Kankkunen Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 3 minutes ago, Čvarkov said: Ko je dao ostale golove? Pavkov 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Just now, Kankkunen said: Pavkov Eto rešenja za centra. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 Quote Црвена звезда мтс – ФМП 69:64 (20:15, 19:14, 13:17, 17:18) Црвена звезда мтс: Лазаревић 2, Ускоковић 3, Давидовац 2 (9ск, 6ас), Митровић 12 (6ск), Лазић 3, Kалинић 10 (8ск, 6ас), Симоновић, Гушић, Поповић, Вајт 23 (7ск), Kузмић 2 (6ск). ФМП: Вујичић 3, Павићевић, Џонс 10, Невелс 9, Симовић 8, Тасић 10 (7ск), Лакић 4, Изунду 13, Шарановић 4, Неранџић 3, Никочић. Kuzmić solidan ... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Kad smo kod centra… Nas trenutno prvi centar Kuz 2p i 6s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Kuzma bas skromno 2 poena , doduse 6 skokova ali Vidim da ce Kalina igrati na svim pozicijama 😏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 kuzu teske ruke od teretane:) 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Cestitke KKCZ na prvoj pobedi..vidim FMP kompletan igrao a mi bez par igraca. Raduje ovakva utakmica na 133 poena, ovo ce bti sezona za kosarkaske sladokusce. Odrzali smo nepobedivost protiv FMP-a i nas Radonja je upisao ko zna koju pobedu u svojoj trenerskoj karijeri. Cestitke i ko-kapitenu Mitrovicu na 12p i cak 6k...sacuvao je dobro i Narndzica sa svega tri poena..kapa dole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Mogao bi neki kreativac da se iscima i otvori glavnu temu pa da tamo komentarišemo pripremne utakmice pošto će se ti postovi pogubiti u moru postova o svim dostupnim centrima. A možda i imamo temu 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 3 minutes ago, Devil In My Pants said: Cestitke KKCZ na prvoj pobedi..vidim FMP kompletan igrao a mi bez par igraca. Raduje ovakva utakmica na 133 poena, ovo ce bti sezona za kosarkaske sladokusce. Odrzali smo nepobedivost protiv FMP-a i nas Radonja je upisao ko zna koju pobedu u svojoj trenerskoj karijeri. Cestitke i ko-kapitenu Mitrovicu na 12p i cak 6k...sacuvao je dobro i Narndzica sa svega tri poena..kapa dole Odakle energije za toliko botovanje 🙄 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 48 minutes ago, pavijan2 said: Jel dao još neko koš? Jel igrao Šešlija Radoš za FMP? U stihu: 🎵Jel' dao još poneko koš Jel' igrao za FMP Šešlija Radoš 🎵 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trpac Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 43 minutes ago, pantelia said: Kalinić je utakmicu završio sa 10 p, 8 sk i 6 ast 💗 DD 2p, 9sk i 6ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 3 minutes ago, Losmi17 said: Odakle energije za toliko botovanje 🙄 Nema ovde botovanja, samo divljenje najboljem treneru i coveku kojeg je KKCZ imala sto ja pamtim.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 1 minute ago, Devil In My Pants said: Nema ovde botovanja, samo divljenje najboljem treneru i coveku kojeg je KKCZ imala sto ja pamtim.. To prelazi u mitomaniju, tj vec je preslo. I onda samo jedna osoba valja i niko drugi ne valja. Sto se jasno i vidi kroz tvoje upise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 White 23 Luka i Holins 12 Kalina 10Javite Vajtu da je to bila pripremna tekma...da ne podiže formu sobajle.Послато са SM-A125F помоћу Тапатока Kalinić je utakmicu završio sa 10 p, 8 sk i 6 ast [emoji175]A igrao 11 minuta...[emoji3]Послато са SM-A125F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 2 minutes ago, Losmi17 said: To prelazi u mitomaniju, tj vec je preslo. I onda samo jedna osoba valja i niko drugi ne valja. Sto se jasno i vidi kroz tvoje upise. Pa niko nije ni valjao realno Ako mi ne stvorimo mit, ko ce drugi? Zasluzio je to, sta je on prosao, kakvu golgotu, pa cak i sad...ne znam, licno bih pre preuzeo Betis i blejao u Sevilji po ceo dan nego da me sin Dragan pljuje i njemu slicni. 😁 da ne idem u telefone, Baskoniju, MZT...rodjendanske cestitke a i sam rad sa sns ekipicom i kvazi strucnjacima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) Imas primer navijaca kkp i mitove koje su stvorili, a kojima se i ti kao i vecina ruga. Necu da duzim, samo sam protiv bilo kakve mitomanije jer to cesto nema uporiste u realnosti. Naravno, i meni je mozda Radonja broj 1 lik u prethodnih 10ak sezona, ali to i dalje ne znaci da niko drugi ne valja. TI dosta toga tumacis i dodajes legendi na osnovu rekla kazala prica. Da je to bas bila golgota kakvom predstavljas, ne bi se on jos vratio. I ne, nemoj mi o casovima ljubavi 😂 Edited August 31, 2021 by Losmi17 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Strasno sta nam rade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Zna li se dal Kuz ta dva poena dao sa penala i sa kojim procentima?Послато са SM-A125F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 44 minutes ago, dulematic said: Mogao bi neki kreativac da se iscima i otvori glavnu temu pa da tamo komentarišemo pripremne utakmice pošto će se ti postovi pogubiti u moru postova o svim dostupnim centrima. A možda i imamo temu 🤔 Već je otvorena samo što ne jbu živu silu dok ima iole naznaka prelaznog roka https://vox92.net/forum/index.php?/topic/1805-kk-crvena-zvezda-202122/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Kalina 6 asistencija,nas Sikma 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvanus Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 3 hours ago, Kosjan Willavić said: Da mi je da budem skaut KK i FK CZ Скаути са форума за КК могу бити само Гуру или Принстон. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 3 minutes ago, Silvanus said: Скаути са форума за КК могу бити само Гуру или Принстон. A što mi ostali ne možemo 🤔 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 41 minutes ago, Devil In My Pants said: Pa niko nije ni valjao realno Ako mi ne stvorimo mit, ko ce drugi? Zasluzio je to, sta je on prosao, kakvu golgotu, pa cak i sad...ne znam Lici malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Ja i dalje ne mogu da verujem da smo ovako bili neozbiljni na poziciji centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvanus Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) 4 minutes ago, propolis said: A što mi ostali ne možemo 🤔 Делимично си у праву, заборавио сам Косту који знае. Хвала. Edited August 31, 2021 by Silvanus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts