja onih koji mogu da se zavaljaju za sitnu kintu, kljusad ce naravno i dalje biti tu, ekipa bez glave i repa. Sve to nakon prosle sezone, mozda i najbolje posle onoliko vremena. Samo ovde to ima, samo ovde...

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, n4l1m said:

bitno je zadrzati krstovica, nizak al zato spor, ne zna ni loptu da primi, a i ako je slucajno primi odma pada..

jebo ga onaj ko ga je doveo, njegovo prisustvo na terenu stvara vecu nelagodnost u stomaku, nego filipovo na kosarki, a treba biti majstor pa nadmasiti taj ucinak..


Pa to je već tradicija da imamo nekog balvana iz Golubovaca, još od kad je Milanko Rašković igrao pre Maurisija Moline.

 

Pa onda Orlandić. I sad ovaj nesretnik.  

  • Like 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Dragan Mićić said:

Haha jos ih ovi sacekali u 3 ujutru na aerodromu da im pruze podrsku.
 

Umesto da su najurili i Mrkelu i pola tima

 

А ја добих screenshoot са РСБ како се синоћ привремено закључава тема о тренеру док се не охладе главе јер није у реду да се пљује таква величина.

То ће нас спасити.:classic_laugh:

 

Нисам изненађен, све смо већ најавили. Следи: "Када ако не сада? Сада је најбитнија подршка! Зар се не сећате како је било пре 10 година? итд"

Тако да предлажем да Дркела и Творза пошто немају више синова виде да довуку неког синовца или проберу по ујчевини. Треба се скупити.

Edited by Константин
Link to comment
Share on other sites

Svako ko ide na utakmice i ćuti o kriminalu koji je okupirao FKCZ je saučesnik u pljačkanju kluba. Priče o nekoj podršci ekipi su magla za malu decu. Ko još normalan moze da navija za krstovica i ostale kombinacija igrače. Klub se voli i štitit tako što se ološu jasno da do znanja da mu nije mesto u klubu. Ili se uopšte ne ide na stadion.

Edited by Perkos2
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, MaxP said:

Mislim da pola ljudi ne konta da koliko ovo zapravo ide na dušu Terzica. Svakako da i Mrkela i Stanković nemaju vide sta da traze u Zvezdi. Ali Terzic upravlja klubom koji nema nikakvu strategiju. Na Misice smo ulazili u evropska takmicenja, ali ne ide to vide tako. 

U ovome je suština svega.

Link to comment
Share on other sites

Pre svega ovi rezultati su posledica javasluka. Ako je igrac zasicen citaj nezadovoljan Rodic nadji boljeg beka i prodaj Rodica. Dve godine ne moze da se pazari krsten spic. Zbog sujete Terzica nipodastava se Degenek.  Kaze Stankovic:" Katai je igrao povredjen i rizikovao duzu pauzu"... Pa zasto igra ako je povredjen? Nek igra Falko ili Ben. Kriza je evidentna. U malo sportskija tj.fudbalskija vremena posle ovoga bi zasedao upravni odbor kluba. Sledeca tekma u Evropi je ubrzo. Sa ovakvom igrom svakom cemo biti musterija. Gledam sinoc nasu decu koja su van ritma, saplicu se na loptu, ispucavaju istuigraju kombinacije. Vazno je da Krstovic igra. Isporuci Krstovica Crnoj Gori umesto Svete Marovica pa nek vide sta ce sa njim. Nista bez promene strukture, nista bez akcionarskog drustva.  Jednom je sve ovo moralo da se desi. 

Link to comment
Share on other sites

Ozbiljna blamaza Stankovica. Totalno je nadigran, nasu nemoc sinoc najbolje opisuje kolicina suteva sa 25,30 metara. Toliko smo bezidejni bili da je pripaljivao ko je stigao.

 

Klub iz godine u godinu radi iste stvari i zajebava postene navijace na isti nacin. Tako da u mojoj glavi moras biti ozbiljan mazohista da bi se potresao zbog ovoga sinoc.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kluz nam je zadnja šansa da se nešto uhvati pozitivno, imaju 7 dana bez meča da se srede ako iole pameti i volje imaju. Liga Evrope je neko naše merilo gde ima jakih tekmi a opet te nece puniti kao Psz, i slični. Konferencija me nesto ne dojmi ali volim klub i bez lažnog besa naravno da cu gledati ako tamo završimo ali bas u neko ludilo teško da cu upasti. Terzić i Mrzela su veći krivci neko Stanković,  opet ponavljam Ilijev je u stanju da nađe špica, mi od Mrdje u grofovom mandatu nemamo takvog. Mozda je izgleda pogodio sa ovim Ohije., ubija tamo čovek a Norveška nije ništa slabija od Srpske lige, e sad sto ce vrv i on zaboraviti da igra fudbal kad dodje to je druga prica. Sto neke reče ovde bi I Mesi bio prosečan igrac.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...