Kronostime Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Dudje u zapisnik da sam se uključio tek pri rezultatu 41-40, tako da preuzimam svu odgovornost za lošu igru u prvom pol 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Upisati bodove i zaboraviti. Pristup vrijedan jednog 'jutarnjeg' izleta u salu, čim se vrate.Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Dudje u zapisnik da sam se uključio tek pri rezultatu 41-40, tako da preuzimam svu odgovornost za lošu igru u prvom pol Aj kad si se već pružio, preuzmi onda i za drugo poluvrijeme, svakako si pao već. [emoji14] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Najnezasluzenijih +10 ikad. 😄 Mnogo toga nije valjalo. Defanzivni skok, odbrana pika, pre svega. Teramo dalje, sledi nedelja sa 3 tekme. Valjda ce se bar neki od zarazenih oporaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Kapiten fali da uspostavi timski duh. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Nek se nose u pi♡ku lepu materinu, svi zajedno Sramota bre Kurcobolja u igri, znaci motivacija nula Napad raspustena banda Odbrana katastrofa Ljudi nam kupe skokove u napadu ko od sale Sudije nam pomazu da dobijemo rezervni tim buducnosti Da je ovo pocetak oktobra pa i da razumem ali mi smo na polovini januara, nema opravdanja, ne znam sta zoc planira ali ovo ne lici ninasta Takvo cascavanje prisustvom od nekih igraca Nema ljudi od ovog leba Ili neki reset zoc da napravi ako ume i ako hoce ili jos jedna kk sledeca sezona od sezone Mozemo da se zavaravamo ali ovo nije ni prvi ni drugi ni peti put da ovako dobijamo protivnika, moze to da prodje protiv rezervnih timova ali onda dodju cigani i ti u 2/4 shvatis da ce nas rutinski odradi Ne moze tako Ne ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Jedino da se pokaže, ne daj Bože, da su svi oboljeli od kovida, to bi ih moglo opravdati. Jezik pregrizao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 @ranzo baš ga pretjera druže, pamtimo neki i kako je Duje dobijao ovakve utakmice na isti način pa odveo ekipu na F4.Da je bilo loše - bilo je, ali ne treba sad da ložimo lomače zato što smo podcijenili neki SCD nakon što smo Trento otresli stoka razlike. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Teškoe bez Zagora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Ova ekipa ima 7:1 u pobedama kada se u zadnji minut ulazilo sa max tri razlike.Keep calm and believe in Željko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Teškoe bez Zagora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 @Son_of_a_gun daj boze da sam preterao ali bojim se da nisam Ne treba se stalno vracati na duleta... ali znao sam da ce kod njega kad se ovo desi da im ebe mater ovako ili onako, ne znam sta zoc planira ali nama se ovo ponavlja iznova i iznova posle 3 - 4 meseca igre Onakav pristup je nedopustiv nema ali nema ako Da smo dobili 61:57 pa kazes jebiga los dan nece lopta u kos desi se sta sad... na sta ovo lici, da im je usao jos koji sut sad na kraju odose oni na 90 poena ?! Mislim da se ljudi zavaravaju, kao da ne zele da vide sumu od drveta, a suma je da je ovo lose jednostavno mi igru nemamo... sad ce svi da kazu ma tu je zoc bice sve ok u aprilu, ma nije valjda mislim daj boze ali mogao bi taj april vec da se nazire u januaru a vala nista od toga Sad se gradi ekipa a ne da ti neko skida lopte u odbrani ko jabuke s drveta Da je bilo ko drugi trener a da igramo ovako kako igramo svasta bi se moglo procitati vrv mnogo toga i opravdano Imamo ovakve rezultate jer uglavnom igramo protiv slabijih ekipa i po kvalitetu i po budzetu ali... bojim se da kad se bude lomilo ne dodje sve na naplatu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) Otresli su nas po modelu Cedevite. Skok u napadu i prelako probijanje spoljne linije pri cemu odbrana momentalno puca. Inace odlicna partija SC-a i naseg nesudjenog pojacanja Kamenjasa. Edited January 15, 2022 by jedibojan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Igra losa i nikakva 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Igra losa i nikakvaVoda skupa, preskupa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Kamenjas me podseca na Dekija Milojevica. Nisam ga ranije gledao. Bas je dobar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Ali stvarno jbt u par navrata nasi samo gledaju kako nam hvataju isppd obruca. Amaterski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Moj lični favorit je situacija iz treće kad Edwards kupi loptu sa zemlje između četvorice naših i polaže u koš. You can’t make this shit up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Nadajmo se da je ovo samo zato jer su se nasi bezrazlozno i glupo primili da su sila posle +120 u 3 (neravnopravna) meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Dalas Mur je malo zivnuo u novoj godini. Jeste da protivnici nisu toliko merodavni, ali raduje da dobija vise minuta. Secam se u poslednjim sezonama Zeljka u Feneru, Bobi Dikson, zvani Ali Muhamed, usao bi prvi put u trecoj cetvrtini, sasuo desetak brzih poena i dosta puta resio utakmicu. E tako ja vidim Mura u toj ulozi. Mekan je za veliko krljanje, ali moze da doprinese brzinom i sutem za tri poena. Alen je izgubio produktivnost, minute i ucinak, dolaskom Lesora. Videcemo kako ce se to odraziti na njegove igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Tacno sam znala juce, dobio Partizan neizvesnu zavrsnicu -> deport Nole 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1 hour ago, Angola said: Alen je izgubio produktivnost, minute i ucinak, dolaskom Lesora. Videcemo kako ce se to odraziti na njegove igre. Utisak na osnovu 2 utakmice gde je u prvoj imao 10p, 5sk, 4as i index 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 [emoji23][emoji23][emoji23] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts