Gudura Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Hmmm Jerebko kao 4/5 opcija, ja bih bio vise nego zadovoljan 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Ozbiljnost kluba se testira na produženju ugovora Noku. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 5 hours ago, Hugo Punch said: Izvadi deda ponekad, ali to bude uvek kada je bitno. Polufinale ABA, finale kupa. Čovek je hladan kao špricer, igra istim izrazom lica uvek, ne paniči nikad. Trebaju nam takvi. I, ne računajući Uskokovića, najslabiji nas igrač u finalu ABA, a nije ništa bolji bio ni u KLS. Gotovim ja Dedu ali čisto da budemo objektivni do kraja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 13 hours ago, Laki21 said: Statistika završene sezone 21/22: Marko Simonović 21.2 MPG Tako je. U ovome bas i lezi bojazan, ako volsebno ne bude 'Simone poludi'. Ako bude izigravao Keselja, no problems... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 8 hours ago, Gudura said: Hmmm Jerebko kao 4/5 opcija, ja bih bio vise nego zadovoljan Čovek je čisti šuter, verujem da 5 ne bi igrao ni da ga stave u petorku sa 4 juniora. Čovek je 10 godina igrao NBA i sad uzeo masne pare Rusima. Sumnajm da mu je dečački san da obuče naš dres, a para nemamo da ga privučemo na taj način 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 10 hours ago, Kankkunen said: Neko i nas da pomene ... Добро је, живи смо. Дајемо знаке живота 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 (edited) 10 hours ago, Kankkunen said: Kolko para? Ma Lorenzu ista plata kao i kod Šakote, samo mu je javljeno da nema oba Kevina... ...pametan je dečkonja...shvatiće. Edited July 14, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Lorenco Braun je NBA igrac. Ubedljivo najbolji igrac od svih koje bismo eventualno mogli da dovedemo na keca, ukljucujuci i Jovica kog obozavam kao igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Gde su insajderi da potvrde da su dugovi iz prethodne sezone prema igracima isplaceni (kakav sklop rečenice ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Ja bih bio baš srećan ako bismo nekako zgrabili Lorenza, plus je komplementaran sa Džonijem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 53 minutes ago, Николица said: Добро је, живи смо. Дајемо знаке живота 😄 Nakon udomljavanja Halla logicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Dobra stvar je sto se gledaju jos neki plejmejkeri pored Jovica.. Lorenzo, Ivanovic Uskokovic, startni bek i neki "ruki" iz amerike bi bilo okej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 16 minutes ago, John Dies at the End said: Gde su insajderi da potvrde da su dugovi iz prethodne sezone prema igracima isplaceni (kakav sklop rečenice ) Ni blizu. Bili su isplaceni leta 2018 zalaganjem sponzorskih ugovora kod banaka. 2019 smo se kurcili sa Gistom i invalidom Braunom, a Sale Obradovic nam je jebo milu majku prosle sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Valjda je logično da se prvo riješe stari dugovi, a nama još stoji onaj BAT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 (edited) Nakon Saše Bonusa...osta samo spaljena zemlja, zatrovani potoci i ptice koje ne pevaju. A on i dalje ljut, ladi jaja i čeka u busiji ka'će naredni trofej da potražuje zasluženo. Jadan Čović šta mu rade. Ako ne zadržimo Nnoka i eventualno opravljenog Woldena ulazimo u ozbiljnu agoniju kompletiranja rostera kada su već sve zrele kruške popadale. Sumnjam da će u takvoj situaciji Radonja previše rizikovati sa mačkama preko bare pa nam verovatno sleduju bek i centar iz ranga debeli Cirbes i zdepasti Regland. Edited July 14, 2021 by Wingwalker 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 (edited) celava prevara gori od rio tinta, vecu pustos ostavlja iza sabe. ali nije on sam potpisao ugovor sa sobom, a za to vreme radonja sedeo slobodan u svom stanu na vracaru i setao tasmajdanom. Edited July 14, 2021 by Haggard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Taj isti Saša je ispalio Monako da bi došao kod nas. Imao je ugovor za sledeću sezonu i iz istog je izašao jednostranim raskidom. Najlakše je frljakati se tuđim parama i opraštati ih. Ne bi ste verovali, ali ima ljudi koji žive od toga, i ne samo oni već njihove porodice. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 (edited) Ja nemam problem sa Sasinom platom. Kazem da nam je jebo milu majku selekcijom ekipe. EDIT: NIkad ne treba oprastati platu, ugovorena plata je nesto sto si zasluzio a klub niko ne bije po usima da isti potpisuje. Medjutim, nije Sasa bas ispao korektan, oni zahtevi za bonuse za kup kao i tuzba manje od mesec dana nakon raskida... cemu to? Edited July 14, 2021 by Hugo Punch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 14, 2021 Author Share Posted July 14, 2021 Kako vam ne dosadi da istu priču vrtite iz dana u dan ... 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Ne znam zašto u svakoj od kombinacija stavljate Uskokovića na mesto trećeg pleja. Dečko je pokazao da se na njega ne može osloniti u važnim mečevima, pa sam siguran da ga Dejo neće uvrstiti u 12, možda bude pored terena u 15, ali on više nije junior, ima 22 godine i trebalo bi da nadje sebi neki Borac, Split, ili Dinamik. Za više stvarno nije. Jeste da nam je to deficitarna pozicija, ali Uskoković definitivno nije zalog za budućnost. Probali smo sa njim i videli da ne ide. Kondicije bez, u odbrani muva bez glave, u napadu najčešće tapka oko polovine i traži kome da uvali loptu. To mogu i ja sa mojih 43. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 1 hour ago, Kankkunen said: Kako vam ne dosadi da istu priču vrtite iz dana u dan ... Kad bude nešto zaniljivije, vrtećemo drugu ploču 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 14, 2021 Author Share Posted July 14, 2021 2 minutes ago, Laki21 said: Kad bude nešto zaniljivije, vrtećemo drugu ploču 🙂 Jarebko slobodan igrač, a ti ništa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Nidam siguran da nam treba Jerebko, uzeli smo Vajta. A nazalost tu je i Simon, a Luka je bekap. Nama su plej, bek i centar goruci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 14, 2021 Author Share Posted July 14, 2021 Ma to je Lakijeva želja, malo se šalimo ... E da, izašao raspored takmičenja za EL a niko ni slova da napiše ... može i na tu temu da se opljune 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 1 hour ago, Ulicni basketas said: Ne znam zašto u svakoj od kombinacija stavljate Uskokovića na mesto trećeg pleja. Dečko je pokazao da se na njega ne može osloniti u važnim mečevima, pa sam siguran da ga Dejo neće uvrstiti u 12, možda bude pored terena u 15, ali on više nije junior, ima 22 godine i trebalo bi da nadje sebi neki Borac, Split, ili Dinamik. Za više stvarno nije. Jeste da nam je to deficitarna pozicija, ali Uskoković definitivno nije zalog za budućnost. Probali smo sa njim i videli da ne ide. Kondicije bez, u odbrani muva bez glave, u napadu najčešće tapka oko polovine i traži kome da uvali loptu. To mogu i ja sa mojih 43. Kako je stanje u klubu Uskokovica polako sa treceg pleja prebaciti na drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts