Wingwalker Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Krenula prodaja sezonskih...Kuzu čestitke za prekomandu na poziciju prvog centra jer smo očigledno tako u mogućnosti. Luka brate, sad potegni. Dajte tu Panatu da je stružemo o parket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 16 hours ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Mene me zanima gde ima dobri ćevapi i pite… i pričaj srpski! kad sam video ovaj jedan pomfrit van tanjira, odmah sam se setio zicera u podgorici, 10 1 1 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 (edited) dva srbina, tri stranke... 🥴 Edit: mislim na ovu raspravu Peja vs. Cova. Edited September 6, 2021 by Kooineeperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Cevapi bez luka 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 2 minutes ago, srlepajce said: Cevapi bez luka 😒 Neće da smrdi na pregovorima sa Čovom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Izvinjavam se na offu ali jedino prednost ove korone je što možeš da krkas look sa cevapi pa onda nabijes masku i misliš da ne smrdis 8 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 2 hours ago, Šarac said: Zato ce protiv kandidat da se pojavi sa sledecim programom: spreman sam da ulozim svojih 20 i kusur miliona koje sam zaradio igrajuci NBA, ne ocekujem od drzave nista jer je to moj klub, i imam da dovedem svake godine po par NBA igraca, i da sve osvojim i naplatim na kraju sezone minimum dva do tri miliona od tv prava , ulaznica i bonusa od El. Ovo je sve pd uslovom da krenemo sa 5.0 u EL , da nema preklapanja sa fudbalom i da karte mogu biti cene pakle cigara. Svakako cu biti srecan sto cu svake godine imati minus od plus 15 miliona eur da bi zadovoljio zvezdaski korpus da imamo nba igrace od po par miliona godisnje ugovorima, jer ja sam veliki zvezdas i bio sam u Beogradu poslednji put 2003 gdine. A uz svoj tim prilkljucujem obavezno jednog forumasa koji je strucnjak, za Danske < Finske i Norveske lige, nisu samo igraci koje sadasnji treners iz svoje knjizice od dve strane, ima ih i na ovim parketima. Ovde zavrsavam. Sta to Covic ulaze? Covek ima konTAKTE po celom svetu, sigurno bi se otvorili ljudi da daju pareu KKCZ a niko lud nije da da Covicu pare privatne...sem Lucky Beta xe xe xe... Kakav si ti opozicionar, ne vredi niko sem covica, jbte...xD jer eto on moze u mulju da se bori...ti si tacno zasluzio vucica, rekao bih i gore da moze... Jos covek vadio par preko svih mogucih rodjaka, zetova, klubova i ostalih sranja...najgore jeste sto kad bi i dosli njih dvoje u nekoj bajci, cela skupstina bi glasala za covica, takvi tamo beskicmenjaci sede. Stao bih ovde, jer ne mogu da diskutujm sa nekim ko kaze da je neko lud da daje pare, dok drugi krade drzavu, klubove, pokrajne itd...vec 30g...to je taj tas na vagi izmedju mene i tebe...a i vecinskog zvezdastva..samo me Dejo drzi da kupim tu sezonsku i nista vise.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Izvinjavam se na offu ali jedino prednost ove korone je što možeš da krkas look sa cevapi pa onda nabijes masku i misliš da ne smrdisMogao bi se malo provetriti ovaj topic hehe 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Može li neko od moderatora da pobriše ove nepotrebne rasprave o Čoviću i Radonjiću? Već je napisao djuras da za to postoji tata tema. Čak i ćevapi s lukom imaju više veze sa ovom temom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Sarac i Losmi punom parom u predizborne kampanje. Lepo, lepo... 🙂 Da im se otvori jedna tema samo za ovo? Ako moze tema za prelazni rok, ako moze i Tata tema, zasto da im se ne otvori i "Ciji je kandidat jaci" tema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Kupljena sezonska...medju prvima sam se izborio. Jos dve case i majice i to je to od mene 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 1 minute ago, Devil In My Pants said: Kupljena sezonska...medju prvima sam se izborio. Jos dve case i majice i to je to od mene 😄 Fotka ili se nije desilo. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 1 minute ago, Kooineeperk said: Fotka ili se nije desilo. 😄 Dodji do bele loze prvi mec pa ces je videti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 4 minutes ago, Devil In My Pants said: Kupljena sezonska...medju prvima sam se izborio. Jos dve case i majice i to je to od mene 😄 Aj nek je sa srecom, ziv i zdrav mi bio, svi mi isli-ti letio🍀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 7 minutes ago, Devil In My Pants said: Kupljena sezonska...medju prvima sam se izborio. Jos dve case i majice i to je to od mene 😄 Bravo. Tako se voli klub, od navijača i zavisi da li će biti za plate igračima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 2 minutes ago, Devil In My Pants said: Dodji do bele loze prvi mec pa ces je videti.. OK. Mahnucu ti sa "bocno Zvezdas", I red. 👋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 1 minute ago, Kooineeperk said: OK. Mahnucu ti sa "bocno Zvezdas", I red. 👋 Dodzi da se upoznamo, i da ga konacno izmerimo 🙂 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Dvoje su se tako smuvali. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 (edited) 17 minutes ago, Sector said: Bravo. Tako se voli klub, od navijača i zavisi da li će biti za plate igračima. ja cu samo da zamenim proslogodisnju sezonsku, tako da sam im za plate dao jos proslog leta, nadam se da su ustedeli. :dali celavoj prevari 645k za 4 meseca: :kamen na kamenu: Edited September 6, 2021 by Haggard 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Gužva...Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 13 minutes ago, Haggard said: ja cu samo da zamenim proslogodisnju sezonsku, tako da sam im za plate dao jos proslog leta, nadam se da su ustedeli. :dali celavoj prevari 645k za 4 meseca: :kamen na kamenu: Ja ovih dana isto idem da zamenim. Pitacu ih na koga su alocirane pare od moje sezonske. Ako su na celafuta, bice ona prica- cujemo se nikad a vidimo jos manje 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 stalno se desava da svi nagrnu prvog dana, eventualno drugog, a onda vec treceg nema zive duse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_theking Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Šta bi sa online verzijiom sezonskih, najava, najava i na kraju tropa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 18 minutes ago, Setite se 2011 said: Gužva... Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Tolika je gužva, da se ni watermark ćaomija ne vidi najbolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 39 minutes ago, Setite se 2011 said: Gužva... Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Nema ga Losmi. 😀 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts