Jakob Aman Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Bedna Cedevita. Primili 35 poena za četvrtinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Na poluvremenu u Novom Mestu Krka vodi 57:50 protiv Cedevita-Olimpije. Krenulo je efikasno i u trecoj cetvrtini, gosti stigli na -2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Jel to menjali koševe u Leon Štukelj dvorani? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Olimpijavita je stvarno napadački impresivna ove sezone, trenutno imaju ubedljivo najbolji ofanzivni rejting u poslednjih 10 godina ABA lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Brutalna partija Hopkinsa u nedostatku protivnika pod kosem (Krka tu ima Vucetica, Skifica, Milovanovica koji nisu nikakav kvalitet na ovom nivou). Cedevita podseca na Hemofarm iz kasnijih sezona - mala rotacija, odlicne partije u mecevima na kojima se ne igra na noz, maltene stalno igraju 5 istih igraca i jos dvojica ih menjaju sa klupe. To znaci da nema problema sa uigranoscu i brojem sutevima jer ima dovoljno za svakoga, ali u nekom PO mecu znaci i da nece imati skok, da protivnik moze da ih ugusi konstantnim ubacivanjem svezih igraca sa klupe sto se i videlo i protiv Partizana i Mornara, a videce se i protiv Crvene zvezde i Buducnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Quote Basketball club Cedevita Olimpija has extended the contract with Jurica Golemac until the end of the 2022/23 season, with the possibility of an extension for the 2023/24 season Pametno, tako treba da se radi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Kako Hamilton deluje nezainteresovano na terenu, anti reklama za profi sport. Najgorije to sto se vidi da mu je plafon ogroman, ali kako ga motivisati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Kakav cripple fight je ono bio u Jazinama. Oba tima nude onom drugom sve moguće šanse da ne izgubi i na kraju Zadar ni sam ne zna kako je pobedio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Mrzi me da tražim sada, koliko ekipa ispada na kraju iz ABA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 10 minutes ago, K.Dot said: Mrzi me da tražim sada, koliko ekipa ispada na kraju iz ABA? Primorska je vec ispala, a 13.na tablici razigrava valjda sa drugim iz Dvabe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Ne moze da bude vise od 5 ekipa iz jedne drzave u ABA ligi (sto znaci da ne moze da bude 6 ekipa iz Srbije). Ako neka ekipa iz Srbije (Mladost, Zlatibor, Sloboda) osvoji ABA2 ligu, razigrava sa najgorim predstavnikom Srbije u ABA ligi za mesto naredne sezone. Ako neka ekipa iz Srbije bude porazena u finalu, najpre razigrava sa 13. u ABA (i ovde se staje ako 13. bude Split, Zadar, Krka ili Cibona), a onda sa najgorim predstavnikom Srbije u ABA ligi. U slucaju da dva tima iz Srbije udju u finale, 1. igra sa 5. predstavnikom iz Srbije, a finalista igra sa 4. predstavnikom iz Srbije. Trenutna tabela, borba za titulu i izbegavanje baraza: 1. Crvena zvezda 14 pobeda (iz 16 meceva) 2. Cedevita Olim. 14 pobeda (17 meceva) 3. Igokea 14 (17) 4. Mornar 14 (18) 5. Buducnost 12 (15) 6. Mega 12 (18) Borba za opstanak: 7. Partizan 7 (18) 8. Zadar 6 (15) 9. Cibona 6 (16) 10. FMP 5 (16) 11. Krka 5 (17) 12. Split 5 (18) 13. Borac 4 (16) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Koliko je loš košarkaš Nikola Jovanović, sahranjuje ekipu cijelu noć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 28, 2021 Author Share Posted February 28, 2021 Šta tek reći za Pota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 (edited) Hahahahah, Jovanović, kakav lik Dobar je ovaj Gray, ima fin izbačaj. Edited February 28, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Za koga se navija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 28, 2021 Author Share Posted February 28, 2021 Za naše Nemam neke preferencije, samo zanimljiva utakmica. Zanimljiva i Igokea ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Glupo je ovo izgubila Igokea, morali su da kupe neke čiste skokove u odbrani. Na kraju se Atić izblamirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Dobra utakmica u Laktašima. Ima Igokea zanimljivu ekipu al nemaju nekog closera. Ivanović prelomio, standardno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Trenutni poredak po postotku pobjeda. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Ovaj postotak pobeda je prava stvar! Ne mnogo kvalitetan, ali sadrzajan i napet mec izmedju dva rivala. Igokea imala nekoliko puta dobijenu utakmicu, ali Ivanovic i Cobbs povukose Buducnost ka pobedi. Mec izmedju Buducnosti i Crvene zvezde u PG ce odluciti za 1. mesto na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 11 hours ago, Sharp said: Trenutni poredak po postotku pobjeda. 10 hours ago, goldberg said: Ovaj postotak pobeda je prava stvar! NBA style. Jedino smisleno prikazivanje u ovoj sezoni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 “Ekipa je bila vrhunska, Milan Dozet, Branko Jorović, ma svi su bili odlični. Trener Dragan Bajić je opušten, podsjeća me na američke trenere, osjetio sam tu energiju koju prenosi na igrače, taj momentum, zaista je fantastičan u svom poslu. Pobjeđivali smo, očekivao sam da će dobiti neke bolje ponude. Ljut sam zbog činjenice što smo prevareni, bili smo prvi, trebali smo igrati Evroligu. Klif Hemonds i ja smo čak razmišljali i o potpisivanju novog ugovora, ali onda su nam javili da su pravila promijenjena, izmijenili su ih u korist jedne druge ekipe” – govori Edvards.https://meridianbetsport.ba/featured/korsli-edvards-za-meridiansportbh-ljut-sam-zbog-toga-sto-smo-prevareni-bili-smo-prvi-trebali-smo-igrati-evroligu/Ako koga zanima intervju Korsli Edvardsa iz one ekipe Igokee sa Dozetom, Jorovicem, Hammondsom i ostalima. Iskreno pojma nijesam imao za neke stvari sto su mu se izdešavale kroz karijeru dje je sve stigao da bude, prijateljstvo sa Melom i ta Baltimore veza sa drugim igračima dosta sadržajno.Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Quote “Gledao sam Acine utakmice iz Cibone, zaista me impresionirao, bio je strašno dobar. Kao trener, bio je stvarno prijatan i opušten. Sjećam se, jednom prilikom sam ga pitao: ‘Aco, kad je trening’? Odgovorio mi je: ‘Čovječe, ti si veteran, sve već znaš, znaš kako se pobjeđuje’. Bio je izuzetno dobar motivator, podizao nam je samopouzdanje. Mogu reći da je on najbolji evropski trener sa kojim sam ikada radio, potpuno je razumio igrače, znao je ko šta treba da uradi da bismo pobijedili, zbog čega i jesmo bili veoma uspješni. Bilo mu je bitno da nam je svima ugodno, nikada nikome nije pričao iza leđa, bio je potpuno direktan. Znao je govoriti: ‘Igraš kao k***c, moraš se popraviti’, ali nikada se nisam ljutio jer sam bio svjestan da zna o čemu priča. Pogledajte neke snimke iz njegovih igračkih dana i sve će vam biti jasno” – istakao je Edvars Ovaj citat za Acu je najjači. Edited March 1, 2021 by Sharp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Pročitao sam intervju, dobri Corsley ga je dao u duhu kao da je Shaq lično. Zanimljivo štivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts