MC Thunder 2 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Ako je tako, nek se ne igra sa zivotom. Jebes kosarku, bar ce biti tu za svoju porodicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Ja rezervisao sezonsku. Iskreno, nisam bio optimista.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Mladi igraci Partizana u Dunavu, Dogovor saradnje sa KK Dunavom. Prema dogovoru, talentovani igrači beogradskog kluba koji još nisu dostigli nivo igranja za ABA ligu i Evrokup u kojima Partizana gaji najviše ambicije, razvoj će nastaviti u dresu vojvođanskog kolektiva. Naravno, crno-beli će imati pun nadzor nad radom već standardnog učesnika KLS, na čiju trenersku klupu će sesti Milivoje Lazić, prošle i pretprošle sezone trener juniorskog pogona Partizana.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Koprivica na 3 god. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Da li je Balsa nekada trenirao u KKP u mladjim kategorijama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 3 minutes ago, Kooineeperk said: Da li je Balsa nekada trenirao u KKP u mladjim kategorijama? Quote Današnji potpis predstavlja povratak Balše Koprivice na mesto gde je kao dečak, u školi košarke Partizana načinio prve ozbiljnije košarkaške korake. U selekciji koju je vodio trener Đorđe Varagić, Koprivica je igrao do 2012. godine kada je otišao na školovanje u Ameriku. Sa 14 godina, Balša je upisao školu "Nova Sautvestern", odakle na kratko odlazi u Vindermir a potom i Montverde koju je pohađao i prvi pik sa ovogodišnjeg NBA drafta, Kejd Kaningem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 @uvrnuto cool, hvala. To onda objasnjava ovo "dobro dosao kuci". Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Dobrodošao "mali"! Da ne budeš lijen kao tvoj predhodnik na poziciji sina bivšeg nam košarkaša. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Samo prikucavanja i alley-oop da vezba, u napadu ne treba nista vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Dobro nam došao. Izgleda da na poziciji pet mora da bude glavno pojačanje za ovu godinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 1 minute ago, Alex_Serbia said: Samo prikucavanja i alley-oop da vezba, u napadu ne treba nista vise. Baš obrnuto. To već zna, ako će ostati na tome, biće uvek vrlo skroman igrač. Na našima je da pokušaju da ga nauče ono što ga niko nije naučio u Americi za 7 godina - bar jedan post potez, neki poluhorog, nešto što će ga učiniti ofanzivnog pretnjom, makar u mismeču, ili protiv nekog lakšeg centra. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 (edited) Rezervisao sezonsku. Po onom rasporedu slobodnih mesta, rekao bih da je oko 70% prodato. Edited August 23, 2021 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Quote - Ja sam početak priprema iskoristio da se vakcinišem. Mislim da se većina igrača vakcinisala, ne mogu da tvrdim, ali mislim da jeste. Po vakcinisanju, jedan dan sam odmorio i normalno nastavio sa radom. Odluke u vezi sa vaksinisanjem donosili smo samostalno, bez ikakvih direktiva kluba. Većina se vakcinisala tokom leta. Nismo imali fizičkih aktivnosti, mogli smo da odmirujemo i to sve završimo na vreme – otkrio je Dangubić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 2 hours ago, realno *w said: Rezervisao sezonsku. Po onom rasporedu slobodnih mesta, rekao bih da je oko 70% prodato. Nesto neobjavljuju kako ide prodaja Sta znam Cene jesu paprene ali mozda moze da se nadje 5 - 6 soma ljudi koji to mogu da iznesu, kapiram da toliko sezonskih spremaju jer cemo neke tekme igrati u pioniru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 58 minutes ago, ranzo said: Nesto neobjavljuju kako ide prodaja Sta znam Cene jesu paprene ali mozda moze da se nadje 5 - 6 soma ljudi koji to mogu da iznesu, kapiram da toliko sezonskih spremaju jer cemo neke tekme igrati u pioniru "može da se nađe" :D Čudan način da se kaže da posle pola prvog dana slobodne prodaje, ima možda 20% karata. Evo bacih sada pogled: Ove najskuplje i najjeftinije sve prodate: A u ovim ostalim sektorima, otprilike ova situacija: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Ja sam pre sat vremena pogledao i bilo je ostalo oko 700 za tribine. Nema sanse da je sve rasprodato za sat vremena. Nesto mi tu smrducka. Verovatno ce opet odvojiti za navijacke grupe upola cene. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 8 minutes ago, Alek The Great said: Ja sam pre sat vremena pogledao i bilo je ostalo oko 700 za tribine. Nema sanse da je sve rasprodato za sat vremena. Nesto mi tu smrducka. Verovatno ce opet odvojiti za navijacke grupe upola cene. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Pa ja sam oko 11-12 danas rezervisao i tada je bilo manje od pola, ne znam kako je moglo posle da bude više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 https://nova.rs/sport/kosarka/rodions-kurucs-ocekivanja-partizan-beograd-navijaci/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Moore konačno sutra u Bg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Fala kurcu. Nece biti snimljen prvi susret sa Zeljkom, siguran sam.😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Tačno 10 dana od dolaska Ledeja i Pantera.Tako da se uklapa u verziju za karantin.To znači da se i Žoc oladio do sada :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 33 minutes ago, Son_of_a_gun said: Moore konačno sutra u Bg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts