DameTime Posted Saturday at 10:23 PM Share Posted Saturday at 10:23 PM 6 minutes ago, Smrtokapa said: Odlična utakmica, možda ne toliko "lepa" ali napeta, takmičarska, neizvesna, borbena. Produžeci, nijanse koje odlučuju, fenomenalni Karlik Džons koji ipak nije bio dovoljan da sam donese pobedu Partizanu (subjektivan sam ali mislim da ne bi bilo ni fer). Šteta samo za loše uslove u hali i onu gužvu pred kraj sa pritiskom na sudije, ali sve u svemu odlično finale. Ovo ti je argument u rangu nije fer što je Kodi rešio na kraju, pošto se jedva video celu tekmu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 10:23 PM Share Posted Saturday at 10:23 PM 39 minutes ago, Stiletto said: Jedna strana "Željko Turčine..." druga "Čović Vesna..." i ne prestaju. Kakva stoka se skupila u Čairu večeras sa obe strane, nemam reči. Jedna dobra stvar sto ti nisu kod studenata vec ovde...A mozda da nema ovog bi bili u SM. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted Saturday at 10:25 PM Share Posted Saturday at 10:25 PM (edited) Ali Covic tezak seljak sa ovim ljubljenjem igraca i slavljem sa njima. Satro objektivni predsednik Edited Saturday at 10:26 PM by YAO 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Saturday at 10:27 PM Share Posted Saturday at 10:27 PM (edited) 16 minutes ago, DameTime said: Ovo ti je argument u rangu nije fer što je Kodi rešio na kraju, pošto se jedva video celu tekmu To je baš karmički fer, redemption story. Ne bi bilo "fer" da trofej završi u Partizanovoj vitrini, da postoji opcija da Karlik uzme pehar i odnese ga kući to bi bilo sasvim okej. Edited Saturday at 10:39 PM by Smrtokapa moram navodnike da stavljam jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Saturday at 10:29 PM Share Posted Saturday at 10:29 PM 8 minutes ago, DameTime said: Da, čini se da Zvezda u ovakvim derbijima ima prednost da više igrača doprinese napadački, makar na vic, foru i IQ. Par igrača po 3-4 pts što individualno ne deluje značajno, ali timski i te kako jeste. Partizan nije imao te igrače večeras. Ali opet ako dodje do neizvesne zavrsnice uvek bih prednost dao ekipi koja ima raspolozenog pojedinca koji moze da odigra 1 na 1 i pogodi iz driblinga iz bilo koje pozicije. Sto bi u ovom slucaju trebala da bude prednost za Partizan, ali evo gube vec trecu uzastopnu zavrsnicu od Zvezde. 6 minutes ago, Mile1 said: Bravo za sudije, bilo je naravno gresaka ali ono sto je bitno da nisu pokekli pod pritiskom Uf ne bih se bas slozio. Ono cutanje i nemo gledanje dok Obradovic vristi na njih, a onda kasnije i Teodosic, Marinkovic, nije dobar nacin da se sudi utakmica. Ali neko bi trebao i da stane u zastitu sudija, a ne da se unapred targetiraju kao sto je bio slucaj za ovu utakmicu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted Saturday at 10:30 PM Share Posted Saturday at 10:30 PM (edited) Krecemo. Mnogi faktori su uticali na to da ne pobedimo, necu da objasnjavam koji su to faktori... Nema sumnju da je navijacima kkp sve jasno 😀 Evo i Rade... Edited Saturday at 10:31 PM by Losmi17 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Saturday at 10:31 PM Share Posted Saturday at 10:31 PM Just now, Losmi17 said: Krecemo. Mnogi faktori su uticali na to da ne pobedimo, necu da objasnjavam koji su to faktori... Korektna utakmica sa obe strane,koju su to faktori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 10:34 PM Share Posted Saturday at 10:34 PM 7 minutes ago, Smrtokapa said: Dvejn užas živi. Bar dva puta koraci, faulovi u napadu, nerezonski šutevi - ona trojka je bila da se prekrsti čovek. Al to je on i tokom sezone ima ovakve brljotine, još uvek se privikava i još uvek je u NBA fazonu. Mene zato nije iznenadio. On je odličan napadač, raznovrstan, samo mora malo da se kontroliše i ako ostane i naredne sezone, biće to daleko bolje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Saturday at 10:35 PM Share Posted Saturday at 10:35 PM Koji faktori su uticali? Da je pogodio Karlik da li bi se bunio sto je neki retard nedto bacio na teren? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted Saturday at 10:35 PM Share Posted Saturday at 10:35 PM Ovo je prestrasno. I dosta tuzno. Srozao se mucenik opasno. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 10:36 PM Share Posted Saturday at 10:36 PM (edited) 9 minutes ago, СтелаРоса said: Ali opet ako dodje do neizvesne zavrsnice uvek bih prednost dao ekipi koja ima raspolozenog pojedinca koji moze da odigra 1 na 1 i pogodi iz driblinga iz bilo koje pozicije. Sto bi u ovom slucaju trebala da bude prednost za Partizan, ali evo gube vec trecu uzastopnu zavrsnicu od Zvezde. Pa eto, očigledno ne postoji one size fits all rešenje. 9 minutes ago, СтелаРоса said: Uf ne bih se bas slozio. Ono cutanje i nemo gledanje dok Obradovic vristi na njih, a onda kasnije i Teodosic, Marinkovic, nije dobar nacin da se sudi utakmica. Ali neko bi trebao i da stane u zastitu sudija, a ne da se unapred targetiraju kao sto je bio slucaj za ovu utakmicu. Zar nije pokazao obostranu tehničku Teu i Vanji? Jasno je da Željku nisu smeli da daju tehničku iako je preterao, čak je Sterling krenuo da ga sklanja i smiruje jer se vrv pribojavao da će zaraditi tehničku. Edited Saturday at 10:38 PM by DameTime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Saturday at 10:37 PM Share Posted Saturday at 10:37 PM 6 minutes ago, СтелаРоса said: Ali opet ako dodje do neizvesne zavrsnice uvek bih prednost dao ekipi koja ima raspolozenog pojedinca koji moze da odigra 1 na 1 i pogodi iz driblinga iz bilo koje pozicije. Pod uslovom da taj igrač nije igrao skoro punih 40 minuta i da mu duša nije u nosu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted Saturday at 10:37 PM Share Posted Saturday at 10:37 PM Željko jako i do samog kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 10:39 PM Share Posted Saturday at 10:39 PM Cestitke svima koji slave. Spoljni faktore, hvala ti 😉 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted Saturday at 10:39 PM Share Posted Saturday at 10:39 PM Covek se bavi ozbiljnim podizanjem tenzija, pa maltene kao niko u poslednjih 20ak dina. 12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Saturday at 10:40 PM Share Posted Saturday at 10:40 PM Just now, Losmi17 said: Covek se bavi ozbiljnim podizanjem tenzija, pa maltene kao niko u poslednjih 20ak dina. A onda govori o spustanjem istih,lepo mu je Pesic rekao sta je bilo dok si ti osvajao trofeje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topgun Posted Saturday at 10:42 PM Share Posted Saturday at 10:42 PM Moze li link,moliiiiiiim vaaaaaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Saturday at 10:43 PM Share Posted Saturday at 10:43 PM 7 minutes ago, Losmi17 said: Ovo je prestrasno. I dosta tuzno. Srozao se mucenik opasno. Mnogo je gori nego sto sam mislio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 10:49 PM Share Posted Saturday at 10:49 PM Pa bolje Čoviću da peva u kafani neku lepu Zvezdinu pesmu nego kao predsednik saveza onako slavi trofej na terenu. Još umesto samo da preda trofej, on hoće da ga talasa i proslavi u stilu kapitena Lazića. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 10:56 PM Share Posted Saturday at 10:56 PM Jednostavno znam znanje @Molina23 Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Saturday at 10:57 PM Share Posted Saturday at 10:57 PM Žao mi je, ukoliko je igrač gađan tokom slobodnih bacanja, ona su morala biti ponovljena. I tu nema diskusije. Svejedno, na matičnom topiku sam to već uradio, a i da ovde ponovim, čestitke CZV na osvojenom Kupu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikom nista Posted Saturday at 10:57 PM Share Posted Saturday at 10:57 PM (edited) Da je pameti i da smo normalna zemlja ne bi ni jedan od njih nista tako radio... I potpuno je nebitno sta je bilo, treba nekada nauciti iz tudjih gresaka, a i izdici se iznad situacije. I to sto svi uvek imamo neko 'ali' i 'on je prvi poceo' ce nam na kraju doci na naplatu... ako vec nije... Edited Saturday at 11:05 PM by robespierre 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 11:02 PM Share Posted Saturday at 11:02 PM Za Pokuševskog najbolje da u nastavku sezone sam sebe dovede u najzajebaniju moguću situaciju, on bre sve takve situacije u Nišu je rešio i to ulazi lopta bez koske. Pogađa ili ovako ili trojke od tablu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Saturday at 11:05 PM Share Posted Saturday at 11:05 PM 8 minutes ago, Dzep said: Žao mi je, ukoliko je igrač gađan tokom slobodnih bacanja, ona su morala biti ponovljena. I tu nema diskusije. Svejedno, na matičnom topiku sam to već uradio, a i da ovde ponovim, čestitke CZV na osvojenom Kupu. @Sharp Ukljuci se. Da li se ponavlja bacanje ako je igrac gadjan prilikom izvodjenja istog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Saturday at 11:08 PM Share Posted Saturday at 11:08 PM 1 minute ago, JPM said: @Sharp Ukljuci se. Da li se ponavlja bacanje ako je igrac gadjan prilikom izvodjenja istog? Ja sam to na Partizanovih utakmici već video, nekog su ovi moji gađali (ili je bio laser) i bacanje je ponovljeno. Da l je bio Oli, Pao, Fener, ne sećam se, ali samo siguran da se ponovilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts