Shunsuke Nakamura Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Just now, Antizemljaš koji lebdi said: Ma kakvo pravdanje, ja upravo govorim da se od fudbalera nista bolje i ne moze ocekivati, pa ne znam cemu sad ovoliko cudjenje. Vec vidjeno x puta, kazniti i idemo dalje. Slažem se. Ja isto kažem da sve to treba kažnjavati. Nijesam ja da se od fudbala pravi neko pozorište i da igrači budu neki roboti, ali mora da ide kazna za neke stvari, čisto kao neki primjer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 To "to su ipak fudbaleri" ne sme da se uzima kako nekakvo opravdanje ili nešto što će da ih izuzme. Ima da trpiš mnogo od društva kad napraviš sranje. Primaš pare za nedelju dana koliko neko dobija za 10 godina intelektualnog rada, sve to na račun tog društva, i te pažnje koju generiše društvo. Taj leverage mora da ima i drugu stranu, onu koja se tiče odgovornosti. Ako se nisi edukovao o nečemu, i nisi isvešćen, tu je sankcija da te natera da to uradiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) 12 hours ago, Betolingar Misdongard said: Ima svakako dosta psovanja i pogrdnih riječi u mnogim sportovima, ali to se drugačije gleda kad se doda nacionalna, vjerska ili rasna odrednica. Ja bih ga lično kaznio. Mislim da je pretjerao, izgledalo je to dosta agresivno i seljački. Svakako da je zaslužio masnu kaznu ako je istina da je psovao to što piše u medijima. Ali samo ako postoje dokazi. Znači snimljen je kamerom i ako utvrde da je rekao upravo to neka ga kazne. Ali ne da ka kažnjavaju ko onog Čeha iz Slavije što su kaznli za rasizam bez ikakvih dokaza. EDIT: Meni je najbolji dio cijele te scene Alaba koji drži Arnautovića za vilicu u stilu "fuj to Rex, fuj to" 😂 Edited June 16, 2021 by Bugl Khan 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) Niko ne napada Arnautovića zato što je nekome opsovao majku, to se dešava na svakoj utakmici i to nema nikakvog razloga kažnjavati, napadaju ga sa razlogom ako je nekome opsovao *ptarsku (ili četničku, ustašku, crnačku itd) majku, što je velika razlika jer sadrži elemente šovinizma. Edited June 16, 2021 by Neme 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) Treba kazniti Aranautovica sto je ispao glup, jer je Alioski poznat kao provokator i u Premijer ligi. Provocirao je i nase i strane igrace. A bilo je trashtalka i kod 2.gola Austrije. https://www.espreso.co.rs/sport/fudbal/794033/pljuvanje-i-plazenje-u-najjacoj-ligi-sveta-u-centru-skandala-igrac-lidsa-albanskog-porekla-video Ima i ovo Spoiler https://kliksport.mts.rs/news/details/80175 Onda ima i ovo. Spoiler Edited June 16, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Pa taj Alioski je sigurno ljomber težak, niko to ne spori, ali se ipak kreće u granicama ljomberstva i ne prelazi na teren šovinizma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) 17 hours ago, Klotzen said: Znači kada naši dignu tri prsta u utakmicama sa bilo kim od komšija treba da ih kažnjavaju ? Naravno da je provocirao ali nije to uradio tako što nas je vređao nego tako što je istakao svoj nacionalni simbol. Veći je problem što se neki od nas vređaju na tako nešto. Ma jeste nije uradio da bi vredjao, samo pokazuje simbol velike Albanije tek onako. Iz zajebancije. Na utakmici protiv nas, onako slucajno. Edited June 16, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 A psovanje inace nije agresivno i seljacki, i fudbaleri su dziberi od prekjuce, pre toga to sve bio skolovan i fin svet [emoji6]Pa naravno. Eto, Sokrates (ne onaj od pre dva milenijuma) je bio dr. medicine. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 3 minutes ago, shonke said: Pa naravno. Eto, Sokrates (ne onaj od pre dva milenijuma) je bio dr. medicine. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Lako je njemu kad je Grk 😉 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 6 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Lako je njemu kad je Grk 😉 Bio 😪 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 16, 2021 Author Share Posted June 16, 2021 (edited) 22 hours ago, bistru vodu mutim said: Nisam ni obratio pažnju hahaha. Hide contents Surname Arnautović is derived from the word "Arnaut", an Ottoman term used to denote Albanians. Nije se citala lektira u srednjoj.😁 Edited June 16, 2021 by Ta'veren 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 6 minutes ago, Don Juan said: Bio 😪 Anticki Grci su svi "bili", nema ih vise 😉 Ok, sam cu izadjem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 9 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Anticki Grci su svi "bili", nema ih vise Bili su bili vrhovi planina Bila je košulja hajdučkoga sina! Spoiler Quote Ok, sam cu izadjem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Arnautović dobio jednu utakmicu suspenzijehttps://www.derstandard.at/story/2000127468273/ein-spiel-sperre-fuer-marko-arnautovic?ref=rssSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 "simbol velike albanije" za koji niko nije znao dok ga Saciri i Dzaka nisu pokazali lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 nekad se provokator na fudbalu kaznjavao dizanjem u aut zajedno sa loptom, prethodno mu malo daš fore da se rastrči. kad prebroji svoja rebra i zblobove zaboravi na provokaciju. ovi danas ko starlete u zadruzi laju i plaze se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 4 hours ago, bistru vodu mutim said: Bili su bili vrhovi planina Bila je košulja hajdučkoga sina! Reveal hidden contents Tebi Vinko Coce neki rod? 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 56 minutes ago, Stiletto said: Tebi Vinko Coce neki rod? 😀 Haha, nije, mada nema on veze s ovom pjesmom koliko znam (to su Dubrovački trubaduri čini mi se), vjerojatno si pomiješao sa "Kada umren umotan u bilo". Off - Kad već spomenu trogirskog slavuja, ovo mi je najjača navijačka sa ovih prostora Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 13 minutes ago, bistru vodu mutim said: Haha, nije, mada nema on veze s ovom pjesmom koliko znam (to su Dubrovački trubaduri čini mi se), vjerojatno si pomiješao sa "Kada umren umotan u bilo". Off - Kad već spomenu trogirskog slavuja, ovo mi je najjača navijačka sa ovih prostora Hide contents Šta da radim, čim čujem dalmatinski naglasak i bila boja prva asocijacija mi je Vinko Trubaduri nisu za stadion, njihova muzika je La Musica di Notte... Spoiler Znam, znam, Dok palme njišu grane... ali to je Đevalhudinov prepev, original peva Miki Jevremović, Kad jesen opet dođe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Šut Nikolovskog iz ukrajinskog kaznenog prostora - Aut za Ukrajinu. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Ukrajina je barem za klasu bolja ekipa. Ševčenko je izgradio sistem. Igraju dosta lijep fudbal, tehnički su dobro potkovani. Makedonija je jedna od najgorih ekipa na prvenstvu. Primaju amaterske golove, šuplji su kao sir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Onaj momak umesto da izadje maltene 1 na 1 sa golmanom dobija zuti sa simuliranje. Zajebano je kad ti je prvi instinkt da padnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Izgleda da su se ukrajincima "ukafenile" gaće. Ako ne sevne neka kontra mogli bi da plate ovo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Ukrajina mora rutinski da rješava ovakve utakmice. Pokazuju aljkavost i ponovo prave velike greške. To će doći na naplatu protiv neke jače selekcije. Šteta za penal Malinovskog, bio je možda i najbolji igrač na terenu. Makedonija je stvarno skromna ekipa. Oni su u nekoj svađi sa loptom. Jedino mi se dopada Bardi, on je pismen igrač, ima dobru loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Ja ne znam šta ste vi očekivali od Makedonije? Mene su čak ugodno iznenadili kad se sve zbroji, uz malo sreće mogli su na kraju i do remija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts