ćušpajz Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 baš mi je truleks da vas nešto mrzim dok je željko tu. sa duletom je bilo lako, ide iz stomaka, sa željkom mi srce ne da 💙 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 7 minutes ago, uini said: baš mi je truleks da vas nešto mrzim dok je željko tu. sa duletom je bilo lako, ide iz stomaka, sa željkom mi srce ne da 💙 Upravo zato je vučić naredio ostoji da dovede Željkoa, ne možemo mi da okrenemo odnos snaga dok te ne smekšamo pa prikoljemo na spavanju 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Ono g**** Juras koje nas je kralo sinoć u poslednji čas upalo umesto Oberkneževića.Lopurde.. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 1 hour ago, Beonegro said: Magdevski - Dallo - Klobučar - Aranitović - Gegić - Andrić - Čakarević - Vrabac - Đekić - Murić - Šalić - Koprivica, to bi bio taj neki SNS-occupation-proof roster. Igrači posle treninga rade selidbe umjesto teretane, a i umjesto stipendije. Dulo trener, prodaje slike da plati opremu i termine u sali... u Meljaku ili Barajevu. U prosjeku primamo 24 ppg u drugoj ligi KLS. Pazi, valjak gazi sav modar, stalno se štipa jer misli da sanja. Božo Đumić umesto Koprivice i da zaplešemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 46 minutes ago, Beonegro said: Upravo zato je vučić naredio ostoji da dovede Željkoa, ne možemo mi da okrenemo odnos snaga dok te ne smekšamo pa prikoljemo na spavanju veliki je mali alek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Najgori deo sezone, kojekakvi problemi za sve, tako da je danas za ocekivati cripple fight gde je teoretski sve moguce, ali prakticno bas i ne. Partizan objektivno veoma lose izgleda, pre svega u odbrani. Imamo jos mnogo da ucimo i vezbamo ne bi li zaista bili na svom maksimumu od druge polovine aprila. Dakle, veceras da se trenira jako, lepo je sto to i televizija prenosi, a rezultate ce da popisujemo nesto kasnije. Ajmo crno-beli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 1 hour ago, uini said: baš mi je truleks da vas nešto mrzim dok je željko tu. sa duletom je bilo lako, ide iz stomaka, sa željkom mi srce ne da 💙 Dule je srce, Željko je želudac. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Po kladionicama Zvezda veliki favirit. Ocekivano ako su uzmu svi problemi sa nasim sastavom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 50 minutes ago, Cooper said: Ocekivano ako su uzmu svi problemi sa nasim sastavom misliš na to što smo jednako pogubljeni kao i na početku sezone? 😄 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Jel moze neko umešan da podeli link za finale? Hvala 🖤 Umešan kao stručan, a ne kao involved 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 4 hours ago, Arsenije Pesic said: Božo Đumić umesto Koprivice i da zaplešemo. Obrad Tomić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 (edited) @Alex_Serbia Ako gledaš na fonu, skineš aplikaciju Orion, opcija Besplatno gledaj i imaš Rts bolji nego bilo koji stream. Ako si na lapu, jokerstream ili utakmice.net recimo Edited February 20, 2022 by Instinkt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Jel moze neko umešan da podeli link za finale? Hvala [emoji1665] Umešan kao stručan, a ne kao involved [emoji16]Biće na RTS-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 32 minutes ago, Alex_Serbia said: Jel moze neko umešan da podeli link za finale? Hvala 🖤 Umešan kao stručan, a ne kao involved 😁 napravi nalog na rts planeti ako nemaš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Znaci bez Smajlija, Madara i Glasa. Lesor i Avram bili bolesni do prekjuce, Zagor upitan. Zeljko i 5 i po junaka sami na njih... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 1 minute ago, Cooper said: Znaci bez Smajlija, Madara i Glasa. Lesor i Avram bili bolesni do prekjuce, Zagor upitan. Zeljko i 5 i po junaka sami na njih... Njih su dvojica,a mi smo sami 💪💪💪 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Njiha dva a ja & babo sami... Ma da mi njih deknemo sad kad imamo preterane pare,kamione avione, gepeke...valja se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 (edited) Jednostavno smo još zeleni. Dosta su iskusniji, skuplji, prljaviji u duelu i imaju znatno širu rotaciju. Plus se njihova ekipa pravila godinama, dok smo mi na samom početku. Sve u svemu, ne treba padati u bedak. Ovo će, kao što sam i najavio biti proces za koji se mora imati strpljenja. Zaliva se, đubri, okopava, brzo će prvi pupoljci. Na Cinemaniji ima "Kako izgubiti dečka za 10 dana", odlični Mekonahi... Edited February 20, 2022 by Cooper 3 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Nicely spent millions... 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Od činjenice da su nas lagano rutinirali mnogo više boli kako izgledamo kao tim, ponašanje na terenu, ponašanje generalno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Izvinite sto sam pitao za link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Promasena koncepcija tima kompletno. Ofanzivno ne postoji nikakva organizacija. Defanzivno... pa defanizvno nema dobrog igraca. Obradovic zestoko razocaranje. Zestoko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Cela 3 igraca pustila krv. Lesor jer je paljevina, Kure jer je ionako lud. I Uros jer se bori za opstanak kod Zeljka. Ostalo sve gomila mrtvaka. Igras derbi, a nemas zivota u sebi makar za jedno celo poluvreme (ako cemo da uzmemo umor od 1/2 kao jedva-blagu olaksavajucu okolnost) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Hocemo u EL? Ogledalo... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts