Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted

Srecan Bozic svima. Histos se rodi.

Da se na trenutak osvrnem i na proslo kolo EL koje je otkazano, a cini mi se da ce to biti i sa narednim. 

Nadam se da cemo se konacno kompletirati za dve nedelje.

Posted

Nole pozitivan na kovid 2 dana nakon naše tekme sa Barselonom. To će biti ključni element sudske odluke da mu odobre boravak u Australiji.

Kao i do sada Zvezda bitan činilac istorije sveta. 🙂

• Like 4
  • Ha-ha 3
Posted
7 hours ago, threepwood said:

Hara, hara... Na 3 meca prosecno 0.0 poena, 5 skokova i 0.7 asistencija. Cekaju se prvi poeni, ali generalno surova dominacija

Ne samo statistika, vec i saigraci moraju da ga brane od publike koja ne moze da veruje da je kupila kartu da bi njega gledala

Posted
1 hour ago, Obi-Wan said:

Nole pozitivan na kovid 2 dana nakon naše tekme sa Barselonom. To će biti ključni element sudske odluke da mu odobre boravak u Australiji.

Kao i do sada Zvezda bitan činilac istorije sveta. 🙂

Ozbiljna smo sila. Kako smo krenuli srusicemo i vizni rezim u Australiji i osloboditi zarobljeni narod te naci drzave. Vec svetskim medijima kruzi slika sa Hajnsom za koga se sumnja da ga je zarazio 😂

Sta radi Covic, magija. Moze da se desi da obezbedi i ucesce nevakcinisanom igracu na AO 🙂  Ziveo nas predsednik (Covic, da odredjeni, citaj Devil ne povilene 🙂  ).

Posted
1 hour ago, VISOKOLETAC said:

Ozbiljna smo sila. Kako smo krenuli srusicemo i vizni rezim u Australiji i osloboditi zarobljeni narod te naci drzave. Vec svetskim medijima kruzi slika sa Hajnsom za koga se sumnja da ga je zarazio 😂

Sta radi Covic, magija. Moze da se desi da obezbedi i ucesce nevakcinisanom igracu na AO 🙂  Ziveo nas predsednik (Covic, da odredjeni, citaj Devil ne povilene 🙂  ).

Nema sta da povilenim, samo vas stikliram  i izbacim iz ozbiljne diskusije. Kad se setim kukanja...ljudi umiru a mi igramo...zao mi samo Deja i nas navijaca(jednog dela) sto moramo da trpimo ovaj sns zulum,kako kod nas tako i kod komsija.

Parama se sve resava, ljudi bi se odrekli porodice, a velicali Nebojshu iz Zeleznika. Tu ne mislim direktno na novac nego uspehe KKCZ koje idu najvise na Deja,pa AV..onda redom igraci..

Posted
1 minute ago, Redstar0356 said:

Nema veze koliko igra i kakve statse ima, poraz kosarke je sto je uopste ma terenu, ne moze da se zamisli da on uopste pridje terenu pre 20 godina a sad cepa ove ugovore na po 10 dana

Živimo u doba pandemije, samo što nisu počeli vrbovati ljude sa ulice da popune zapisnik. 

Posted (edited)
10 minutes ago, Redstar0356 said:

Nema veze koliko igra i kakve statse ima, poraz kosarke je sto je uopste ma terenu, ne moze da se zamisli da on uopste pridje terenu pre 20 godina a sad cepa ove ugovore na po 10 dana

igrao je rastko cvetkovic i u zvezdi i u nba kada nije bio cirkus pa eto

edit k

Edited by uini
Posted
37 minutes ago, uini said:

....

btw, dok šatro polemišemo da li je nba cirkus, u euroleague je bitan faktor isaiah canaan. 

ja većeg cirkuzanta skoro nisam video (u nba ligi)

A imamo i slucaj Mudiay-a. Nije se snasao u Evroligi i vrca se u NBA. 😄

Posted
3 minutes ago, Predragdjape said:

A imamo i slucaj Mudiay-a. Nije se snasao u Evroligi i vrca se u NBA. 😄

January 3, 2022

The Kings didn't re-sign Mudiay after his 10-day contract expired Saturday, Keith Smith of Spotrac.com reports.

ANALYSIS
Mudiay made his return to the NBA for the first time since 2019-20 during his brief stint with Sacramento, appearing in two games while logging 11 minutes in total. With the Kings getting most of its players in the COVID-19 health and safety protocols back in action in recent days, the team had no need to keep Mudiay around any longer.

Posted

Na koju foru Terry uzima minute u NBA? Brata su školovali centri sa dna kace aba lige. Ajde da je prošlo 5+ godina od tada pa da je u međuvremenu naučio nešto... 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Sector said:

Na koju foru Terry uzima minute u NBA? Brata su školovali centri sa dna kace aba lige. Ajde da je prošlo 5+ godina od tada pa da je u međuvremenu naučio nešto... 

Na foru sto se nema igraca zbog Kovida.Pa da popuni broj.Pa ako udje da odigra 2-3 minuta u vrh glave.

• Thanks 1
Posted
2 hours ago, uini said:

igrao je rastko cvetkovic i u zvezdi i u nba kada nije bio cirkus pa eto

edit k

Jedno od mojih prvih secanja na neki sportski dogadjaj je Zvezdina utakmica u kosarci prenosena na tv. 

Rastko Cvetkovic sutira bacanje i pogadja tablu (samo tablu).

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted
6 minutes ago, pantelia said:

Jedno od mojih prvih secanja na neki sportski dogadjaj je Zvezdina utakmica u kosarci prenosena na tv. 

Rastko Cvetkovic sutira bacanje i pogadja tablu (samo tablu).

To se zove trauma.

• Like 2
  • Ha-ha 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...