Threekola Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 1 minute ago, Threekola said: Čuvena tekma Czv - Valensija u Areni, sa Markusom madjijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Semenke. Kikiri ide na cetvorku i peticu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Zadovoljniji bih bio ovim potpisom da nije bilo ovog kvalifikacionog turnira, ali ako tako gledamo, ne bih se obradovao ni aktuelnom MVPju EL. 😁 Dobrodošao Aleksa, kapiram da bi mogla da bude ipak jedna kul priča. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Avramovic, Rivers, Bjelica i Micov su vasa nova pojacanjaTankoza , baš tankoza...Očekivao sam da meleone spičimo na gejm čendžere ,a ne na ove što se muču sa talijancima i dominikanom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 45 minutes ago, realno *w said: Ja sam zadovoljan sa Avramović, domaći igrač, pokriva dve pozicije, dobar pregled igre i više nego solidna odbrana. Plus u najboljim godinama. Što se njegovog ofanzivnog učinka tiče, ogromno pitanje je šut za tri. Nekako su mu % u padu već godinama, pre dve godine 34% prva sezona u Estudijantesu, a prošle samo 31%. Primera radi i na ovom turniru 0-4, minimalan uzorak, ali se uklapa u taj trend. Que??? Ono sto sam ja gledao, on, Teo i Andjusa su epske rupetine bukvalno najgora odbrana u istoriji repstacije. Sto se tice suta za 3 mene ne brine toliko, mnogo je bitna selekcija, a kod nas nece imati potrebe da uzima toliko teskih suteva jer ocigledno nece biti glavni nosilac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 5 minutes ago, Marvin said: Que??? Ono sto sam ja gledao, on, Teo i Andjusa su epske rupetine bukvalno najgora odbrana u istoriji repstacije. Bem li ga, nisam imao taj utisak. Tj to sam pričao posle onih prošlih kvalifikacija, kada je ipak imaš više tekmi i minuta. Ali ok, videćemo ga na delu. 5 minutes ago, Marvin said: Sto se tice suta za 3 mene ne brine toliko, mnogo je bitna selekcija, a kod nas nece imati potrebe da uzima toliko teskih suteva jer ocigledno nece biti glavni nosilac. Pa da. I Jare je imao 31% za tri, pa to nikome nije smetalo, šta više. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 5 minutes ago, Marvin said: Ono sto sam ja gledao, on, Teo i Andjusa su epske rupetine bukvalno najgora odbrana u istoriji repstacije. Momak je igrao agresivno, ali bukvalno nam je odbrana ispadala nakon prvog pika. Dobar je defanzivac, prava radilica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 (edited) A na kojoj poziciji ga vidite? Po meni se tu krije i odgovor na pitanje koncepta, ostajanja Pejdža, itd... Po meni je on oduvek bio više dvojka. Edited July 6, 2021 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Moze biti da sam malo i potcenio njegovu odbranu, ali ok, vreme ce pokazati. Ja ga vidim u ovoj konstelaciji kao combo beka, vodju 2nd unita Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 A šta ćemo sa 2 naša sjajna krila 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 2 minutes ago, realno *w said: A šta ćemo sa 2 naša sjajna krila 😄 Trifa i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Igracemo sa 4 igraca, pozicija krila je ionako precenjena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Avram je po meni komplementaran i sa Punterom i sa Paigeom tako da ga vidim kao backup play-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 17 minutes ago, Marvin said: Moze biti da sam malo i potcenio njegovu odbranu, ali ok, vreme ce pokazati. Ja ga vidim u ovoj konstelaciji kao combo beka, vodju 2nd unita Nisi potcenio nista, Avram je vrlo los odbrambeni igrac, uvek bio. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Ja mislim da se precenjuje Avramova odbrana zato što je agresivan na loptu (mnogi sa naše strane brda su imali takav utisak o matador odbrani Jake Blažiča, zaleti se kao vo na loptu i kao dobar defanzivac). Takve defanzivce prekaljeni bekovi rešavaju bez problema. Avram je pre svega strelac i to uglavnom iz levog ulaza, desni ne zna da završi desnom rukom. Sporadičan je šuter. Dobar u tranziciji i prilikom brže igre. Osim ako bahaćenje ne bude baš iznad svake mere, ja mislim da će on da igra nekog šestog čoveka i vođu druge postave kod vas, ta mu je uloga nekako i najprirodnija. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 U kom svetu je Avramovic pojacanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 31 minutes ago, SteveFrancis#3 said: U kom svetu je Avramovic pojacanje ocigledno u zeljkovom. a i realno je solidan igrac, tj iz not great not terrible segmenta. mora da se nadje i neka gomilica domacih igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Gagi ode u Tursku. Iako su ga nacele povrede, uvek bih ga radije gledao nego Avramovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 3 hours ago, realno *w said: A šta ćemo sa 2 naša sjajna krila 😄 Danguba i Zagor. Mislim i da bi Zeljko voleo da ih nije zatekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: ocigledno u zeljkovom. a i realno je solidan igrac, tj iz not great not terrible segmenta. mora da se nadje i neka gomilica domacih igraca. Meni se Avramovic bas snazno ne dopada. Ovako neki rekreativan sketba i da prodje, ali neka top takmicarska kosarka... Nah, bro, i'm good da me neko pita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Mi tu ... ali se slažem i sa uinijem oko domaće baze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 2 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 I njega sam najavio.Idemo dalje.Obra efekat 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Jel ostalo nesto u Armaniju? Ne znam kako da se ponasam, deluje kao da se nekom drugom desava. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts