Gudura Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 7 minutes ago, Marvin said: Da 🙂 A za finale se jos nista ne zna. Bila je prica da ce biti na neutralnom terenu, ali mozda ipak i bude na terenu onoga ko bude imao bolji skor u regularnom delu (sto opet nije uporedivo, jer nije isti broj utakmica i tako... :)) Epska budalastina. Bukvalno jedan los dan moze da ti unakazi ono sto si giljao celu sezonu🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 https://www.euroleaguebasketball.net/eurocup/news/round-18-mvp-zach-leday-partizan-nis-belgrade/?pageTitle=Homepage&historyUrl=/eurocup/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 1 hour ago, Marvin said: Da 🙂 A za finale se jos nista ne zna. Bila je prica da ce biti na neutralnom terenu, ali mozda ipak i bude na terenu onoga ko bude imao bolji skor u regularnom delu (sto opet nije uporedivo, jer nije isti broj utakmica i tako... :)) A ja se nerviram što se u nižim ligama kod nas ne zna je l' ispada 1 ili 4 ekipe ili će ipak proširivati ligu. 😄 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 4 hours ago, Alex_Serbia said: Panter sinoc verovatno najslabija partija karijere. Ali bolje sada to da izbaci iz sistema imao je on karijeru i van partizana, bilo je tu losih celih sezona a ne utakmica pojedinacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 2 hours ago, Gudura said: Epska budalastina. Bukvalno jedan los dan moze da ti unakazi ono sto si giljao celu sezonu🙄 Pa zbog toga mi i kukamo ovde cele sezone 😆 20 minutes ago, uini said: imao je on karijeru i van partizana, bilo je tu losih celih sezona a ne utakmica pojedinacno Verujem. Ali ne vidim i sta je mogao da usere bilo kada u proslosti pa da to bude losije od sinoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 1 minute ago, Alex_Serbia said: Verujem. Ali ne vidim i sta je mogao da usere bilo kada u proslosti pa da to bude losije od sinoc https://www.basketball-reference.com/international/players/kevin-punter-1.html fyi, igrao je 3x euroleague sa tri različita tima, grčku ligu, italijansku, aba i whatnot. sigurno je bilo važnijih tekmi od one sinoć a kao što rekoh imao je i fantastične i očajne sezone (ne tekme) u svojoj karijeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Bursa je solidna ekipa koja je uzela nekoliko skalpova jacih ekipa ove sezone. Iako nemaju sirok roster znaju da budu opasni ukoliko udju suterski dobro u mec. Veliki ste favoriti svakako i bilo bi cudo da bude drugacije od pobjede kkp. Gledao sam ih dva puta protiv nas , jednom uzivo, Alimpije to fino vodi, fino je utegao to sa cim raspolaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 17 hours ago, propolis said: Bursa je u odličnoj formi i ako bih ih uporedio sa nekom ekipom iz regiona onda bi to bila COL. Igraju brzo sa dosta šuteva za tri i ako ih krene trojka teško ih je zaustaviti. Hejns uopšte nije faktor u njihovoj igri sem da zagradi i pokupi skok. Sve se vrti oko trojke Andrews, Bitim,Needham i zaustavljanjem jednog od njih trojice je gotov posao. Treba pripaziti i na Dudzinskog koji ima baš dobar šut za tri,a inače je čista četvorka. Da, liče stvarno, samo što Cedevita ima 2 prave petice i mnogo dužu klupu. A to je ipak ogromna razlika. I ne mislim da Hejns nije faktor, naročito protiv nas bi mogao da bude jedan od ključnih šrafova za njih. Ok, probaće da nas tu muče sa šutom i izvlačenjem, ali ja sam uveren da sa potpunom kontrolom skoka od strane nas, to njima može da se isplati samo ako će da ubace 50-60% trojki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 20 hours ago, Alex_Serbia said: Panter sinoc verovatno najslabija partija karijere. Ali bolje sada to da izbaci iz sistema Osim sto je dosao u Zvezdu posle 11 EL utakmica u Oliju sa procentom suta za 3 od 17%,za dva 39%(npr kod vas ima 49% u ABA i 62% za dva u EK). Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 2 hours ago, realno *w said: Da, liče stvarno, samo što Cedevita ima 2 prave petice i mnogo dužu klupu. A to je ipak ogromna razlika. Naravno da je razlika u kvalitetu velika. 2 hours ago, realno *w said: I ne mislim da Hejns nije faktor, naročito protiv nas bi mogao da bude jedan od ključnih šrafova za njih. Ok, probaće da nas tu muče sa šutom i izvlačenjem, ali ja sam uveren da sa potpunom kontrolom skoka od strane nas, to njima može da se isplati samo ako će da ubace 50-60% trojki. Mnogo više tela pod košem imate da bi se Hejs uopšte video. Lesor, Balša pa i Smajli koji igra na 5 mogu lagano da ga neutrališu u svim segmentima igre. Očekujem laganu pobedu Partizana u svakom slučaju. Protiv Trenta ste odigrali ispod proseka pa ste ih lagano pobedili tako da ako odigrate i okej teomu protiv Burse, uz domaći teren, verujem u 15 plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Bas steta za blam u Litvaniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Osim što Huventud ne bi izgubio od Andore da smo mi dobili Letkabelis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 26 minutes ago, Patriota iz kauca said: Osim što Huventud ne bi izgubio od Andore da smo mi dobili Letkabelis. I to je moguce, spanac je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 20. aprila (sreda) u 20:30, Partizan Bursa u Areni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Jebalo ih 20:30 što ne stave neki termin u 19... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Najgore su mi te unapred dobijene kao protiv Burse. Srecom, stranci su nam glavni igraci pa nas mentalitet nece skroz doci do izrazaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Ko nam je ovo svratio na trening? Dru Nikolas možda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Jes ovo Drew Nicholas Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Moze Dru! Taman za odlucujuce bitke 😁 Vidje ga Kure sto trenira 😶 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Upotrebljiv Kure bi bio booster na ovu ekipu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Sad upadam u onaj (ne)stručni analitičar mod, ali prije Trenta Danga i Kure su radili odvojeno od ekipe, ovo sad sa Kuretom je već neki napredak pa možda dočekamo nekog novog Kureta u finišu sezone, daj Bobe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Sta je Danga mogao usrati pa da ni ne radi sa ekipom (ako sam dobro razumeo da je to slucaj)? Na stranu njegov decline na obe strane terena, ako je neko uvek bio maksimalan profesionalac, to je on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Danga i Miletić ništa nisu zasrali, prosto Želimir ne računa na njih uopšte za finalni deo sezone. Na Letonca se računalo, projektivan za ozbiljne minute i startno krilo ali kad on ne može Trifunovića da izbaci iz 12 sve ti je jasno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 1 hour ago, Alex_Serbia said: Sta je Danga mogao usrati pa da ni ne radi sa ekipom (ako sam dobro razumeo da je to slucaj)? Bolji je odbojkas nego sto je kosarkas, sta ce zeljku drugi razlog da ga ne ubacuje u 12? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Ja bih tu dodao još jednu dimenziju.... Zagorakis.... svake sezone krene uzlaznom putanjom pa ga ta ledja zeznu pa opet nanovo. I ove godine je tako bilo, pa je negdje u decembru čini mi se usinuo se sjedeci u busu ili tako slično nešto.Željko je Izgleda pustio ga da se oporavi, mozda je i neka dodatna terapija odradjena za koju nikako nije imao vremena tokom ranijih sezona. Elem da ne ureknem, Željko mu je našao ulogu i on je već zadnjih mjesec i kusur konstantan u tome. Dobar u kolektivnog odbrani, na liniji dodavanja, solidan šut i pomoćni kreator pogotovo sa niskog posta. On ima kosarku u sebi ali je bio neupotrebljiv i nepouzdan tokom sezona zbog zdravstvenih problema. Ako je to rijesio ili može da kontroliše do te mjere da ga ne odvaja od terena puna kapa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts