Bugl Khan Posted July 24 Posted July 24 27 minutes ago, Perkos2 said: Lakše ti bude kad daš ovakav"odgovor" ? Ako te čini srećnim eto i plusić mogu da ti udelim Imaš bolji odgovor?
NMX Posted Tuesday at 07:31 PM Posted Tuesday at 07:31 PM (edited) Nas veliki prijatelj i evropljanin gospodin Tonino ❤️ U usta mu se poserem. Pa nabijem petom da vise stane. Mada eto jos jednog zicera za zakucavanje ovog naseg zlikovca. Uz ovakvu opoziciju u Srbiji i ovakve evropljane, on je miran. edit...eto kad sa Djilasom moram da se slozim Spoiler Edited Tuesday at 07:36 PM by NMX 5
Drug Crni Posted Tuesday at 07:38 PM Posted Tuesday at 07:38 PM Video sam ovu objavu danas. Da se ne lažemo - nakon ovoga, Picula je ovde ugasio 4
NMX Posted Tuesday at 07:41 PM Posted Tuesday at 07:41 PM 1 minute ago, Drug Crni said: Video sam ovu objavu danas. Da se ne lažemo - nakon ovoga, Picula je ovde ugasio Najbolje od svega - ljudi ga pitaju jel to Draža na slici I neka je ugasio. Jebem mu ja mater bezobraznu. 2 1 3
Mina D. Harker Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ovo mu je ok za kućnu, tj unutrašnju upotrebu pošto je atmosfera takva kakva jeste, ali kao nekakav velji Evropejac i medijator no-no. Šteta, navijala sam za njega kad je sjekirao Vučića. Što je najjače, i opet bih. 2
Recommended Posts