Cooper Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Radice sa jednim od najboljih trenera za visoke igrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Mislim da je bila prica kako Petrusev nema menadzera, mozda ga je Misko sad uzeo da potpise ugovor sa Megom kako bi uzeo neko obestecenje u slucaju drafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Pa dobro, logika iz Miškovog ugla nije upitna, nego me interesuju Filipovi motivi. Ipak je on imao 25 minuta i skoro 20 poena na Gonzagi. Ali ok, ne mogu da mu zamerim ako misli da je Mega jednako dobar put do NBA, kao i NCAA. Naročito ne posle Jokića, Zubca, Goge i ostalih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Petrušev u Evropi dok ne pronađu cepivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 (edited) I to mi je palo na pamet. Možda ima nagoveštaja da se NCAA neće igrati dogodine, pa je i ABA pred praznim tribinama bolje rešenje. Ako i toga bude. Edited July 20, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 46 minutes ago, realno *w said: I to mi je palo na pamet. Možda ima nagoveštaja da se NCAA neće igrati dogodine, pa je i ABA pred praznim tribinama bolje rešenje. Ako i toga bude. Kako sada stvari stoje od NCAA sezone cemo imati samo Konferencijske turnire i neku produzenu verziju MM-a. Znaci u najboljem slucaju tamo od januara neki patrljak od sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Quote Split me dva meseca nagovarao da dođem i odluku nije bilo teško doneti. Brat Ilija Djokovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Objasnio je pre par nedelja da ima ugovor sa FMP jos godinu dana i da ceka dozvolu predsednika Zvezde za prelazak. Ujedno jedan od boljih primera besmisla oko predstavnika, predsednika i tavorenja ta 2 kluba u istom rangu takmicenja. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Trebalo bi to pitanje izneti na sednici ABA lige. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Jeste, i pustiti kišu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desetka Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Meni nije jasno kako Petrusev vec sad ne moze do prve runde drafta posle ovakve sezone na Gonzagi. Ako je vec tako, mislim da mu dolazak u Megu nije los potez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 3 hours ago, Cooper said: Objasnio je pre par nedelja da ima ugovor sa FMP jos godinu dana i da ceka dozvolu predsednika Zvezde za prelazak. Ujedno jedan od boljih primera besmisla oko predstavnika, predsednika i tavorenja ta 2 kluba u istom rangu takmicenja. Bilo bi ok reci onako kako jeste bilo: Quote „Istina je. U kontaktu sam sa Splitom, ali još uvijek imam godinu dana ugovora s FMP-om. Na potezu je Nebojša Čović, vidjet ćemo kako će se stvari rasplesti.“ -rekao je 24-godišnji srpski razigravač. Nikakva "dozvola" se ne pominje. Rekao je da je na "potezu" Covic... To moze da se protumaci i u smislu da KK Crvena Zvezda (ergo, Nebojsa Covic) treba prvo da odluci da li ce Filip i Uskokovic biti plejevi Zvezde ili ce ostajati na pozajmici u FMPu ili idu u neki treci klub, od cega zavisi i Ilijino igranje u FMPu. Tome u prilog ide i poslednja recenica da ce videti kako ce se stvari rasplesti. Nema sumnje da je de facto FMP filijala KKCZ, ali ne i de jure - o tome smo ovde toliko puta raspredali, ali Morace Ostoja i Tegi mnogo vise da se potrude. I da dopunim, da ne bude zabune bas - neka i bude da Nebojsa odlucuje o Iliji. Sve dok nije Nebojsin potpis na raskidu ugovora, tesko se tu sta moze. Isto kao sto se Misko za apsolutno sve pita u Megi a nista ne potpise... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Neka, kako ti branis Covica i njegove klubove Tegi nece imati posla... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Nema sumnje, ali... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 2 minutes ago, Cooper said: Neka, kako ti branis Covica i njegove klubove Tegi nece imati posla... Iiiii to bi bilo to sto mozes da napises a da se zove diskusijom 🙂 2 minutes ago, Ne sam Safete said: Nema sumnje, ali... U fazonu: Nema sumnje da je osoba X lopov, ima snimak kako uzima pare iz kase, ali mora da prodje proceduru sudjenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 1 hour ago, MetalHead said: ali mora da prodje proceduru sudjenja ... kod sudije koji mu je inače brat... Rekao bih da je nešto drugo u pitanju. Đoković posmatra starijeg Čovića kao vođu navijača efempea pa se boji reakcije zbog prelaska u hrvatski klub. Šarić je svojevremeno pominjao da bi bilo problema u Šibeniku da je odlučio da pređe u KKP, pa Ilija u skladu sa tim iskustvom oprezno ispipava teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Mene fascinira da ljudi zele neku pravnu drzavu i pravdu, posebno kad njima zatreba a ovde okrecu glavu cak i kad su sitni interesi u pitanju. Svasta je Srbija izbacila. Tesko ce se ABA igrati u ovom formatu. Mozda neki turniri, pitanje hoce li stranci uopste dolaziti ako se situacija porgosa itd.. Ako ne bude te vakcine, apsolutno nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 4 hours ago, Barkley#34 said: ... kod sudije koji mu je inače brat... Rekao bih da je nešto drugo u pitanju. Đoković posmatra starijeg Čovića kao vođu navijača efempea pa se boji reakcije zbog prelaska u hrvatski klub. Šarić je svojevremeno pominjao da bi bilo problema u Šibeniku da je odlučio da pređe u KKP, pa Ilija u skladu sa tim iskustvom oprezno ispipava teren. A moze i tako... Quote Došao čovek kod Cige koji prodaje neki uređaj i pita ga:• Šta ti je to, Cigo?• To ti je novi Laser 500 za ubivanje mušica.• Pa dobro čovek, šta taj uređaj radi?• Pa kume, uzme mušicu, isecka joj noge pa ruke pa onda glavu i krila.• Pa dobro, kol'ko to košta?Kaže Ciga:• 500 evra.• Ma 'ajde čoveče, uzmem novine od 15 dinara i zalepim mušicu na staklo.A Ciga će:• Može tako a može i ovako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 ABA liga odlozena za dve nedelje. A prosirili ligu... bice ovo jedna teska sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 nema veze i skratiće je za plej of i to smo rešili 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 A za 2 sedmice ce korona da nestane ili sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 3 minutes ago, Sector said: A za 2 sedmice ce korona da nestane ili sta? Obecao Vucic - malo li je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Nastaviti na proleće gde se stalo u sezoni 19/20, kad sve oko virusa prođe i kad svi budu bili bezbedni. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 1 hour ago, Sector said: A za 2 sedmice ce korona da nestane ili sta? nestace prvi talas, al onda pocinje drugi On 7/22/2020 at 12:40 PM, Cooper said: Objasnio je pre par nedelja da ima ugovor sa FMP jos godinu dana i da ceka dozvolu predsednika Zvezde za prelazak. Ujedno jedan od boljih primera besmisla oko predstavnika, predsednika i tavorenja ta 2 kluba u istom rangu takmicenja. pa sto uzeste tolike igrace iz fmp, kad ste gadljivi na igranje fmp-a u abi.. vise je igraca iz fmpa-a zavrsili u partizanu nego u zvezdi, al ko o cemu, kurva o postenju.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts