Kankkunen Posted August 26, 2021 Author Share Posted August 26, 2021 1 minute ago, Predragdjape said: Kakav je Mitchell Watt? Spomenuo ga neko. Iz Venecije? pominjali smo ga, al davno ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Just now, Kankkunen said: Iz Venecije? pominjali smo ga, al davno ... Da da. Bas taj. Jos jedan belac, Centar, i levoruk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 (edited) 10 minutes ago, Predragdjape said: Da da. Bas taj. Jos jedan belac, Centar, i levoruk. Presto sam da čitam kod reči "belac" Edited August 26, 2021 by L' Imperatore 4 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Uklapa se u koncepciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 26, 2021 Author Share Posted August 26, 2021 11 minutes ago, Predragdjape said: Da da. Bas taj. Jos jedan belac, Centar, i levoruk. Dugo je u Veneciji, 4-5 godina ... vezan je ugovorom pa bi moralo i obeštećenje da se plati. Ok igrač ... ali, ne znam, nisam pametan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Navlacimo Zoca da ga dovede i plati obestecenje. 😉 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 26, 2021 Author Share Posted August 26, 2021 Evo još 44 sekunde, al kvalitetne 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 (edited) Vidim da i Nemanja Popovic trenira sa prvim timom i na pocetku klipa se vidi jos jedan mladji igrac pored njega ali ne uspevam da ga prepoznam Edit: aj kad sam vec tu, Luka izgleda jako dobro, primetno je bilo i u dresu Buducnosti da je dobio par dobrih kila sto i ide u korist price da ce igrati peticu kod nas. Kuzmic premrsav, kao i prosle godine. Edited August 26, 2021 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 1 minute ago, Manu said: Vidim da i Nemanja Popovic trenira sa prvim timom i na pocetku klipa se vidi jos jedan mladji igrac pored njega ali ne uspevam da ga prepoznam Videh da su tu Popovic,Andjusic i Manojlovic,obojica bili u Tamisu na pozajmici prosle sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 3 minutes ago, Kankkunen said: Evo još 44 sekunde, al kvalitetne Sad sam siguran da se čita forum i da nas hebu u (kolko tolko) zdrav mozak 😄 Mada, možda je i hint. Imali neki centar da je nosio broj 44 na dresu? 😁 Btw, Kalina zategnut kao sajla. Mada može biti i da je do frizure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Simon gospodin fura ove rukave da ne deprimira Dedu i ostale svojim zmijskim telom. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Vest iz kategorije ako su lagali mene.... Juče je Miško bio na nekom dogovoru sa Čovićem, ne vidim drugu tematiku sem centra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 5 minutes ago, Milos 3.14 said: Vest iz kategorije ako su lagali mene.... Mozda je bilo razgovora u stilu ex panonskog mornara - dzaba vam novci, moji sinovci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Misko pravi bunga bunga zurke pa licno urucuje pozivnice. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 7 minutes ago, mmajstor said: Misko pravi bunga bunga zurke pa licno urucuje pozivnice. Nece valjda Nebojsu...?!?!?! 🤔 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 45 minutes ago, Manu said: Vidim da i Nemanja Popovic trenira sa prvim timom i na pocetku klipa se vidi jos jedan mladji igrac pored njega ali ne uspevam da ga prepoznam Edit: aj kad sam vec tu, Luka izgleda jako dobro, primetno je bilo i u dresu Buducnosti da je dobio par dobrih kila sto i ide u korist price da ce igrati peticu kod nas. Kuzmic premrsav, kao i prosle godine. Popovic i Manojlovic su tu. Pre par godina u 01 i 02 mozda i najbolji u drzavi, danas upitni i za FMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 20 minutes ago, Milos 3.14 said: Vest iz kategorije ako su lagali mene.... Juče je Miško bio na nekom dogovoru sa Čovićem, ne vidim drugu tematiku sem centra ne vidim tu nista novo naravno da nam misko trazi centra Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 49 minutes ago, Kankkunen said: Evo još 44 sekunde, al kvalitetne Bez sale, kadrovi im prebrzo idu, bas je nekako negledljivo. Bar meni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 2 hours ago, Liska Manjina said: Nešto se uzjebalo oko organizacije (finansiranje celog kluba), a informacija je došla lično od Nikolića, trenera Borca. . Znam da je više pitanje za ABA temu, ali kad si već ovo pomenuo, da li je Borac BL forsiran kao Igokea B ili je neki nezavisan projekat u pitanju, pošto vidim da su prošle godine dobili nešto para? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Šta znam, bio je najbolji centar u Italiji prošle sezone al mislim da nam treba bolje rešenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 1 minute ago, quentin said: Znam da je više pitanje za ABA temu, ali kad si već ovo pomenuo, da li je Borac BL forsiran kao Igokea B ili je neki nezavisan projekat u pitanju, pošto vidim da su prošle godine dobili nešto para? Apsolutno! Čak su i potpisali neki sporazum. Zato im je država i dala neke pare, a Igokea im i posudila dva igrača. Najbolji igrač prošle godine je bio Tanasković, ove godine je prebačen u Igokeu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 8 minutes ago, Markoss said: Popovic i Manojlovic su tu. Pre par godina u 01 i 02 mozda i najbolji u drzavi, danas upitni i za FMP. Znam vrlo dobro njihove karakteristike Markose ( : Mislio sam na Andjusica, za koga sam i dobio odgovor, potpuno sam zaboravio da je on kod nas. Za njega mislim da ce mu faliti par cm-a za igranje na nekom visem nivou. On je pokazivao uvek snalazljivost pod kosem i dobar sut, ali nikakve karakteristike po kojima bi mogao da igra SF-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 1 hour ago, Liska Manjina said: Imao je momak nakon udesa ozbiljne probleme sa kondicijom (bez obzira na frejm), pa je usled toga dolazilo i do situacija gda mu ispada čista lopta. Dosta je radio na kondiciji i snazi, nadam se da će to dati dobre rezultate. Sumnjam da će dobaciti do prajm nivoa u našem dresu, ali sam ubeđen da će biti koristan član ekipe. Kuzmiću je lopta ispadala iz ruku i kad je bio najspremniji i to iz dva razloga. Prvi je neverovatno drvene ruke. Osećaj za loptu i šut skoro nepostojeći, sve radi mehanički. Drugi razlog je problem sa vidom i zbog toga najčešće ima problem da uhvati loptu koja dolazi malo većom brzinom. Prošle sezone je na sve to imao problem sa koncentracijom i fizičkom spremom. Iskreno se nadam da je barem to prevazišao jer može on još uvek biti, kao domaća opcija, dobar drugi centar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 6 minutes ago, Knipex said: Iskreno se nadam da je barem to prevazišao jer može on još uvek biti, kao domaća opcija, dobar drugi centar. Kako mislis drugi centar? A ko nam je onda prvi, Luka? Posto se prica da ce KKP jedini startovati pripremne utakmice bez prvog centra... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 (edited) 27 minutes ago, Manu said: Znam vrlo dobro njihove karakteristike Markose ( : Mislio sam na Andjusica, za koga sam i dobio odgovor, potpuno sam zaboravio da je on kod nas. Za njega mislim da ce mu faliti par cm-a za igranje na nekom visem nivou. On je pokazivao uvek snalazljivost pod kosem i dobar sut, ali nikakve karakteristike po kojima bi mogao da igra SF-a. Pratio sam ga prosle sezone u Tamisu,odlicne fizikalije,snalazenje u prostoru(cesto dolazi do lakih poena utrcavanjem iza ledja protivniku),prisutan na skoku. Mane su mu bas los sut,i problemi sa faulovima(odbrana rukama). Sve u svemu na SF ne moze nikako,eventualno da se pravi od njega neka cetvorkica ali to je bas proces. Sto se tice Manojlovica bas je stagnirao u Tamisu,mislim da je mali Saranovic mnogo veci potencijal od njega. Popovic je imao sjajnu sezonu u Okk,ali potpuno nejasno cemu ova avantura u Fmp,decku trebaju utakmice...ima ozbiljan potencijal,mozda i najvisi plafon od svih navedenih ali uz ogroman rad da sut dovede na pristojan nivo. Edited August 26, 2021 by Delija96 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts