propolis Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 15 hours ago, Sector said: Čestitam Matijasa. Dobar zabod, Mozli za bogate. Favorit ste na svim frontovima al ćemo se ćerati. :=) Dijametralno suprotni igrači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Moj glas za ❤️ 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 2 hours ago, oubrevo. said: surrealista biće ima ipak neke telesne aspiracije a ne samo emotivne Pa košarka je telesna igra, potrebno je i njegovo telo, ne samo duh i emocija, šta tu nije jasno? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 8 2 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Jel to Nacionalni dnevnik na Pinku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Kurir Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Mislim da Kurir tv ima crno-bele boje, nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 23 hours ago, Sprivel said: Opa https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3767073/matijas-lesor-partizan-centar-kosarka-pojacanje-aba-liga-evrokup 3 minutes ago, Sprivel said: Mislim da Kurir tv ima crno-bele boje, nisam siguran. misliš ili znaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Sad sam proverio kad pitas, definitivno je Nacionalni dnevnik na Pinku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Pljuste preuranjene cestitke za Lesora, jinxa radi naravno, za vest iz Kurira. Klasika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Povući sad onu ponudu od juče od 350k i poslati poslednju od 250k. Pa neka ide ako ima gde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) ajde bre coopere, vas ekonom verovatno pravi jednokratne vikendice za 100k, pa ih napusti dogodine i pravi nove, sta ste se stisli Edited September 15, 2021 by oubrevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 17 hours ago, SteveFrancis#3 said: Nista ne resavamo s ovim likom. Mislim bolje je nego da ne dodje niko, ali ne znam kuda tacno plovi ovaj dbro... Priča pije vodu ako dolazi kao bekap... inače nič ne razumem( a i ne moram). Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Ma da mi Dangu stavimo na transfer listu dok je Radonjic u formi 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 2 minutes ago, odupri se ludilu said: Ma da mi Dangu stavimo na transfer listu dok je Radonjic u formi Moze, ali djuture - pakuj oba bivsa, oba "simpatizera", oba deteta ocevima vratiti i ovog francuza ako je zalutao 😄 I naravno neki popust na kolicinu. /hoce li mi sada obrisati, hmmm/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 6 minutes ago, odupri se ludilu said: Ma da mi Dangu stavimo na transfer listu dok je Radonjic u formi Danga ide u paketu sa kapitenom. Mozemo po Burger King sistemu - buy one, get another for 1$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 7 minutes ago, Alex_Serbia said: Danga ide u paketu sa kapitenom. Mozemo po Burger King sistemu - buy one, get another for 1$ Pouzdan info ili ? 😄 Nije Radonjic bas toliko luuuuuud. Jeste malo, kao i svi genijalci ali ne bas toliko 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) 25 minutes ago, Kooineeperk said: Pouzdan info ili ? 😄 Nije Radonjic bas toliko luuuuuud. Jeste malo, kao i svi genijalci ali ne bas toliko 😄 Pouzdano mozes na tatu. 😁 S obzirom koliko se vasa strana nalupetala proverenih informacija, ja sam cisto olicenje proverenog. A opet, ne vidim da njima papagajšeš tu frazu. Tako da se makar drzi toga na pravoj temi. Edited September 15, 2021 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 5 hours ago, realno *w said: Moj glas za ❤️ Sa njim i Mozlijem Smajli i Kuruc mogu poziciju gore (bar deo minuta) sto bi teoretski trebalo znacajno da popravi situaciju na skoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 2 minutes ago, jedibojan said: Sa njim i Mozlijem Smajli i Kuruc mogu poziciju gore (bar deo minuta) sto bi teoretski trebalo znacajno da popravi situaciju na skoku Upravo to, mada on meni svejedno deluje kao preozbiljno ime za nas. Smajli ima svoj prednosti i kad napade centre i kad napada četvorke. Isto tako ima i mane u tom smislu. Sa bilo pravom peticom se otvaraju razne kombinacije. Baš bih voleo da sa Mozlijem bude sve ok, prvo zbog njega samog naravno, drugo što bih voleo da ga vidim u paru sa Smajlijem, to mi deluje jako zanimljivo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) 54 minutes ago, realno *w said: Upravo to, mada on meni svejedno deluje kao preozbiljno ime za nas. Smajli ima svoj prednosti i kad napade centre i kad napada četvorke. Isto tako ima i mane u tom smislu. Sa bilo pravom peticom se otvaraju razne kombinacije. Baš bih voleo da sa Mozlijem bude sve ok, prvo zbog njega samog naravno, drugo što bih voleo da ga vidim u paru sa Smajlijem, to mi deluje jako zanimljivo. Petorka: Izrailj,Panter,Kuruc,Smajli,Ajnštajn... uhh. P& R na sto načina,i sve što iz njega proizilazi. Edited September 15, 2021 by KockoOblo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) Impossibru... Pa vec smo primili cestitke, kako ovo sad? Edited September 15, 2021 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Kao što sam i pretpostavljao, nabijanje cijene komšijama. Srećom nisu se primili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Na stranu da li je tačna informacija za Lesora ili ne i uopšte ceo performans insajdera ali "friends from telesport"... Ostojin mali opet pušta "informacije" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts