Barkley#34 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Jeste sve loše ali ne treba zaboraviti ni da ne znaju ni kad su pošli a još manje kad su došli u Ankaru. Nije potpuno opravdanje ali jeste malecko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Da smo dali sva bacanja pobedili bismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Ako je ruža, uvenuće Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 5 minutes ago, Barkley#34 said: Jeste sve loše ali ne treba zaboraviti ni da ne znaju ni kad su pošli a još manje kad su došli u Ankaru. Nije potpuno opravdanje ali jeste malecko. Ni malecko nije opravdanje Ni 1% Peske nek se vrate iz turske sto se mene tice Ja ne znam sta se desava u ekipi i koji im je q Ali ovo ne lici ni na sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) Zoc da se odluci, jel dosao zbog zenske il zbog nas. I pod hitno da ovu raspasanu bandu dovede u red, otkazima, cime god. Ovo je sramota i za prvo kolo, a ne za februar Edited January 25, 2022 by Bole Tyson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Pali se mašina posle allstara 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Kup je naš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 36 minutes ago, Luchifer89 said: Pali se mašina posle allstara Da, deluje kao standardno opustanje pred AS vikend 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Da, deluje kao standardno opustanje pred AS vikendLeBronka i Želimir znaju da je sve do allstara goqrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Prvi actually sraman poraz u sezoni. U evrokupu 😁😩 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Gotovo je sa ambicijama ove sezone.Nije tim loš, generalno nisu ni rezultati.Jednostavno ovaj tim nema zrelost koji imaju konkurenti, a za to je potrebno vreme. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Preterujes. Da je lose, jeste. Ali da je gotova sezona, nema potrebe za takvim mrakom... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 3 hours ago, Bole Tyson said: Zoc da se odluci, jel dosao zbog zenske il zbog nas. Po svim informacijama kojima Tito raspolaže, došao je zbog ženske ali ga je ona ostavila i sada je tu samo zbog KKP. Vesna, Željkova, ne Čovićeva se vratila u Španiju. Prava telenovela, Žoc živi drugu mladost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Свет На киосцима сваког петка 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Po svim informacijama kojima Tito raspolaže, došao je zbog ženske ali ga je ona ostavila i sada je tu samo zbog KKP. Vesna, Željkova, ne Čovićeva se vratila u Španiju. Prava telenovela, Žoc živi drugu mladost.A prema informacijama kojim Cooper raspolaže - Željko je došao zbog Čovićeve Vesne , ali još uvek nije uspeo da je osvoji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Ma cokijeva vesna je bila sa nekim tipom ali on je imao neke zdrastvene probleme pa operacija a posle je valjda zapalio u rumuniju poslom... uglavnom mislim da nije spremna za nove veze Spoiler Molim komsije da ne zamere... nemamo odbranu nemamo napad razumite nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 5 hours ago, ranzo said: Hide contents Molim komsije da ne zamere... nemamo odbranu nemamo napad razumite nas Spoiler A nemate ni Vesnu, xexe 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Situacija nase borbe u EC za prvo mesto u grupi je sada kristalno jasna i vrlo dostizna - samo trebamo da pobedimo u Badaloni sledece sedmice i opet smo glavni favorit za to 1.mesto. Naravno, verovatno cemo morati da pobedimo sve do kraja, ali s obzirom na to s kim do kraja igramo kod kuce, a s kim na strani...nije van domasaja realnosti. Ovo pisem jer je ocigledno da tim nije van takmicarske forme, vec su tu neki drugi problemi. Koji se mogu resiti brzo, a i ne moraju. U slucaju da se ne rese, najebali smo. Taman je sad na redu Leon Stukelj (ako ne gresim), da pobacamo obavezno kamenje koje smo poneli, pa od Badalone lepo da se raspucamon😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Dobra je ova sezona, opušteno, ili bijemo 20 razlike ili nas tamburaju isto toliko. Nema nervoze.Sad što nismo navikli tako… [emoji849] 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Nadajmo se da je Lesor sinoc promasio sve sto se u ovoj sezoni moglo promasiti od strane jednog kosarkasa.🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 9 minutes ago, Alex_Serbia said: Nadajmo se da je Lesor sinoc promasio sve sto se u ovoj sezoni moglo promasiti od strane jednog kosarkasa.🤦♂️ Najbolje promasaje cuva za finale to mu je trademark 4 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 (edited) 49 minutes ago, Son_of_a_gun said: Dobra je ova sezona, opušteno, ili bijemo 20 razlike ili nas tamburaju isto toliko. Nema nervoze. Sad što nismo navikli tako… Htedoh da te priupitam i na live temi, kako tačno uspeš da se ne nerviraš dok nas rutinira neki Turk jebeni Telekom? Kapiram da ti je lakše kad nema rezultatske neizvesnosti, kad se utakmica ne svede na jedan šut i slično, ali ja na primer ne mogu opušteno da gledam kako protiv nas još jedna abaligaška ekipa ima potpuno otvoren šut iz napada u napad, kako se mi sa druge strane mučimo, biramo loša rešenja i teške šuteve. Ja bih bio zadovoljniji da smo sinoć bar u nekom trenutku uspostavili neku smislenu igru u odbrani i napadu, pa taman opet izgubili šutem u zadnjoj sekundi. Nije da ti nešto prebacujem zbog takvog stava, nego pokušavam sebi da pomognem, Edited January 26, 2022 by Arsenije Pesic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Ne znam, ja se obično ne predajem dok ima i promil šanse ali sinoć sam se na 33-22 pomirio sa sudbinom. Što ne znači da i dalje ne vjerujem procesu! Dobro vrijeme za upasti u krizu, još kad ne bi davali igrače za one nesretne prozore bilo bi idealno. Nije mi jasno npr zašto se toliko forsira preuzimanje u odbrani kad nije dalo nikakvog rezultata a i u napadu smo gurali u reket preko svako mjere iako su oni skupljali koliko god su mogli. Valjalo bi odraditi Unikahu, ali nije kraj svijeta i ako izgubimo ... uglavnom, tamo od marta očekujem bolju igru i jasnije podjeljene uloge. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts