Hogar Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 (edited) Najjači su ovi što dolaze(ili ne dolaze) zbog trenera, igrača, uprave ili bilo koga a Zvezda onako usput. Ali neka, samo neka nas je više, mada bi osnovni razlog trebalo da je KK CZ pa ko god je zastupao i bili dobri ili loši. Edited September 6, 2021 by Hogar 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 3 hours ago, Kooineeperk said: Fotka ili se nije desilo. 😄 Dok ga ne vidim sa salom ne verujem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 (edited) 14:55 Кошарка: Црвена звезда - Панатинаикос, прено Čudno ali RTS1 prenosi zvezdine utamice sa turnira u Minhenu Edited September 6, 2021 by Setite se 2011 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Još malo ako čekaju sa tim centrom biće posle svejedno kog će da dovedu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Kankunene brate motaj kablove...Godo nas ispalijo.Послато са SM-A125F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 32 minutes ago, Ridji said: Još malo ako čekaju sa tim centrom biće posle svejedno kog će da dovedu Bukvalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Jedan throw back u 2019g...ko je "garantovao" Zvezdi bezbednost kada smo odlucili da ne putujemo u Podgoricu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Nece mama doci nece nikadaa... Ne zamerite pjan sam moze bit malkice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Na sednici Košarkaškog saveza Srbije doneta je odluka o nastupu juniorske ekipe KK Crvena zvezda mts u 1MRL Centar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Rekao bih da je ova nedelja poslednji voz za centra. Neozbiljno, mozda nije kasno da virtus ubace u EL umesto nas, a mi da pomrsimo konce u ec srpskoj darusafaki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 49 minutes ago, MikiMilane said: Na sednici Košarkaškog saveza Srbije doneta je odluka o nastupu juniorske ekipe KK Crvena zvezda mts u 1MRL Centar. A sta ce da rade sa juniorskom ligom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 (edited) 18 minutes ago, Losmi17 said: Rekao bih da je ova nedelja poslednji voz za centra. Neozbiljno, mozda nije kasno da virtus ubace u EL umesto nas, a mi da pomrsimo konce u ec srpskoj darusafaki. Slažem se. Zadnji voz. Posle će slušamo priče o kasnom dolasku, nije se uigrao, nije spreman... Kako bi jedna bomba sad ( u koju ne verujem) digla raspoloženje a, boga mi, i prodaju sezonskih! 😄 Edited September 7, 2021 by StiviKivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Kako vam više ne dosadi da svakog dana izbacite tuce postova o kukanju za centrom? Naravno da će doći centar, niko nije lud da uđe sa Kuzmić-Mitrović rotacijom, nijedan od njih nije Nebojšin sin. Btw, koliko mi je gotivno videti Džonija i Kalinu u našoj opremi, mora to na dobro da ispadne. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 nebojsa pravi samo bekove do 180 cm, centri nikako ne mogu biti njegovi sinovi. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Kako vam više ne dosadi da svakog dana izbacite tuce postova o kukanju za centrom? Naravno da će doći centar, niko nije lud da uđe sa Kuzmić-Mitrović rotacijom, nijedan od njih nije Nebojšin sin. Btw, koliko mi je gotivno videti Džonija i Kalinu u našoj opremi, mora to na dobro da ispadne. Da će dođe centar zna i moja baba. Pitamo se kad i kakav. A i kasni se sa prvom opcijom na poziciji 5 a to je i te kako osetljiva stvar, naročito kod nas. Možda zahteva i najviše uigravanja. Sezona počinje za 3 nedelje. Edited September 7, 2021 by StiviKivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 12 minutes ago, StiviKivi said: A i kasni se sa prvom opcijom na poziciji 5 a to je i te kako osetljiva stvar, naročito kod nas. Možda zahteva i najviše uigravanja. Sezona počinje za 3 nedelje. Magija ne haje za vremenske formate...ona je trenutna i sveprisutna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Ima li slucajno gdje kakav amaterski prenos utakmice sa Oradeom danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Opet Dobrić ne igra... Kad se stigao ozbiljnije povrijediti nije mi jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Kakvu reputaciju ima ovaj @Chaos Is Me, napiše običan post i dobije 20 lajkova. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 Just now, MilošVB said: Kakvu reputaciju ima ovaj @Chaos Is Me, napiše običan post i dobije 20 lajkova. Vlast je vlast ... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 2 hours ago, Haggard said: nebojsa pravi samo bekove do 180 cm, centri nikako ne mogu biti njegovi sinovi. Kakvih 180, manji je od mene za pola glave. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Nadjosmo li neki potok, da gledamo kako Cirbes školuje na postu nekog Murešana? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Zamenjena sezonska, dobio sam na poklon značku, pravu pionirsku sa zvezdom petokrakom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 (edited) 1 hour ago, Sector said: Opet Dobrić ne igra... Kad se stigao ozbiljnije povrijediti nije mi jasno. koliko se secam, traje to od finala sa futurom, povredjen je igrao i to finale, pa se odma nadovezao i plej of klsa, pa jos i za repku.. Edited September 7, 2021 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts