Jump to content

Koje reprezentacije prolaze grupu E?  

15 members have voted

1. 1. U eliminacionoj fazi će se naći:

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/15/2021 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted

Otišao Zlatan ali izgleda da će najbolji igrač Švedske ponovo biti sa ovih prostora. Ovaj Kulaševski igra ko metak a tek mu je 21. godina.

Posted

Isto kao što nas je netko u zadnjoj minuti poslao na Portugal 2016. Španjolcima krenule ulaziti šanse. Ovako su mogle proć i Švedska i Poljska.

Posted

Eto zašto kalkulisanje nije baš pametna stvar. Ne kažem da su Hrvati kalkulisali, ali ovo je odgovor zašto su Englezi išli na pobedu protiv Češke.

• Thanks 1
Posted (edited)

Odlicno, imamo dva zanimljiva para osmine-finala. A taman mi je bilo krivo sto je gol Poljaka pomerio ukrstanja koja su mi se svidela.

Svedska-Ukrajina

Spanija-Hrvatska

Sem ako se ne desi cudo, Belgija igra sa trecim iz grupe F. Holandjani sa Cesima

Upisah greskom Francuzima prvo mesto u grupi. 😄 Na prvoplasiranog iz grupe F idu Svajcarci. Cak i da su poveli Poljaci, nista to ne bi promenilo.

Grupa F je sigurna, trebaju Nemci ili Portugalci da izgubi sa cetiri gola razlike da bi Finci upali.

Edited by Ta'veren
Posted

Ukrajina 100% sigurna. Finska ima još tanku teoretsku šansu - trebao bi izgubiti Portugal od Francuske ili Njemačka od Mađarske 4 ili više razlike.

Posted
2 hours ago, Don Juan said:

Ne kažem da su Hrvati kalkulisali

Mi nismo ni mogli kalkulirati, osim ako misliš na tekmu s Englezima. Da smo kalkulirali, primili bi ga u 94. od Škotske i išli u lakši dio kostura.

Znači nismo kalkulirali 😄

Posted (edited)
13 minutes ago, bistru vodu mutim said:

Mi nismo ni mogli kalkulirati, osim ako misliš na tekmu s Englezima. Da smo kalkulirali, primili bi ga u 94. od Škotske i išli u lakši dio kostura.

Znači nismo kalkulirali 😄

Ne,ne. Nego je bilo pre meča teorija da će Englezi prepustiti Česima prvo mesto, da bi izbegli protivnike iz F grupe.

Edited by Don Juan
Posted
2 minutes ago, Don Juan said:

Ne,ne. Nego je bilo pre meča teorija da će Englezi prepustiti Česima prvo mesto, da bi izbegli protivnike iz F grupe.

Da, i mislio sam da si tako mislio, samo sam quoteao višak u tvom (prethodnom) postu 😁 Razumijemo se, ne trebaš odgovarati 🙂

• Like 1