jedibojan Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 2 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Ako smem da izjavim, nisam odgledao mnogo vasih utakmica prosle godine, ali zar nije Trifa plej, kako sad odjednom trojka? Zna Zeljko sta radi, ali bilo bi dobro da od malog napravi jednog pleja za repstaciju, mislim ako moze ne bi bilo lose 🙂 Klasicna trojka. Igrao krilo celu proslu i pretproslu sezonu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 2 minutes ago, jedibojan said: Klasicna trojka. Igrao krilo celu proslu i pretproslu sezonu E do Sebastijana, sve mi je nesto u glavi da je Trifa kod Trinkija igrao na pleju i da je to bio u mladjim kategorijama... Bas sam polagao nade u njega da moze to da izgura pod Zeljkom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Pa valjda je Trifa i igrao pleja u mlađim kategorijama, al kad je stasao za seniore valjda su videli da od te priče nema ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 1 hour ago, Marvin said: Sa druge strane, ne padaju mi napamet neka slobodna EL resenja (u kontekstu price o balansiranom rosteru), osim pominjanog Hange. https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1225957/real-madrid-signs-adam-hanga-to-three-year-deal/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Mescini da ZOC i Savic ne mere patku sa okolinom, vec da imaju dugorocni plan za to. Imaju i znanja i iskustva, a i dovoljno kontakata i prijatelja da to ostvare. U svakom slucaju. iduca sezona ce biti brutalna. Zato: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 7 hours ago, Chaos Is Me said: Pa valjda je Trifa i igrao pleja u mlađim kategorijama, al kad je stasao za seniore valjda su videli da od te priče nema ništa. Ne znam za ranije, ali Trifa je igrao pleja na U18 gde smo osvojili zlato. Ekipa sa Petrusevim, Pecarskim, Ilicem, itd. Elem, igrao je tu pleja jer nije imao ko drugi, ali i tada se videlo da i pored dobrog pregleda igre i bbal iqua to nije njegova pozicija. Nisam ni sada nacisto koja je njegova pozicija, verovatno je blizi trojci (sad sam proverio visinu, definitivno trojka, mislio sam da je nizi od 199). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Sta mislite sem startnog pleja i petice koliko ce jos igraca dovesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Verujem minimum i bek ap pleja. To bi trebalo da je must. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Klub sa ozbiljnim ambicijama ne bi smeo na krilnoj poziciji da ostane sa izborom iz prošle sezone. Pozicija Kuruksa mi nije definisana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 4 hours ago, Jakob Aman said: Klub sa ozbiljnim ambicijama ne bi smeo na krilnoj poziciji da ostane sa izborom iz prošle sezone. Pozicija Kuruksa mi nije definisana. Kuruks je tu da penetrira sa krila i da meće iz otvorenih pozicija. Igrač za 3/4 ali u euro košarci više za 4 iz nekih taktičkih razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 4 hours ago, Alex_Serbia said: Verujem minimum i bek ap pleja. To bi trebalo da je must. Po meni bas bahacenje ako se ne resite Page. Startni plaj ce sigurno doci, plus Avramovic i Page, nema tu vise mesta na plaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Koji bre Pejdz kao plej?!! Dobro bre ljudi nemojte pisati nebuloze. Decko je igrao pleja u prvoj sezoni i tada mu se trazila pozicija u evropskoj kosarci. Posle je igrao iskljucivo dvojku i tako do sada.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Znaci po tebi Panter , Avram i Page, svi na dvojku. Aj videce mo na kraju sta ce biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 4 minutes ago, djurava said: Znaci po tebi Panter , Avram i Page, svi na dvojku. Aj videce mo na kraju sta ce biti Sumnjam da ce Pejdz ostati. Nema on sta da trazi u sistemu ZOCa. Ali decko je cista 2. Nema nista plejevsko u sebi. Sve i da ostane, on i Kevin su 2, Avram 1/2. Dakle, svakako trebaju jos 2 igraca na 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 (edited) 3 minutes ago, Alex_Serbia said: Sumnjam da ce Pejdz ostati. Nema on sta da trazi u sistemu ZOCa. Ali decko je cista 2. Nema nista plejevsko u sebi. Pa to sam i ja rekao, ako se resite Page docice 2 igraca ako ne onda samo prvi plej Po meni za vas bi bilo najbolje da ako ode Page dodje prvi plej plus recimo Stefan Markovic Edited July 17, 2021 by djurava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Pa moglo se citati izmedju redova kod izjava da ce Avram uzimati minute i na kecu. Ali i pored toga mislim da cemo dovesti dva pleja. Bitna je i dubina u rosteru. Nije Pejdz igrac koji previse opterecuje budzet. Ima drugih koji primaju slicne novce i nisu pruzili ni 10% Markusovog ucinka.Naravno, ja ne znam kako razmislja trener, ali zaista sumnjam da ce mu Pejdz igrati pleja.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 (edited) 1- xy, xy 1/2- Avram 2- Panter, Pejdz 2/3 - Trifa 3 -xy, Danguba 3/4- Kuruc 4/5- Lidej 5 - xy, Mozli To je 12 igraca P.s. uz malo srece, bold xy nije Zagorac. Edited July 17, 2021 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Ne znam zašto bi bili jedini klub koji bi igrao sa 4 beka u rotaciji.Zvezda je na Dobrića, Lazića, Davidovca i Lazarevića dovela Kalinića pa niko ne misli da je to bahaćenje.Duga je sezona, opet će kovid, i moramo ući u ritam sa 14, 15 igrača. Biće tu sigurno 5 bekova i jedan klinac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 2 minutes ago, Alex_Serbia said: 1- xy, xy 1/2- Avram 2- Panter, Pejdz 2/3 - Trifa 3 -xy, Danguba 3/4- Kuruc 4/5- Lidej 5 - xy, Mozli Znaci ode Zagor. Meni nelogicno da ti u 12 bude samo 3 igraca na 4 i 5 . Mislim da sigurno necete zadrzati Page kao 5 igraca na 1 i 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Ja sam misljenja da ce Obradovic gurati postepeno u vatru bar jednog od trojca - Radovanovic, Tarlac (ne znam da li smo produzili s njim) i Jovanovic. Iskreno, ja bi se otarasio Zagorca i dao minute nekom od ovih. Jovanovic je cista dvojka, bar ono malo sto sam video, tako da ce on tesko do minuta. Takodje, sumnjam i da ce Petrovic tu dobiti sansu na kecu. Naravno, sve ovo sto govorim se odnosi na Aba i EC. Za ova kls takmicenja ce dobiti priliku ako budu strpljivi.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Sad vidim da je Landale jos slobodan. Znam da momak hoce u NBA, ali legao bi nam samo tako. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 1 hour ago, djurava said: Znaci po tebi Panter , Avram i Page, svi na dvojku. Aj videce mo na kraju sta ce biti Pejdz navodno ide u Buducnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Komsije, nije me bilo dugo, pa samo da ne propustim da vam cestitam Zoca i sve sto je doslo sa njim (mislim na igrace, ne interesuje me patkometrija oko para, plata, sponzora...). Bice ovo jedna dobra sezona! Uzdravlje 🍺 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 @Alek The Great Sve su to polovni prospekti, lecbiril Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts