Issey Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Šteta što Šveđani ne dadoše gol iz ove jedine šanse. Zaslužili su da kazne Špance za sve promašene šanse, naročito Moratinu... Švedski golman igrač utakmice za sad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Ima ekipu za prvih 11 na klupi,plus neke koje uopste nije poveo.To je neko podmladjivanje ekipe,ali nekako pre vremena,bez potrebe jos uvek,nista mi iskreno nije jasno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 (edited) Slabo sam gledao Juventus ove sezone, tačno sam zaboravio koliko je loš Morata. Mora se priznati Enrikeu da je izmislio dobru poziciju Ljorenteu, ubija lik po boku. Šveđani bezveze igraju. Trebali bi biti malo odlučniji. Ovaj Ajzak je veliki talenat. Da je tu barem Kulusevski mogli bi nešto da iskombinuju. Edited June 14, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Najjace je sto gol Svedjana ovde nista ne bi promenio kod igre Spanaca jer oni drugacije ne znaju Ne mogu da kazem da ne igraju dobro. Nisu cak ni dosadni ni spori kao obicno sto je bio slucaj sa njima proslih godina, ali fali im nesto, neki centarfor koji je klasa. Nisu Svedjani toliko losa ekipa, ali ovi mladi Spanci igraju dobar energican presing i tesko je uraditi nesto kad te ovako pokrivaju osim ako sa druge strane nije neka vrhunska ekipa verovatno. Moguce je da ce zavrsiti 0:0 ali ja ocekujem golove ovde u drugom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Morata ponovo briljira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 (edited) Meni ova Španija nit smrdi, nit miriše. Neka jalova kontrola lopte, neprestano "kiša oko Kragujevca" kruženje, napadački sterilno... Edited June 14, 2021 by drgnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Svedjani gerijatrija, al drze se. Sta je s Kulusevskim? I meni nerealno da Morata igra pre Morena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Kako ih mali provoza, ali Berg ne može da je ubaci u gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 31 minutes ago, pantelia said: Morata Onaj Moreno iz Viljareala dao 800 500 golova u sezoni, a ipak spica igra ovaj nesrecnik. Ja upravo došao da pitam zašto igra mrtvi Morata umesto Gerarda Morena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Nisu oni ni u periodu od 2008. do 2012. igrali nista okomitije nego su jednostavno imali 6 brutalnih veznjaka kojima niko nije mogao uzet loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Ali sto Isaka napolje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Slabi su ovi Španci za nešto ozbiljnije. Kad krene ispadanje pregaziće ih neka iskusna ekipa: Francuska, Portugal, Italija, itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 40 minutes ago, Markoss said: Sta je s Kulusevskim? Tek će od sledećeg kola biti na raspolaganju, pošto je bio pozitivan na covid. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Neverovatno. 7 golova na ovoj utakmici moglo biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Spanija je mogla da igra i dodatnih 180 minuta i ne bi dali gol. Idu mi na nerve engleski komentatori koji stalno naglasavaju kako su Spanci neprevazidjeni u dodavanju, kao da je cilj igre rekord u dodavanju a ne gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Spanci da su imali Davida Vilju iz prajma na ovoj utakmici proglasili bi ih za favorite prvenstva. Morata je nevidjeni panj. Bukvalno bih Kostu zvao, ma koliko da je mator, van forme, bez kluba i psihopata, u 40 godina ce da bude bolji od ovoga. Impotentni napred, ali generalno ne igraju lose i mislim da im generalno godi sto nisu favoriti, manji pritisak imaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Meni je ovo najgora grupa. Španci neiskusni, bez napadača. Poljaci odavno u padu, Švedska neki prosjek. Slovačka izgleda nadahnuto, ali skroman je to sastav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 5 hours ago, Issey said: Poljaci me malo podsećaju na nas... Prave iste gluposti i primaju glupe golove, odbrana šuplja kao sir... Baš sam to hteo da napišem, možda i malo više. Nikad ništa ne urade na velikim takmičenjima i igra im je sranje. Ali ajde, za razliku od nas bar se kvalifikuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Bolja grupa svakako od one gde su Holanđani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Ne slažem se. Grupa C je dosta kvalitetnija. Ukrajina igra fin fudbal. Austrija ima praktično 11 igrača iz Bundeslige, 3-4 igrača iz Lajpciga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Španija je svakako jača od Holandije, a sve ekipe iz ove grupe su bolje od Makedonaca. A da su Ukrajina i Austrija toliko bolje od Poljske i Švedske da pretegnu na stranu te grupe ne bih rekao, nisu bolje uopšte barem na papiru. Poljaci jesu u padu ali su svakako kvalitetniji individualno od Ukrajine, Austrijanci su šatro u nekom usponu al daleko od toga da su neki bauk, Šveđani su ako ništa konzistentni, tvrdi i uvek su na velikim takmičenjima i to ne samo radi pukog učestvovanja. Let's agree to disagree. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Poljaci su pukli, a Ukrajina je ekipa u naletu. To je velika razlika. Nikakve veze tu nema nekakva sitna razlika u individualnom kvalitetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Razliku tu najvise pravi ko je na klupi, posto je Sevcenko selektor od 2016 i jedan mec ih je delio od baraza za SP. Imaju kontinuitet i ubirace plodove rada. Pored toga imaju za razliku od poslednjih nekoliko godina dobru bazu domacih igraca i mogu samo da rastu u narednom periodu. Do juce nisam znao da su ovog selektora Poljaci doveli u januaru, nisam ispratio sta se desavalo sa prethodnim. Ono sto sam znao je da je doveden nakon SP i da je rodjak Blazikovskog. Mogu samo da zakljucim da se sumnjive stvari desavaju kod njih i da se mogu povuci paralele sa nama. Ukrajina je ispala iz Lige Nacije zato sto je ubola bas jaku grupu, a Poljska igrala sa BiH. Austrija isto jeste ozbiljna reprezentacija i sem jedne pozicije na ostalim su dobro izbalansirani, ni oni nisu jos dosli do svog vrhunca sa ovim timom. Svedska jeste redovan ucesnik poslednjih nekoliko prvenstva i tu nema spora, njihove najvece zvezde su u napadu koje tek treba da se pokazu. Samo van tog cetvrtfinala sa proslog SP, vec duze vreme ne mogu da prodju grupu. Da kazem da je Svedska tu negde sa Austrijom i Ukrajinom, ali Poljska trenutno kaska za ovim reprezentacijama zbog internih sukoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Par minuta pošto je slovačka preuzela inicijativu zaspao sam. Ovo je bilo mučenje gledati. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Još će Shunsuke i u pravu biti kad kaže da je ova grupa najtanja. Razočarala me Švedska, oni su zaista dobro izgledali u LN, protiv nas doduše, valjda je u tome kvaka. Mada im Kuluševski znači baš, uđe li u nastavku očekujem da ga ipak nekako umuljaju Šveđani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts