Lobotomija Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 (edited) Sastav grupe A: ITALIJA ŠVAJCARSKA VELS TURSKA Golmani: Gregor Kobel (Stuttgart) Jonas Somlin (Montpellier) Yann Sommer (Borussia M.) Yvon Mvogo (PSV) Odbrana: Loris Benito (Bordeaux) Ricardo Rodriguez (Torino FC) Bećir Omeragić (FC Zurich) Eray Comert (FC Basel) Fabian Schaer (Newcastle Utd.) Jordan Lotomba (Nice) Kevin Mbabu (Wolfsburg) Manuel Akanji (Borussia D.) Nico Elvedi (Borussia M.) Silvan Vidmer - rb (FC Basel) Sredina: Christian Fassnacht (Y.B.) Dan Ndoye (Nice) Djibril Sow (Eintracht F.) Edmilson Fernandes (FSV Meinz) Remo Freuler (Atalanta) Steven Zuber (Eintracht F.) Xherdan Shaqiri (Liverpool) Napad: Admir Mehmedi (Wolfsburg) Andi Zeqiri (Brighton & Hove) Breel Embolo (Borussia M.) Haris Seferović (Benfica) Mario Gavranović (Dinamo ZG) Selektor: Vladimir Petković Golmani: Alessio Cragno (Cagliari) Alex Meret (Napoli Gianluigi Donnaruma (Milan) Salvatore Sirigu (Torino) Odbrana: Alessandro Bastoni (Inter) Alessandro Florenzi (PSG) Christiano Biraghi (Fiorentina) Francesco Acerbi (Lazio) Gian Marco Ferrari (Sassuolo) Gianluca Mancini (Roma) Giorgio Chielini (Juventus) Leonardo Bonucci (Juventus) Giovanni Di Lorenzo (Napoli) Leonardo Spinazzola (Roma) Rafael Toloi (Atalanta) Sredina: Bryan Cristante (Roma) Domenico Berardi (Sassuolo) Federico Bernardeschi (Juve.) Federico Chiesa (Juventus) Gaetano Castrovilli (Fiorenti.) Lorenzo Pellegrini (Roma) Manuel Locaelli (Sassuolo) Marco Veratti (PSG) Matteo Pessina (Atalanta) Nicolo Barella (Inter) Stefano Sensi (Inter) Vincenzo Grifo (Freiburg) Napad: Andrea Belotti (Torino) Ciro Immobile (Lazio) Lorenzo Insigne (Napoli) Matteo Politano (Napoli) Moise Kaen (PSG) Selektor: Roberto Mancini Golmani: Altay Bayindir (Fenerbahče) GokhanAkkan (Rizespor) Mert Ginok (Bašakšekir) Ugurčan Čakir (Trabzonspor) Odbrana: Caglar Söyüncü (Leicester) Kaan Ayhan (Sassuolo) Merih Demiral (Juventus) Mert Müldür (Sassuolo) Ozan Kabak (Liverpool) Ridvan Yilmaz (Bešiktaš) Umut Meras (Le Havre) Zeki Čelik (Lillle) Cengiz Under (Leicester) Efecan Karaca (Alanyaspor) Halil Akbunar (Göztepe) Kerem Akturkoglu (Galatasaray) Sredina: Abdulkadir Emir (Trabzon.) Čengiz Inder (Leicester) Dirukhan Tokoz (Bešiktaš) Hakan Čalhanoglu (Milan) Ikay Yokuslu (WBA) Irfan Kahveci (Fenerbahče) Orkun Kukču (Feyenoord) Kerem Akturkoglu (Galatasaraj) Ozan Tufan (Fenerbahče) Taylan Antalyali (Galatasaray) Napad: Yusuf Yazici (Lille) Burak Yilmaz (Lille) Enes Unal (Getafe) Halil Dervišoglu (Galatasaray) Kenan Karaman (Fortuna Dusseldorf) Selektor: Šenol Guneš Golmani: Adam Davies (Stoke City) Danny Ward (Leicester) Tom King (Newport) Wayne Hennessey (Crystal Palace) Odbrana: Ben Cabango (Swansea) Ben Davies (Tottenham) Chris Gunter (Charlton Atl.) Chris Mepham (Bournemouth) Connor Roberts (Swansea) Ethan Ampadu (Sheffield Utd.) James Lawrence (St. Pauli) Joe Rodon (Tottenham) Neco Williams (Liverpool) Tom Lockyer (Luton Town) Rhys Norrtington - Davies (Stoke City) Sredina: Aaron Ramsay (Juventus) Daniel James (Manchester Utd.) Dylan Levitt (NK Istra) David Brooks (Bournemouth) George Thomas (QPR) Gareth Bale (Tottenham) C Harry Wilson (Cardiff) Joe Allen (Stoke) Josh Sheenan (Newport) Joe Morell (Luton Town) Josh Sheenan (Newport) Matt Smith (Doncaster) Mark Harris (Cardiff) Rabbi Matondo (Stoke) Rubin Colwill (Cardiff) Tom Lawrence (Derby) Napad: Kieffer Moore (Cardiff) Tyler Roberts (Leeds Utd.) Selektor: Ryan Giggs Raspored utakmica: 11. juni: Turska - Italija (20:00, Rim) 12. juni: Vels - Švajcarska (14:00, Baku) 16. juni: Turska - Vels (17:00, Baku) 16. juni: Italija - Švajcarska (20:00, Rim) 20. juni: Italija - Vels (17:00, Rim) 20. juni: Švajcarska - Turska (17:00, Baku) Stadioni odigravanja: Baku Olympic Stadium (68,700) Rome, Stadio Olimpico (72,698) Edited June 12, 2021 by Neme 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Turci resili da igraju kao Englezi 80-ih i dugim loptama preskacu sredinu terena? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 1, 2021 Author Share Posted June 1, 2021 On 5/31/2021 at 2:50 AM, Romantik said: Turci resili da igraju kao Englezi 80-ih i dugim loptama preskacu sredinu terena? Hoćeš ti neku grupu da odradiš? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 A ne, ja vec desetak godina ne pratim fudbal, nisam ni znao da se igra prvenstvo, pa ovo otvorio cisto da vidim koliko fudbalera prepoznajem po reprezentaciji, tj da sam cuo za njih. Da nije PL fantazija bilo bi ispod 10% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Turci imaju baš zanimljive igrače ali kao i uvek sa njima se nikad ne zna na koju nogu će ustati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 (edited) Najzajebanija grupa, bukvalno svako svakog može da pobedi. Leteće perje u ovoj grupi samo tako. Po meni najmanje šanse da prođe dalje ima Vels, ali ko zna šta može da se desi, pa u njih uđe duh repezentacije iz 2016. Edited June 7, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) Dosta očekujem od Italije na ovom prvenstvu. Stabilizovali su se nakon neodlaska na SP. Svih 10 pobjeda u kvalifikacijama, dobri nastupi u LN. Izgledaju dobro posloženo u svim linijama. Odbrana jeste nešto starija, nijesu ovi nosioci u najboljim danima, ali može da se smućka nešto. Zato imaju možda i najjači vezni red na prvenstvu: Verati, Barela, Žoržinjo. Zavisi koliko će biti Verati spreman. Napad je dovoljno opasan. Insinje na lijevom krilu, desno imaju dvije dobre opcije - Kjeza i Berardi. U sredini napada Imobile, biće sigurno prostora i za Belotija. Mora se uvijek uzeti u računicu njihova taktička spremnost i kult reprezentacije. Jaki su Italijani dosta. Edited June 9, 2021 by Betolingar Misdongard 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Za Tursku ladno igra lik koji se zove Zeki Čelik. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 A zašto se igra u Azerbejdžanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 10, 2021 Author Share Posted June 10, 2021 Da se Turci osećaju kao kod kuće. Zli jezicitm bi rekli 'da ne bi novi migrantski talas zapljusnuo zemlje EU'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 31 minutes ago, Kronostime said: Za koga najivamo danas: Turke, kao vekovne sunarodnike ili Italijane Latini su stare varalice? More. čim zasvira meni zaigra srce ko da su mi preci oko Đenove živeli... Definitivno najlepša himna na svetu. Zato, na ovom prvenstvu, kad već nema naših, Forza Italia! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Fratelli de Italia. Slažem se, jedna od najlepših nacionalnih himni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 38 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Fratelli d' Italia. Glasao sam za prolaz Italije dalje ali navijam u ovoj grupi za Tursku i Vels za rezervu. Turci su se lepo posložili (tj. Guneš), samo dva poraza u skoro dve godine, te nekako njih pre vidim za prolaz nego Švjcarsku i Vels. Švajcarska mi se uzgred iskreno zgadila zbog majmunisanja pojedinaca, tj. unošenja nefudbalskih elemenata u imidž koji je sve samo ne "švajcarski". Ne znam kako drugi, ali ja jedva čekam ljuštenje špricera uz celodnevni program u narednih metar dana. Još da me obaveze eskiviraju i obratno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 2 minutes ago, Neme said: Ne znam kako drugi, ali ja jedva čekam ljuštenje špricera uz celodnevni program u narednih metar dana. Još da me obaveze eskiviraju i obratno... Ja uzeo ostatak godišnjeg odmora od prošle godine sledeće dve nedelje, dok se utakmice igraju 15h, 18h i 21h. Pre podne dupli upisni program (ovog juna sin 'oće da upiše Teslu, ćera Farmaceutski fakultet) matematika, srpski, kombinovani, hemija, biologija... a popodne po jednu dnevnu smenu naizmenično požarče pivo, domaća, crno vino i špricer uz zelenu travu fudbalskog stadiona. Biće to nezaboravan godišnji (još kad klinci upišu šta žele... ) Od 1. jula idem na posao da se oporavim od svega... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Taman da ćera nauči čime ćaleta da leči od Partizana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Meni deluje da Talijani imaju baš zanimljivu ekipu, nekoliko starih vukova ali i masu mlađih igrača koji imaju jak potencijal. Ne bi smeli da imaju problema u ovoj grupi. Švajcarci su standardna srednja klasa koja ne može mnogo da razočara ali ni da oduševi, a Turci bi mogli da budu prijatno iznenađenje, baš su naloženi. Očekujem jako zabavnu tekmu večeras na otvaranju EP. Velšani su mi nekako depresivni i njihovi glavni igrači su prošli svoj zenit a nekih adekvatnih zamena nemaju na vidiku. Baš bih se iznenadio da budu neki faktor na prvenstvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 da se ispostuje tradicija... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Dobijaju Talijani večeras #McLeod style. Navija se za Turke, naravno. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Da se prijavim i ja na ovom delu foruma. Jedino što još od sporta pratim je reprezentativni sport, mada pogledam i te neke meni bitne derbije iz razno raznih evropskih liga. Ja tradicinoalno navijam za Italijane i Švabe u svim sportovima, pa čak i tamo gde nisu baš dobri, tako da u ovoj grupi nemam dilemu. Mada ovo bi rezultatski mogla biti najdosadnija grupa. Da je Vels malo jači mogao bih da zamislim scenario da sve tekme budu remi 🙂 Koliko sam video stadioni će biti popunjeni od 25% do 100% (Budimpešta) ali ne nađoh koliko konkretno je večeras u Rimu dozvoljeno ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 9 minutes ago, Klotzen said: Da se prijavim i ja na ovom delu foruma. Jedino što još od sporta pratim je reprezentativni sport, mada pogledam i te neke meni bitne derbije iz razno raznih evropskih liga. Ja tradicinoalno navijam za Italijane i Švabe u svim sportovima, pa čak i tamo gde nisu baš dobri, tako da u ovoj grupi nemam dilemu. Mada ovo bi rezultatski mogla biti najdosadnija grupa. Da je Vels malo jači mogao bih da zamislim scenario da sve tekme budu remi 🙂 Koliko sam video stadioni će biti popunjeni od 25% do 100% (Budimpešta) ali ne nađoh koliko konkretno je večeras u Rimu dozvoljeno ? 23k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Neka je sa srećom. Ne znam da li je do mene, ali mene položaj kamere nervira iz nekog razloga. 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Mislim da je u Italiji to standard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 (edited) 6 minutes ago, Maharaja said: Mislim da je u Italiji to standard Ne pratim italijane dugo, ali čudno mi. Ne mogu da opišem šta, ali..... Edit. Još da se požalim na zvuk i neću više da kukam, obećabam 😁 Edited June 11, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 Dobar stream, na engleskom. http://live.jokerswidget.org/streamvideo13/euro-2020-italy-hd-live-stream-5-5487445.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Dobro drže Turci Italijane daleko od gola, moraće da nađu ključ za ovo inače ćemo pre da vidimo neku kontru Turaka, nego gol Italijana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts