Cilemile Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Belgija ima talenta ali su ih vodili nedorasli treneri. Šteta za takav tim, mislim da su trebali bar jedno glavno takmičenje da osvoje.Pa evo, u polufinalu su Lige nacija, barem to da uzmu. :DOd SP 2014 razvaljuju u kvalifikacijama za SP i EP (34 5 1) i grupnom dijelu natjecanja (11 0 1) i onda redovito zapnu na prvom jačem protivniku u nokaut fazi. Jedina iznimka je Brazil 2018 (nakon što su zamalo ispali od Japanaca). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 7 hours ago, berti said: Odvratno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 3, 2021 Author Share Posted July 3, 2021 (edited) 21 minutes ago, Bugl Khan said: Odvratno Fali "Hallelujah" muzika ili neka miracle pesma. Edited July 3, 2021 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Ovo je za suspenziju od barem jedne utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 hour ago, Bugl Khan said: Odvratno Zato mi je uvek tesko da navijam za Italiju ili Argentinu, bez obzira koliko bili dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Zato mi je uvek tesko da navijam za Italiju ili Argentinu, bez obzira koliko bili dobri.Sreća da u polufinalu idu na Španjolce, pa će biti manje teško. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 9 hours ago, dzoneee said: Zašto na Rai 1 dok pričaju sve vreme o Italiji i povredi Spinazzole i Romi nekoliko puta pomenuli Kostića? Jel on to prešao u Romu? Zašto gledaš kad numeš da razumeš? Google kaže da su zainteresirani za njega. Barella strašan igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 hour ago, Cilemile said: Sreća da u polufinalu idu na Španjolce, pa će biti manje teško. Mozda zaspim od njhovih dodavanja, ali Spanci nasa braca, nisu priznali Svajcarsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Danci krenuli jako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) Danci ne kalkulišu mnogo 😁 Edited July 3, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) Ja sam mislio da će se Česi raspasti posle primljenog gola ali oni se dobro drže. Čak su uspeli da sabiju Dance u bunker. E sad koliko će snage imati po toj tamo sparini .... Poluvreme 2:0, Česi ako ne daju jedan gol u prvih 15m gotovi su. Zadnjih 10 minuta su crkli, a po ovom vremenu će isto da se desi i u drugom delu. Jel bio tajm aut, ja ne videh ? Edited July 3, 2021 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Kad Česi igraju fudbal to je opasnosti i za njih i za pritivničke igrače. Stalno trazè kontakt i uglavno zabrsavaju razbijene glave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Bravo za Dance. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Nije bilo energije za izjednačenje. Unazad 20 minuta se osetilo da nema izjednačenja. Danci slabije odigeali nego pre ali razumljivo jer njima Češka uopšte ne odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) Za retko koju ekipu ce mi biti drago sto je izborila polufinale kao danas Danska. Eriksen nije na terenu ucestvovao u tome, ali njegova pobeda van terena je dala vetar u ledja njegovim saigracima iz reprezentacije i pogurala ih je napred. Bez toga bi sve ovo bi bilo nezamislivo. Pobedio je u najvaznijoj zivotnoj utakmici i to je dovelo do danasnjeg dogadjaja. Od njihove prve utakmice na prvenstvu je proslo tacno tri nedelje. Edited July 3, 2021 by Ta'veren 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) Kad pre.... Dobro je što će Ukrajinci sada morati da igraju malo otvorenije. Edited July 3, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Kakav odvratan fudbal. Ukrajinci se posrali, a Englezi su Englezi. Da li je moguce da su se Ukrajinci ovoliko poplasili. Spanija igra atomski fudbal za Englesku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Fantastičnih nekoliko minuta za Ukrajinu. Sakrili su loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Najgore je sto ova Ukrajina moze da igra sa Engleskom ali su se poplasili maksimalno. Usao duh fudbalera Srbije u njih definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Vuče mi na choke Engleza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Ja se budala ponadao da ćemi gledati fudbal. Engleska i Španija dve najdosadnije reprezentacije na EURO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Ova trojka Engleske iza Kejna je nestvarno brza. Šteta što ne igraju malo slobodnije. Sterling je najbolji igrač Engleske na ovom prvenstvu. Ukrajina zna da igra fudbal. Oslobodili su se na kraju pritiska i povezali nekoliko dobrih akcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Englezi pokusavaju da imitiraju Spaniju izgleda, samo sto nemaju tu kreaciju kao oni. Inace ovi smaracki pasovi izmedju stopera i veznih plus neko kruzenje sporo, to sve lici na Spaniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 E sad Ukrajinci mogu poceti da igraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Šoberto Karlos. Najbolji levi bek na Svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts