Jump to content

Kup Radivoja Koraća

Del Piero

Recommended Posts

6 minutes ago, Smrtokapa said:

Odlična utakmica, možda ne toliko "lepa" ali napeta, takmičarska, neizvesna, borbena.

Produžeci, nijanse koje odlučuju, fenomenalni Karlik Džons koji ipak nije bio dovoljan da sam donese pobedu Partizanu (subjektivan sam ali mislim da ne bi bilo ni fer).

Šteta samo za loše uslove u hali i onu gužvu pred kraj sa pritiskom na sudije, ali sve u svemu odlično finale.

Ovo ti je argument u rangu nije fer što je Kodi rešio na kraju, pošto se jedva video celu tekmu :lol_2:

• Ha-ha 1

16 minutes ago, DameTime said:

Ovo ti je argument u rangu nije fer što je Kodi rešio na kraju, pošto se jedva video celu tekmu :lol_2:

To je baš karmički fer, redemption story. :classic_smile:

Ne bi bilo "fer" da trofej završi u Partizanovoj vitrini, da postoji opcija da Karlik uzme pehar i odnese ga kući to bi bilo sasvim okej.

Edited by Smrtokapa
moram navodnike da stavljam jbt

8 minutes ago, DameTime said:

Da, čini se da Zvezda u ovakvim derbijima ima prednost da više igrača doprinese napadački, makar na vic, foru i IQ. Par igrača po 3-4 pts što individualno ne deluje značajno, ali timski i te kako jeste.

Partizan nije imao te igrače večeras.

Ali opet ako dodje do neizvesne zavrsnice uvek bih prednost dao ekipi koja ima raspolozenog pojedinca koji moze da odigra 1 na 1 i pogodi iz driblinga iz bilo koje pozicije. Sto bi u ovom slucaju trebala da bude prednost za Partizan, ali evo gube vec trecu uzastopnu zavrsnicu od Zvezde.

6 minutes ago, Mile1 said:

Bravo za sudije, bilo je naravno gresaka ali ono sto je bitno da nisu pokekli pod pritiskom 

Uf ne bih se bas slozio. Ono cutanje i nemo gledanje dok Obradovic vristi na njih, a onda kasnije i Teodosic, Marinkovic, nije dobar nacin da se sudi utakmica. Ali neko bi trebao i da stane u zastitu sudija, a ne da se unapred targetiraju kao sto je bio slucaj za ovu utakmicu. 

• Like 2

7 minutes ago, Smrtokapa said:

Dvejn užas živi. Bar dva puta koraci, faulovi u napadu, nerezonski šutevi - ona trojka je bila da se prekrsti čovek.

Al to je on i tokom sezone ima ovakve brljotine, još uvek se privikava i još uvek je u NBA fazonu. Mene zato nije iznenadio. On je odličan napadač, raznovrstan, samo mora malo da se kontroliše i ako ostane i naredne sezone, biće to daleko bolje. 

• Like 3

9 minutes ago, СтелаРоса said:

Ali opet ako dodje do neizvesne zavrsnice uvek bih prednost dao ekipi koja ima raspolozenog pojedinca koji moze da odigra 1 na 1 i pogodi iz driblinga iz bilo koje pozicije. Sto bi u ovom slucaju trebala da bude prednost za Partizan, ali evo gube vec trecu uzastopnu zavrsnicu od Zvezde.

Pa eto, očigledno ne postoji one size fits all rešenje.

9 minutes ago, СтелаРоса said:

Uf ne bih se bas slozio. Ono cutanje i nemo gledanje dok Obradovic vristi na njih, a onda kasnije i Teodosic, Marinkovic, nije dobar nacin da se sudi utakmica. Ali neko bi trebao i da stane u zastitu sudija, a ne da se unapred targetiraju kao sto je bio slucaj za ovu utakmicu. 

Zar nije pokazao obostranu tehničku Teu i Vanji? Jasno je da Željku nisu smeli da daju tehničku iako je preterao, čak je Sterling krenuo da ga sklanja i smiruje jer se vrv pribojavao da će zaraditi tehničku. 

Edited by DameTime
  • Like 2

6 minutes ago, СтелаРоса said:

Ali opet ako dodje do neizvesne zavrsnice uvek bih prednost dao ekipi koja ima raspolozenog pojedinca koji moze da odigra 1 na 1 i pogodi iz driblinga iz bilo koje pozicije.

Pod uslovom da taj igrač nije igrao skoro punih 40 minuta i da mu duša nije u nosu.

• Like 1

Da je pameti i da smo normalna zemlja ne bi ni jedan od njih nista tako radio... I potpuno je nebitno sta je bilo, treba nekada nauciti iz tudjih gresaka, a i izdici se iznad situacije.

I to sto svi uvek imamo neko 'ali' i 'on je prvi poceo' ce nam na kraju doci na naplatu... ako vec nije...

Edited by robespierre
  • Like 10

8 minutes ago, Dzep said:

Žao mi je, ukoliko je igrač gađan tokom slobodnih bacanja, ona su morala biti ponovljena. I tu nema diskusije. Svejedno, na matičnom topiku sam to već uradio, a i da ovde ponovim, čestitke CZV na osvojenom Kupu.

@Sharp Ukljuci se. Da li se ponavlja bacanje ako je igrac gadjan prilikom izvodjenja istog?

1 minute ago, JPM said:

@Sharp Ukljuci se. Da li se ponavlja bacanje ako je igrac gadjan prilikom izvodjenja istog?

Ja sam to na Partizanovih utakmici već video, nekog su ovi moji gađali (ili je bio laser) i bacanje je ponovljeno. Da l je bio Oli, Pao, Fener, ne sećam se, ali samo siguran da se ponovilo