Jump to content

Alek The Great

Član foruma
  • Posts

    3,703
  • Joined

  • Last visited

About Alek The Great

  • Birthday 07/02/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alek The Great's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Very Popular
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1.9k

Reputation

  1. Koliko znam od ove sezone krece onaj ligaski koncept u svim takmicenjima, sigurnih 8 utakmica. A ko bude 2. mozda bude imao i sigurnu LK. Nije bas da je svejedno.
  2. Najveci krivac je Duljaj. Igrace koje je on doveo su najslabije karike: Kovacevic, Castiljo, Ovusu, Jankovic, Goh. Ali ne bi on ni radio u Partizanu da nam je rukovodstvo kluba normalno. I moralno bi bilo da podnese ostavku, ali zna i on da nigde drugde ne moze raditi.
  3. Nastasicu istice ugovor u Majorci. Ali cenim da ce ga produziti ako opstanu. Radin je napravio 7 prekrsaja do sada i nema zutog kartona.
  4. Filipovic i Kovacevic su pozadi tempirana bomba. A Goh i Castiljo neubedljivi u veznom redu.
  5. Jovanović - Filipović, Stojković, Kovačević, Antić - Ovusu, Kastiljo - Zahid, Natho, Goh - Saldanja
  6. Ovaj nas streak u poslednjih 10 utakmica je kriminalan. Podseca me na onu sezonu 2009/10 sa Zakeronijem kad smo jedva izborili LE. Tada smo primali golove kao Partizan. Sreca pa danas Bolonja nije dobila, ali imaju priliku za 20 dana kuci da nas rese. I pored mnogo lose forme tesko da ne budemo 5. i izvisimo za LS. U ova poslednja 4 kola igramo kuci protiv najgore Salernitane i protiv "bezbedne" Monce. Sa te 2 pobede smo sigurni za top4 sto je i bio cilj ove sezone. Igramo i to finale kupa protiv Atalante i donekle bi taj trofej zamazao ovu losu formu. Nadam se da ce trener da se resi do kraja maja pa da se krene u remont.
  7. Saldanja ubacen cisto da proba da udje u ritam.
  8. Nije ovo lose. Imali su samo 2 sanse.
  9. Ako se sad nisam slogirao nikad necu😁 Videh Djusinu sliku i u momentu se uplasih da je produzetak.😵‍💫 Neka je on nama ziv i zdrav, ali da se mi lepo razidjemo. Neka nastavi da dolazi sa Ivanom i klincima na tekme.
  10. Sveta lose postavljen, a imao igraca na ledjima i loptu ispred sebe. Kao sto sam vec rekao, u skoro svakoj situaciji se ovo svira kao faul. A zakleo bi se da se iz onog ugla kamere sa juga prema severu vidi povlacenje ruku sa Svetinih ledja.
  11. Kladim se da se Bazdar jedva susdrzavao da sakrije osmeh i odusevljenje zbog gola. Jebe se njemu sto mu je ekipa izgubila.
  12. Ono sto sam hteo da naglasim da nije isti princip kao kod ofsajda. Ne znam sta mu je rekao var sudija, ali smatram da je morao da gleda. Skoro uvek se u ovakvim situacijama prednost daje defanzivcu i svira se faul pri minimalnom kontaktu. Ali sami smo krivi. Da smo iole pametniji pozadi ne bi bili u ovakvoj poziciji.
  13. U ovom slucaju VAR nije mogao da donese odluku vec samo da javi glavnom sudiji da pogleda i sam donese odluku.
  14. Sreca nas je pogledala ovde. Ali nista to ne menja. Mi ne smemo da se povlacimo. Moramo da damo jos neki jer cemo ga primiti sigurno. Mogao bi Natho umesto Ovusua.
×
×
  • Create New...