Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

Definitivno me utisak nije prevario. Ozbiljna tendencija.

Sudije su sad sebi nacrtale metu na celo, s razlogom.

Mada zanimljivo da kad smo mi domacini nema ovakvog nadrealnog navlacenja. Bude to domacinsko sudjenje u smislu kriterijuma koji se uspostavi i nama vise odgovara. Mislim na fizikalniju igru, ali u okviru toga se drze kriterijuma bar.

Ovde vidimo potpuno odsustvo kriterijuma i razlicite odluke za iste situacije i materijalnu povredu pravila.

Nebojsa Covic bukvalno ima jedan zadatak, i to je da se pozabavi sa ovom mafijaskom logistikom i slovenackim klosarima.

Bice jako zanimljivo videti kakvo ce sudjenje biti u PG za vikend. Otprilike ce se na osnovu toga proceniti kako duvaju vetrovi. Ako kkp bude imao egal sudjenje, sve je jasno.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Na -4 je Davidovac šutirao za 3 poena, lopta je izašla iz obruča pa odskočila uvis pa krenula silaznu putanju ka obruču pri čemu je neko u tom trenutku povukao mrežicu. Akcenat je na "neko" jer je kamera snimala sa strane suprotnog koša, ponovljenog snimka nije bilo.
 
Sa naše klupe su odmah reagovali tražeći da se koš prizna ali je Boltauzer nešto objašnjavao Radonjiću pa odluka nije promenjena. Po pravilima igre ako je mrežicu povukao igrač Partizan to su automatski poeni za CZ.
 
Da li je neko bolje video ovu situaciju?
 
 
Boltauzer na 2m. Ako ovo nije tendencija šta je..6b00bb5c462dfaeeb8356371222de4ed.jpg
  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Losmi17 said:

To je bilo na pocetku. Poslednje 3, 4 godine se nije pisalo o tome.

Mislim da bi bila greska, al eto ako bude tako, daj da ga mi ispratimo 😂

 

Dobro sad su bas vezali dosta bruka partija.

Poslednji poraz protiv Baskonije.

Link to comment
Share on other sites

Molim vas da ne ludujete sa ovim pričama o tendencioznom sudjenju. 

A ove fotomontaže koje kačite vidi se da su pravljene u istoj fabrici u nekom predgradju. Verovatno vas tamo i plaćaju da vredjate Ostojinu ženu ceo meč. Šta imate protiv razvoja srpske košarke koji forsira Žoc kako je i obećao. Jedan divan derbi ste našli da opanjkavate, kada lepo kazu na B92 i Rts-u da je sve prošlo u najboljem redu. A niste ni cestitali trofej komšijama sinoć, jes' da su burno slavili. Nije ni čudo, ne znate vi te stvari, niste vi institucija...

 

 

Edited by Obi-Wan
  • Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Nisam neko ko se mnogo bavi sudjenjem tokom utakmice. Previse sam nervozan i napet dok Zvezda igra, jednostavno nemam koncentraciji da ispratim neke detalje na terenu. 95% stvari koje primecujem su dobre i lose stvari naseg tima, te su mi najcesce oni krivi za poraze. Pod "sudijska kradja" uglavnom mogu da smatram neku gresku u kljucnim trenutcima pred kraj utakmice, u nekom egalu...  

Medjutim, ono sinoc je stvarno bilo toliko providno i ocigledno da se nisam cak ni nervirao. Da ne ponavljam sto su i drugi pisali, nebitna utakmica, vise smo mi dobili zbog kos razlike nego oni pobedom...

 

Prihvatanje stanja kakvog jeste, omogucilo mi je da mirno gledam utakmicu do kraja bez nerviranja i posmatram protivnika vise nego obicno.

Bez ikakve zelje da vredjam, umanjujem pobedu i partiju zivota Avramovica, Partizan mi je izgledao jako ruzno. Malo je reci da nisam ljubitelj trash talka, unosenja u facu, kurcenja, omalovazavanja protivnika, tako da mi je sve ono bilo ogavno. Zbog toga sam, izmedju ostalog, uvek vise voleo Frejzera nego tvorca trash talka, Alija. On je bar imao klasu, a danas i corava koka kad ubode zrno daje sebi za pravo da se krevelji i ponizava... 

Sve deluje jako fejk kod njih, kao da su svi u nekim ulogama, pokusavaju da ubede i sebe i druge da su mocni i jaki, da zaista vrede toliko koliko su placeni...  Opet kazem, nije ovo "ko gubi ima pravo da se ljuti", ali ono nije pobeda kakvu bih zeleo za svoj klub. Gubili smo mi od jakog partizana, bilo je poraza koji su boleli, bilo je poraza koji su ostavljali poruku, strah... Ono sinoc me nije ni bolelo ni uplasilo, samo je razjasnilo i otkrilo mnoge stvari i kao da su vise izgubili sinoc nego dobili.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Markoss said:

Boltauzer je najgori sudija u ABA ligi, ubedljivo. Javor je pokvaren, ali ovaj bas bas ne zna. 

 

Zamisli tek da nije najgori koliko bi F4-ova EL sudio kada je ovakav kao najgori odsudio 3

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...