Miki28 Teoljub Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Nisam vjerovao da cu ovo reci ikad ali Stankovic je bas razocaranje na ljudskom nivou, uvijek sam ga smatrao da je svojeglav, uporan, pravican ali on ispade poltroncina samo takva 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 ne zna se ko je "pijaniji" od ova dva trenera, koju li su oni utakmicu gledali.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Krstoviću je očigledno neko sugerisao da podijeli po koju loptu sa saigračima. Danas je dodavao i kad se nalazio u dobrim prilikama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Gavrić za 10 minuta pokazao više od svih naših krila na meču. Dečko ume da napravi prednost, zaista ne znam šta još treba da uradi pa da mu nadrkani Mister da minutazu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Trener gostiju "...ne mogu da ne budem nezadovoljan". Trebalo mi je par trenutaka da shvatim sta je hteo da kaze i iz konteksta bih rekao da je zadovoljan a da je fejlovao sa ovim delom izjave 😄 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Kako smo majstori da useremo sve onda kad nam toliko malo fali da napravimo brutalnu ekipu. Umjesto jednog dobrog pojacanja, napadac ili Falcinelija zadrzati, mi dovedemo par balvana koji i ne igraju uopste i sjebemo stoperski tandem i uz to guramo najvece drvo od prosle sezone u napad, kojeg niko od prvoligasa ne bi ni usranom motkom dirno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Da se Bendzaminu nije digao kurac da centrira Gajicu na tacni, bilo bi ovo 0:0 ponovo. Ne valja ovo nista. Bas lose igramo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Jedno pitanje ... Ovaj francuski Srnić dve sezone odigrao u St. Galenu i skupio 45 nastupa i 4 gola u ligi... Ajd sada nije St. Galen ne znam kakva fudbalska veličina,ali brate kako je ovaj skupio toliko nastupa za njih,kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Наш стручњак није задовољан него презадовољан, а пензос из Напретка каже да су играли фудбал.😂 Мотај каблове… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Plus mi se sere od ovog novinarstva i šablonskih pitanja. Bilo bi dovoljno jedno - Kako ste zadovoljni partijom Degeneka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Dobre stvari: - pobeda, - nijedan kiks stoperskog tandema, da, ovo je Napredak, ali bilo je bar 3 kiksa protiv Mladosti. Pitam se zasto? - posle ovoga nema nikakve sanse da Nikolic igra u Moldaviji. Rekao bih da je Petrovic najblizi da zameni Kangu. Pa ti vidi u kolikom smo kanalu. Lose stvari: - sve ostalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Utakmica nije vredna komentara. Nego, jel nekom liče Jović i Dragović ili sam to samo ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Quote Umoriću se u ponavljanju toga da ne mogu sve utakmice da se dobiju sa 5:0. Da, da damo ranije gol olakšali bismo situaciju. Napredak nije imao mnogo šansi, tek jednu u prvom poluvremenu, momci su insistirali i zaista sam prezadovoljan. To je dosta momaka koji nisu imali minutažu zbog gustog i važnog rasporeda koji je ispred nas. To je i ono što smo pričali, mogu da računam na 25 igrača, a ne 11. Odrađen je zadatak, tri boda, mirnoća.. Hteo sam da boldujem pojedine recenice, ali nema potrebe, ceo tekst je za bold Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 baka joka je promasaj al je falko jos veci promasaj s obzirom ako bi uporedjivali koliko je ko placen.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 9 minutes ago, pantelia said: Hteo sam da boldujem pojedine recenice, ali nema potrebe, ceo tekst je za bold Dejane Stankovicu napusti klub! Koliko sam se pravario u vezi njega! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Meni ne smeta ovako "lenji" start sezone ako ne kiksamo nesto puno (nenadoknadivo), samo pod uslovom da cemo finis sezone imati brutalno dobar, da je ovo sve neko uigravanje, izlazak iz priprema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ja mislim da te u paklu djavo tera da igras a u formacijji 2 napada, ti i Krstovic dok vam u vezi u prostor lopte salje Srnic a sa beka cekate centarsut od Gobeljica i Bakajoka. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 54 minutes ago, Liska Manjina said: Gavrić za 10 minuta pokazao više od svih naših krila na meču. Dečko ume da napravi prednost, zaista ne znam šta još treba da uradi pa da mu nadrkani Mister da minutazu. Pa ne treba nista od toga da radi, tada ce mu Mister dati minutazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 41 minutes ago, pantelia said: Dobre stvari: - pobeda, - nijedan kiks stoperskog tandema, da, ovo je Napredak, ali bilo je bar 3 kiksa protiv Mladosti. Pitam se zasto? - posle ovoga nema nikakve sanse da Nikolic igra u Moldaviji. Rekao bih da je Petrovic najblizi da zameni Kangu. Pa ti vidi u kolikom smo kanalu. Lose stvari: - sve ostalo. Petrović? Pa šta je s Krstičićem? OK, u lošoj formi je, ali i takav je izmislio fudbal za Petrovića. Pogotovo ako pričamo o ulozi tog kreativnijeg veznjaka u paru sa Sanogom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 48 minutes ago, pantelia said: Dobre stvari: - pobeda, - nijedan kiks stoperskog tandema, da, ovo je Napredak, ali bilo je bar 3 kiksa protiv Mladosti. Pitam se zasto? - posle ovoga nema nikakve sanse da Nikolic igra u Moldaviji. Rekao bih da je Petrovic najblizi da zameni Kangu. Pa ti vidi u kolikom smo kanalu. Lose stvari: - sve ostalo. Cist penal Degeneka, nisu imali herca da ga dosude. Lakat u glavu iz cista mira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 5 minutes ago, L' Imperatore said: Petrović? Pa šta je s Krstičićem? OK, u lošoj formi je, ali i takav je izmislio fudbal za Petrovića. Pogotovo ako pričamo o ulozi tog kreativnijeg veznjaka u paru sa Sanogom. Krstovic je kreativan kao prosecni predavac likovne kulture u ruralnim sredinama Mozambije, Petrovic barem moze da grune neku sa 20 metara i da udje u gol. Gavric mora da bude malo ljakse da bi dobijao minutazu i da promeni menadzera, ocigledno da Mister voli te igrace poput Krstovica I Gobeljica da skidaju gace i prave performanse sto na utakmici sto na Fristajleru a Gavric deluje kao bas fin decko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Inace, ova opsesija formacijom 4-2-3-1 je meni nejasna. Ne moze svako ovo da igra, potreban je jak napadac za ovu formaciju, sto bi se FM zargonom reko complete forward, neko ko zna sve, i da postigne gol i da se krece i da se zagradi i da odlozi loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 minute ago, Redstar0356 said: Krstovic je kreativan kao prosecni predavac likovne kulture u ruralnim sredinama Mozambije, Petrovic barem moze da grune neku sa 20 metara i da udje u gol. Gavric mora da bude malo ljakse da bi dobijao minutazu i da promeni menadzera, ocigledno da Mister voli te igrace poput Krstovica I Gobeljica da skidaju gace i prave performanse sto na utakmici sto na Fristajleru a Gavric deluje kao bas fin decko. Slažem se za Krstovića. Ali ja sam pisao o Krstičiću Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Utakmica prava prvenstvena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 (edited) Kakav crni penal. Ono da je neko svirao penal batalio bih sigurno jedno vrijeme sa gledanjem fudbala. Degenek je imao kontrolu nad loptom i zauzeo je bolju poziciju, rukom je malo zakačio po leđima igrača Napretka, a ovaj se prosuo po terenu, još se lik uhvatio za lice. Ono ne može biti penal ni u jednom univerzumu. Edited August 6, 2021 by Betolingar Misdongard 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts