Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 5/19/2022 at 1:04 PM, Ne sam Safete said:

Svejedno je, kad god da se odigra biće 20 razlike za nas.

Okej, samo Safet i ja smo verovali 😄

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Što su utišavali, opet bilo vređanja pripadnika LGBT zajednice?

Nego, zna li se kada počinje finale, koji format 2-2-1 ili 1-1-1-1-1? 

Ako Cedevita prođe pretpostavljam da mi imamo prednost domaćeg terena.

Posted
7 minutes ago, ChrisJudd said:

U petak pocinje

Posted
15 minutes ago, ChrisJudd said:

Htedoh i ja da pitam. Bilo je "Sisaj Javore" i pesma za B92 i Brankicu. Gde su to bolidi iskopali, ja ne znam...

Posted

2-2-1

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

Posted
2 hours ago, ChrisJudd said:

predostrožnost pretpostavljam

Posted
4 hours ago, Ne sam Safete said:

Poseban pozdrav za urednike Arene, kakvi bjednici ...

Najgori.

Prvo gotovo isključen ton iz hale, drugo prebacivanje kanala bez bilo kakave objave. Imaju 15 kanala i onda im je problem 2 tekme koje se igraju u isto vreme.

• Like 4
Posted
29 minutes ago, realno *w said:

Najgori.

Prvo gotovo isključen ton iz hale, drugo prebacivanje kanala bez bilo kakave objave. Imaju 15 kanala i onda im je problem 2 tekme koje se igraju u isto vreme.

ovo je stvarno bruka

prošetao kroz kanale pa našao, ali trebalo bi im 5 sekundi za jedan kajron "prenos togaitoga ide na A1 umesto A1P dok se ne završi tulum..."

Posted
59 minutes ago, LakiJeMaloNervozan said:

Da li je finale ABA na 3 dobijene prednost ili mana za nas u ovom trenutku?
Ja bih rekao prednost,jer je ipak tu Obradovic

H4lCTXT.gif

Posted
1 hour ago, LakiJeMaloNervozan said:

Da li je finale ABA na 3 dobijene prednost ili mana za nas u ovom trenutku?
Ja bih rekao prednost,jer je ipak tu Obradovic

Na žalost,to i nije od neke posebne važnosti. Prvo zato što sa druge strane nije neki od šakota, a drugo,zato što ne možemo da odigramo 30 minuta iole pristojne odbrane. Neuronski kolaps u zadnjih par minuta protiv Burse, i zadnja odbrana protiv Budućnosti, bolje defenišu ovaj tim KKPa od bilo kakvih kilometarskih analiza. Ono što daje neku nadu je igra CZV, koja je,kao i naša, daleko od onoga što su igrali na nekim,retkim,utakmicama u EL. 

I sad malo gledanja u dlan:probaće (ponovo) da nas ubiju denial odbranom na svim niskim igračima, i ako treningom nismo odradili kako igramo napad u tim situacijama, nemamo šta da tražimo u ovoj seriji. 

• Like 5
Posted

Šanse 70-30 za njih. U prve dve utakmice očekujem da će nas u jednoj zgaziti, a da ćemo u jednoj biti blizu i tu nam je šansa da okrenemo seriju. Daleko od toga da bi jednim brejkom rešili sve, ali bi u našem (nadam se) Pioniru bili u blagoj prednosti. Ako dođe do majstorice, nemamo šanse.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ја очекујем да будемо конкурентни и да се самоубијемо као и много пута до сад ове сезоне. Неке навике је тешко искоријенити.

• Like 3
Posted

Ja ne očekujem ništa.

Sa ovim timom i ovom igrom, očekivati bilo šta je nemoguće. Idemo utakmicu po utakmicu, da probamo da uživamo u košarci, pa šta bude.

• Like 4
Posted

Takodje

Sta da ocekujem

Cele sezone sviramo q od igre, ni po cemu se ne vidi da na klupi imamo jednog od najboljih kosarkaskih trenera u evropi, po titulama i najbolji... meseci prolaze a mi ladimo jaja i sad treba u 10 dana tri puta da dobijes jednu evroligasku ekipu (u cijoj igri se pecat trenera i te kako vidi, nazalost)

Dobro je sto cemo sve igrati u pioniru jer za arenu u svakom smislu nismo spremni , lose je sto ce opet da stave idiotske cene karta al jbg

Ako bi morao da prognoziram - najobjektivnije (koliko je to moguce) ocekujem 3:1 za cigane, ne verujem da ce bas raditi metla a ni da smo mi spremni za dve pobede, vrv ce nas jednu rutinsku odradi ko prva dva derbija, znaci u drugoj cetvrtini kraj, vrv ce biti i jedna bas gusta klackalica gde bi mogli da ih dobijemo ali kad bude najbitnije usledice neki nasi biseri...

• Like 3
Posted

ja mislim da ce prve tri tekme biti guste, tipa na par lopti a koji ce rez biti na kraju, pojma nemam. 

plejof je i stvar momentuma, bitno je kako se otvori serija, onda ima vremena i za prilagodjavanja 

al grobari i celticsi su stari jinxeri, volite iz tuge i neverice da vam se desi nesto lepo 

ima tu neke religioznosti, zrtvovanja, murala, sta znam. 

Posted

Moral na zadovoljavajućem nivou, do 3 pozitivna posta pred finale. Često smo ga igrali prethodnih godina...

Svaka čast, momci, ali od večeras ja preuzimam navijanje i ovaj topik...

72dced17e4f3791b06d4df794564c185.gif

• Like 11
  • Love 3
  • Ha-ha 3
  • WOW 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...