Son_of_a_gun Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Kod mene je smanjeno svakako u ta doba, da ne budi dijete, tako da nisam ni primijetio. Ovo drugo jesam. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 On 5/19/2022 at 1:04 PM, Ne sam Safete said: Svejedno je, kad god da se odigra biće 20 razlike za nas. Okej, samo Safet i ja smo verovali 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Što su utišavali, opet bilo vređanja pripadnika LGBT zajednice? Nego, zna li se kada počinje finale, koji format 2-2-1 ili 1-1-1-1-1? Ako Cedevita prođe pretpostavljam da mi imamo prednost domaćeg terena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 7 minutes ago, ChrisJudd said: Što su utišavali, opet bilo vređanja pripadnika LGBT zajednice? Nego, zna li se kada počinje finale, koji format 2-2-1 ili 1-1-1-1-1? Ako Cedevita prođe pretpostavljam da mi imamo prednost domaćeg terena. U petak pocinje Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 15 minutes ago, ChrisJudd said: Što su utišavali, opet bilo vređanja pripadnika LGBT zajednice? Htedoh i ja da pitam. Bilo je "Sisaj Javore" i pesma za B92 i Brankicu. Gde su to bolidi iskopali, ja ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Što su utišavali, opet bilo vređanja pripadnika LGBT zajednice? Nego, zna li se kada počinje finale, koji format 2-2-1 ili 1-1-1-1-1? Ako Cedevita prođe pretpostavljam da mi imamo prednost domaćeg terena.2-2-1Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 2 hours ago, ChrisJudd said: Što su utišavali, opet bilo vređanja pripadnika LGBT zajednice? Nego, zna li se kada počinje finale, koji format 2-2-1 ili 1-1-1-1-1? Ako Cedevita prođe pretpostavljam da mi imamo prednost domaćeg terena. predostrožnost pretpostavljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 4 hours ago, Ne sam Safete said: Poseban pozdrav za urednike Arene, kakvi bjednici ... Najgori. Prvo gotovo isključen ton iz hale, drugo prebacivanje kanala bez bilo kakave objave. Imaju 15 kanala i onda im je problem 2 tekme koje se igraju u isto vreme. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 29 minutes ago, realno *w said: Najgori. Prvo gotovo isključen ton iz hale, drugo prebacivanje kanala bez bilo kakave objave. Imaju 15 kanala i onda im je problem 2 tekme koje se igraju u isto vreme. ovo je stvarno bruka prošetao kroz kanale pa našao, ali trebalo bi im 5 sekundi za jedan kajron "prenos togaitoga ide na A1 umesto A1P dok se ne završi tulum..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Bio je kajron 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Da li je finale ABA na 3 dobijene prednost ili mana za nas u ovom trenutku? Ja bih rekao prednost,jer je ipak tu Obradovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 59 minutes ago, LakiJeMaloNervozan said: Da li je finale ABA na 3 dobijene prednost ili mana za nas u ovom trenutku? Ja bih rekao prednost,jer je ipak tu Obradovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 1 hour ago, LakiJeMaloNervozan said: Da li je finale ABA na 3 dobijene prednost ili mana za nas u ovom trenutku? Ja bih rekao prednost,jer je ipak tu Obradovic Na žalost,to i nije od neke posebne važnosti. Prvo zato što sa druge strane nije neki od šakota, a drugo,zato što ne možemo da odigramo 30 minuta iole pristojne odbrane. Neuronski kolaps u zadnjih par minuta protiv Burse, i zadnja odbrana protiv Budućnosti, bolje defenišu ovaj tim KKPa od bilo kakvih kilometarskih analiza. Ono što daje neku nadu je igra CZV, koja je,kao i naša, daleko od onoga što su igrali na nekim,retkim,utakmicama u EL. I sad malo gledanja u dlan:probaće (ponovo) da nas ubiju denial odbranom na svim niskim igračima, i ako treningom nismo odradili kako igramo napad u tim situacijama, nemamo šta da tražimo u ovoj seriji. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljusha Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Šanse 70-30 za njih. U prve dve utakmice očekujem da će nas u jednoj zgaziti, a da ćemo u jednoj biti blizu i tu nam je šansa da okrenemo seriju. Daleko od toga da bi jednim brejkom rešili sve, ali bi u našem (nadam se) Pioniru bili u blagoj prednosti. Ako dođe do majstorice, nemamo šanse. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Ја очекујем да будемо конкурентни и да се самоубијемо као и много пута до сад ове сезоне. Неке навике је тешко искоријенити. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Ja ne očekujem ništa. Sa ovim timom i ovom igrom, očekivati bilo šta je nemoguće. Idemo utakmicu po utakmicu, da probamo da uživamo u košarci, pa šta bude. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Takodje Sta da ocekujem Cele sezone sviramo q od igre, ni po cemu se ne vidi da na klupi imamo jednog od najboljih kosarkaskih trenera u evropi, po titulama i najbolji... meseci prolaze a mi ladimo jaja i sad treba u 10 dana tri puta da dobijes jednu evroligasku ekipu (u cijoj igri se pecat trenera i te kako vidi, nazalost) Dobro je sto cemo sve igrati u pioniru jer za arenu u svakom smislu nismo spremni , lose je sto ce opet da stave idiotske cene karta al jbg Ako bi morao da prognoziram - najobjektivnije (koliko je to moguce) ocekujem 3:1 za cigane, ne verujem da ce bas raditi metla a ni da smo mi spremni za dve pobede, vrv ce nas jednu rutinsku odradi ko prva dva derbija, znaci u drugoj cetvrtini kraj, vrv ce biti i jedna bas gusta klackalica gde bi mogli da ih dobijemo ali kad bude najbitnije usledice neki nasi biseri... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 ja mislim da ce prve tri tekme biti guste, tipa na par lopti a koji ce rez biti na kraju, pojma nemam. plejof je i stvar momentuma, bitno je kako se otvori serija, onda ima vremena i za prilagodjavanja al grobari i celticsi su stari jinxeri, volite iz tuge i neverice da vam se desi nesto lepo ima tu neke religioznosti, zrtvovanja, murala, sta znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 brejk pravimo u prvoj 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 (edited) I to nakon lošeg otvaranja utakmice. 3:1 za nas. Ne znam zašto Edited May 24, 2022 by odupri se ludilu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 @odupri se ludilu, @Ne sam Safete, bogami, na sastanku centralnog komiteta će biti priče o ovim vašim izjavama 🙃 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Izuini ali ako bude taj rez ima da seirim i senluchim ovuda i pričam jesam vam reko. A ako ne samo se primirim par dana i pojavim se ko da nist nije bilo😗 7 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Ako umočimo u prvoj, dobijamo. Ta je najbitnija, u suprotnom će nas rutinirati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Moral na zadovoljavajućem nivou, do 3 pozitivna posta pred finale. Često smo ga igrali prethodnih godina...Svaka čast, momci, ali od večeras ja preuzimam navijanje i ovaj topik... 11 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts