Plant Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) 9 hours ago, kendrick said: Vladan o Zeljku... Vratio se doktor sa mastera, među srednjoškolce. Trebalo se prilagoditi gimnazijalcima, pojačanim sa par apsolvenata Hmmm, hmmm ... jel ima Vladan neki video da se ovo potrvdi ? Edit: 'ajd da probam ovako, posto moderacija brise brzinom svetlosti ono sto joj ne odgovara ... a moze i na tatu da prebaci Edited June 13, 2022 by Plant 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 3 hours ago, Crni said: Usrcu se od patetike🤢 Ako do sada nisi od legendinih saopstenja, neces ni od ovoga, ne brini. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 1 hour ago, Alex_Serbia said: Ako do sada nisi od legendinih saopstenja, neces ni od ovoga, ne brini. To ni ne citam, ovde ipak imam tu cast da Tegija licno citam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) U skladu sa tim kako nam je isla i zavrsila se ova sezona, mislim da je iskljucivo prigodno da topic (u nekom momentu) zatvore zajedno Steva i Safet. Jing i jang. Crno-belo i belo-crno. Edited June 13, 2022 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 I fele devotion!! Sretno komsijeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-u-evroligi/422590 Srecan ulazak, samo srecan ulazak. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 On 6/10/2022 at 2:56 AM, Magia said: Ne znam jel ima ikakve veze sa ovim ali KKP ce sledece godine igrati EL, na moju zalost. Nadam se da je pogresna informacija ali ne bi trebalo. khm khm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 3 minutes ago, Magia said: khm khm Napisao ja to na vasoj temi jos pre 3 nedelje kad se znalo ko ce u finale Aba a onda i da ce u svakom slucaju ko god osvojio igrati El i Zvezda i Partizan. Ako pronadjem vremena veceras da potrazim prosledicu ti upis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Ja bih ipak da sacekamo taj cetvrtak.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Just now, Alek The Great said: Ja bih ipak da sacekamo taj cetvrtak. Sent from my RMX3301 using Tapatalk Nema cekanja na carini u stranu se gleda, kroz terminal bez problema kofer ide ispod reda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 On 6/10/2022 at 2:56 AM, Magia said: Ne znam jel ima ikakve veze sa ovim ali KKP ce sledece godine igrati EL, na moju zalost. Nadam se da je pogresna informacija ali ne bi trebalo. A što na žalost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Sad da vidimo ako se za ec dovodilo dva F4 igraca onda za El verovatno 4 igraca iz Efesa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Čestitke komšije. Nadam se da će ovo vratiti neke ljude na forum. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Tri maks. U Petruseva ste vec usli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Hold your horses. I ranije smo bili već viđeni za wild card pa je bio o|o na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Sad će Šilja da se javi i napiše nešto tipa "Očekujem da se smanji liga na 16 klubova." Šalu na stranu, batalite patetiku, treba i poklon prihvatiti, ipak ste izvisili za tri poena, nije sad da će zvati Zadar u EL. Čestitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Jel košta wc nešto novca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Jel košta wc nešto novca?Malo li je onih 7 milki obaveznog budzeta.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Polako do cetvrtka, da slucajno ne ispadne I fail devotion. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Ako su već do sada samo dva kluba aplicirala za članstvo (Partizan i Valensija), onda je to gotov posao, samo će u četvrtak biti i zvanično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Ne vjerujem dok ne vidim Jordija sa šalom 'moja kuća' 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagiaMiZet Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) 6 hours ago, Edward Louis Severson III said: A što na žalost? Zato što neće moći iz centra Evrope da prisustvuje utakmicama. Jedino neka gostovanja u Milanu, Minhenu i Berlinu. 7 hours ago, Magia said: khm khm A eto sada kao si znao. Inace neka vam je srecno igranje EL. Viđaćemo se i tamo, doduše bićemo malo kulturniji (valjda). 😁 Edited June 13, 2022 by MagiaMiZet 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Nadam se da će ovo vratiti neke ljude na forum. Ako im je Evroliga bila razlog zašto su otišli ne moraju ni da se vraćaju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Sos kos bice gledaniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 1 hour ago, Ne sam Safete said: Ne vjerujem dok ne vidim Jordija sa šalom 'moja kuća' Nema više Jordia... Meni sasvim očekivan scenario. Ne razumem ljude koji nisu zadovoljni pozivnicom. Imaš 11 timova koji zagarantovano igraju svake godine. Još nekoliko timova sa višegodišnjim licencama i sad kao treba da se gleda ko je zaslužio plasmanom a ko nije. Šta kao ovi prethodno nabrojani su svi zaslužili? How yes no! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts