Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

Za mene je i ovo bila odlicna utakmica i pored naseg skandaloznog skoka. Mislim da je Radonjic igrao dosta sa Lukom na 4 najvise zbog Deshauna Thomasa i uspeli smo da ga zaustavimo, nije bio faktor ni na postu ni generalno (i Deda je tu odradio posao). Generalno mislim da kosarka i danas moze da se igra sa cetvorkom koja ne sutira, ali treba sve to da bude poslozeno lepo i da se zna ko sta radi i ko gde stoji. Doduse zavisi i od matchupa, a ovaj danas je omogucio tu igru jer je Luka mogao da nanese vise stete Thomasu nego ovaj njemu. Jedini problem koji imam sa tim je da se u nekim trenucima premalo spustalo Luki. To mora da se eksploatise maksimalno kad se vec igra.

Lucic i Kalinic pokazali klasu. Kalinic je brutalan (glasom Brnabicke) igrac. On bi i onu nasu 2017/18 ekipu napravio smislenom, neverovatna inteligencija i razumevanje igre. Treba uzivati u svakom njegovom minutu u KKCZ dresu.

Dobric je odradio sjajan posao na Lucicu u poslednjoj cetvrtini. Lucic u poslednjem periodu nije postigao ni poen.

Danas fantastican sut za 3 poena. Rekao bih da ima dosta u psihi igraca. Dobric je otvorio sa 3/3 i onda su i ostali poceli da pogadjaju. Ne secam se nekih promasaja iz otvorenih pozicija. A protiv Barse ne moze niko da ubaci i onda se samo gomilaju promasaji i ulazi nesigurnost u igrace.

Na kraju ucinak 2/3 u ovoj seriji od 3 utakmice kod kuce. Mislim da bismo svi potpisali to pre pocetka s obzirom na protivnike. I generalno ucinak 7-9 je dosta dobar iako smo sada na istom kada su mecevi kod kuce i u gostima. Da se vrati White i valjda zameni Cirbes nekim upotrebljivim i vozi.

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Nažalost nisam imao taj privilegij da gledam utakmicu. Kum mi je bio u Pioniru. Ludilo kaže. Velika pobeda u važnom trenutku. Imao sam filing da ćemo ih dobiti. Sledi Efes, koji je trenutno osmi Tamo još nismo nikad dobili ,možda je nastupilo konačno vreme da i njih srušimo u njihovom dvorištu. Bravo Zvezdo :thumbup:

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...