Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

1 hour ago, Jakob Aman said:

Zvezda u kosarci mozda na nekoj video igrici.

Sportsko drusto Crvena zvezda ima titulu prvaka Evrope u zenskoj kosarci. Hajde probaj opet... Ili barem nauci da citaš

Edited by berti
Link to comment
Share on other sites

Kako je Ostojino sidro odmah organizovalo emisiju na TV Pudlica, bas ih boli Joviceva korpa

 

Inace zna se da Partizanovi treneri uglavnom ne lazu

 

Quote

Trener Partizana Duško Vujošević priznao je da je izjava da nije bio u sudijskoj svlačionici posle meča u Vršcu bila laž

 

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, kendrick said:

 

Hahahaha, kakav lik... jos u podcastu onako odbrusi - "Ne mozemo da razgovaramo..." kada je stigao izmisljeni poziv. Hahahaha....

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/oglasio-se-menadzer-stefana-jovica/264213

 

 

svakako se ova trojica medjusobno uopste ne poznaju, 

Ipak cemo verovati Tegeltiji da ove tri persone nisu uopste imali bilo kakve razgovore prosle zime i da je Stefan Jovic lazov i dodvorava se KKCZ kako bi dosao u KKCZ i bio cetvrti play.

 

 

Edited by Šarac
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, berti said:

Za razliku od JSDP koje je sve samo ne politicki projekat i koji je formiran i traje na sasvim drugim osnovama...

JSDP je osnovan da pokaze nadmocnost ideje svetskog komunizma na polju sporta. SV Tempo

6 minutes ago, Šarac said:

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/oglasio-se-menadzer-stefana-jovica/264213

 

 

svakako se ova trojica medjusobno uopste ne poznaju, 

Ipak cemo verovati Tegeltiji da ove tri persone nisu uopste imali bilo kakve razgovore prosle zime i da je Stefan Jovic lazov i dodvorava se KKCZ kako bi dosao u KKCZ i bio cetvrti play.

 

 

mani se besmislene rasprave, nego otvaraj temu

Link to comment
Share on other sites

Na stranu izjave svih aktera ali razmišljajmo logički, zašto bi Partizan zvao Jovića, on je već par godina bivši igrač? Leptenejebo, ni vi ga nećete sad kad je slobodan i navodno zdrav.

 

Ja vjerujem da smo zvali Kalinića hiljadu posto, prije nego će potpisati za vas. Možda i prvi igrač kog smo zvali, čak i ako nije - trebalo je da bude. 
 

Jović s druge strane, nemoj da se zahebavamo realno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Na stranu izjave svih aktera ali razmišljajmo logički, zašto bi Partizan zvao Jovića, on je već par godina bivši igrač? Leptenejebo, ni vi ga nećete sad kad je slobodan i navodno zdrav.

 

Ja vjerujem da smo zvali Kalinića hiljadu posto, prije nego će potpisati za vas. Možda i prvi igrač kog smo zvali, čak i ako nije - trebalo je da bude. 
 

Jović s druge strane, nemoj da se zahebavamo realno.

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=07&nav_id=2084498

 

kraj decembra Magelan ne uspe da ga ubedi u KKP, Ngodina, pecenje, Badnje Vece, za Bozic  Pao ugovor. Bas je povredjen i Magelan svoj kredibilitet kao predstavnik najvece agencije u Evropi uvaljuje velikanu Pao povredjenog Jovica na 1+1 ugovor. Ima smisla stvarno. 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, pavijan2 said:

Mi imamo pehar Kupa Kupova.

Ne Evrokupa, Kupa Koraća...

A ti @1945 što dozvoljavaš da te gasira ova ekipica ..., i još im kao nešto objašnjavaš stidi se.

Lagano brate, zanimljivo mi da vidim ovako sa psiholoskog aspekta dokle mogu da potiskuju cinjenice i za sada da to ide bezgranicno. Najjaci primer mi sto je covek poricao godine po broju primata u domacim trofejima. Nije napisao da to nije vazno vec da je nebuloza, sto je velika razlika, a nebuloza bi trebalo znaciti da je to glupost ili laz, sti svakako nije i moze sam da proveri.

 

10 hours ago, Kooineeperk said:

Nemamo pehar Evrokupa.

 

Nemoj da si kao FK Partizan koji na svom sajtu drzi pehar Lige Sampiona jer je nekada igrao finale prvog nivoa evro-takmicenja. 

Imamo pehar pretece Evrokupa, kupa kupova.

 

Kao sto Partizan ima pehar Fiba Evrolige koje je trajala izmedju 1991. i 2000. koja je preteca danasnje Ulebove Evrolige i danasnjeg pehara.

 

Sve se to racuna, samo se izgledi pehara promenili.

 

9 hours ago, Cooper said:

Ako može detaljnije šta znači "Zvezda je bila FMP"...

 

Kako može jedan klub da bude drugi?

 

Hvala unapred!

Izuci uppr i videces da moze. Imas firme po Srbiji koje su na isti nacin izbegli stecaj. To mozda na zapadu na be proslo, neko moze reci i da su to rupe u zakonu, ali je cinjenica da nema osnov da je prekrsen ijedan zakon u slucaju Zvezda-Fmp

 

Moze i to a moze i 2 kluba da budu jedan kao na primer Cedevita-Olimpija ili Partizan-Igokea.

 

Pokusacu u najprostije ali vi izgleda ne mozete ni dotle da dobacite a kamoli kada bi ste krenuli da izucavate sta je uppr.

 

Napravljen je trokruzni sistem Zvezda(jedna jedina)-Fmp-Nova Zvezda(formalno osnovana samo zbog papira i toliko je i trajala) u stilu Knezove pesme dal si ikada-mene voljela-kao tebe ja gde se sve vrece na dal si ikada odnosno na pocetak odnosno na jednu jedinu Zvezdu.

 

Zvezda je(formalno) bila Fmp izmedju 2011. i 2014. dok je Zvezda zalozila grb i imovinu u taj proces kako ne bi otisla u stecaj vec u proces zamrzavanja. Primera radi kao sto Ostoja oce da kupi njivu sad u Vojvodini da bi usao u reprogram i zalozio kao imovinu da ne bi morao u stecaj zbog poreza. U uppr-u kaze da sve sto je tadasnja Fmp-Zvezda osvoji u tom periodu da ce to pripadati Zvezdi. Shodno tome osim sto je sve to vreme bio tu i grb i dres i sve sto ima veze sa Zvezdom da ce sve u tom periodu pripasti Zvezdi izucavajuci uppr i taj proces sam shvatio da je to ista Zvezda sve vreme samo ce biti po tamo nekim papirima Fmp 3 godine ali u realnosti ce biti Zvezda sve vreme pa cak i knjigovodstveno se vraca za jako kratak period, sto mi je takodje bilo vazno.

 

Prosto verujem da bi i vi kada bi ste se nasli u istoj situaciji izucavali da li ostaje vas isti klub ili ce to biti novi. Da je to zaista bio novi klub odnosno da ce biti ceo zivot novi klub osnovan  2011. onda bi ja mozda i razmislio da li bi navijao za taj klub ovako kada sam sve proverio i izucio sam potpuno smiren i ako je vamo ovo smesno jer svoje informacije zasnivate na 2 izjave Coviceve i na Tegijevoj visegodisnjoj propagandi, onda mi je po malo i zao i kada vam napisem istinu i ako znam da cesto mrzite istinu i cinjenicno stanje i da ja ne mogu promeniti odrasle ljude, ali bar mi je lakse kada znam da sam ispravno postupio iako vi za neku ozbiljnu diskusiju dalje od ironije ne mozete da dobacite izgleda nazalost.

 

Ta evropska kosarka o kojoj pricate iliti Evroliga nije ni bilo pogovora da se dovodi u pitanje dal nije Zvezda od 1945 kao i Evrokup koji smo igrali tada formalno kao Fmp(uz Zvezdin grb i sve ostalo) ali uz dokumente da ce sve biti pripisano Zvezdi onda je jedino moguce da su stavili tada jedinu Zvezdu od 1945. Ondasnja vlast kad je vrsen taj proces koja je ukinula Zvezdi kao drzavnom klubu drzavne sponzore nije bilo spora oko uppr-a nikakvog niti je iko imao poludokaz da tuzi ista u realnosti osim sto je Tegi ove dokumente predstavio kao nekakvu ekskluzicu a naivni ljudi poput Kronosa i hiljade Partizanovaca koji ga prate misle da je to nesto vau. Aba liga je usvojila KKCZ od 1945 i tu nikada nista u realnosti se nije dovodilo u pitanje, KLS takodje, KSS takodje na cijem je celu Danilovic. Znaci u realnosti sve moguce sto ima dodira sa Zvezdom nije nikada ni dovodilo to u pitanje osim u paralelnom univerzumu na internetu gde pisu navijaci Partizana to osporavaju bez ijednog polu dokaza da je Zvezda Fmp i da je Zvezda od 2011. samo jos se niste dogovorili sta je od ta dva posto se poprilicno kose te dve price.

 

5 hours ago, Kronostime said:

D7Djh3r.jpg

:default_coffee:

Pa sta si tu novo otkrio?

 

Znas li sta znaci uppr? Unapred pripremljeni plan REORGANIZACIJE. Pokusacu da objasnim kao detetu:

Unapred pripremis nesto sto ce da traje neki period dok se ne resi i onda vracas organizaciju u prvobitno stanje.

 

Ovako je bilo sve do 2014. a sve sto je bilo u tom trogodisnjem ciklusu je pripisano Zvezdi jednoj jedinoj pravoj od 1945 koja je samo nekoliko godina od kada je trebala da se ugasi srusila samoprozvanu instituciju preko noci i oterala u kanal sa sve dva drzavna sponzora dok mi onomad nismo imali nijednog ili koja je pre par meseci pobedila skuplji tim od sebe i najtrofejnijeg trenera na svetu.

 

4 hours ago, Cooper said:

Kako je lepo Androić ugasio Jovića, pa hahahaha.

 

Neprijatno mi u Jovićevo ime.

Neprijatnost je subjektivna stvar. Meni je neprijatnost to sto je Androic ironican i nervozan. Kada bi pricao potpunu istinu bio bi i potpuno smiren, logicno. Bice da ga je pogodilo da je Jovic porucio preko agenta da ne zeli ni da prica pa ga je to izgleda pogodilo.

 

Ono sto je dostupno u javnosti je da su i Zoc i Savic rekli da su pokusali 12 srpskih igraca a da to nije realno. Sigurno nisu pokusavali da dovedu Carapica i Nerandzica. Takodje Jovic se na zimu zalecio od povrede i potpisao za Pao posto je Androic rekao da je tada bio povredjen.

 

Najzanimljiviji deo mi je sto on kaze da je to izjavio da bi se nudio Zvezdi, Zvezdi koja ima 4 pleja i to znaju i on i Jovic i mi ovde.

 

Jos jedna zanimljivost je njegova licna potvrda iz istog intervjua da nema nikakvog Obra Efekta i da igraci kazu da hoce da rade sa Zeljkom ali da zapinju kod finansijskog dela.

4 hours ago, Jakob Aman said:

Zvezda u kosarci mozda na nekoj video igrici.

spacer.png

 

Zvezda ima evropski trofej u kosarci i to prvi izmedju nasa 2 kluba. Naravno da je Partizanov vredniji ali to sad nije tema vec to sto si osporio da Zvezda nema evropski trofej a covek ti napisao da ima kao sto si osporio i godine po broju primata u nacionalnim trofejima. Znam da je i ovaj put suludo sto ti pisem istinu i cinjenicno stanje ali jednostavno vodim se time da se covek uci dok je ziv pa te mozda i ja naucim necemu sto nisi znao. Kucaj i sam na guglu ako mi ne verujes Evrokup pa udjes u istoriju, kako se zvao kroz istoriju taj kup i ko ga je osvajao.

 

 

Edited by 1945
  • Ha-ha 2
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Šarac said:

kraj decembra


Da, razlika između juna i januara je samo nekih šest mjeseci, ko se još oporavi za šest mjeseci, to je proces! 😁 Ovdje je samo čudno što Grci nisu znali da potpisuju bivšeg igrača ali saznali su ubrzo. Potpisao na 1+1 a ostao pola sezone. 😁

 

Pa uzmite ga vi sad, evo zdrav je i nudi se. 🙂

Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, Son_of_a_gun said:


Da, razlika između juna i januara je samo nekih šest mjeseci, ko se još oporavi za šest mjeseci, to je proces! 😁 Ovdje je samo čudno što Grci nisu znali da potpisuju bivšeg igrača ali saznali su ubrzo. Potpisao na 1+1 a ostao pola sezone. 😁

 

Pa uzmite ga vi sad, evo zdrav je i nudi se. 🙂

Koji jun pominjes?

 

Jovic je izjavio da je bilo poziva u decembru (2021.) i da je odbio da prica na tu temu. I odmah pocetkom januara potpisao ugovor sa PAO. 

 

E sad, vrlo je moguce i da Androic prica istinu i da oni njega nisu razmatrali, a da je agencija mislila da ponudi Jovica Partizanu pa mu je to prezentovala kao interesovanje istog, pa i Jovic prica istinu iz njegove perspektive.

 

 

Mada, verzija koja je po mom misljenju 100% istinita je da je zapravo Covic zvao Jovica sa skrivenog broja, predstavljajuci se kao neko iz Partizana. Voli Covic te phone prank-ove. 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Šarac said:

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/oglasio-se-menadzer-stefana-jovica/264213

 

 

svakako se ova trojica medjusobno uopste ne poznaju, 

Ipak cemo verovati Tegeltiji da ove tri persone nisu uopste imali bilo kakve razgovore prosle zime i da je Stefan Jovic lazov i dodvorava se KKCZ kako bi dosao u KKCZ i bio cetvrti play.

 

 


Kakve veze Tegi ima?

 

Slušamo Androića i Jovića... a čini se da je ovaj drugi lažov. Ili je ćaskanje sa menadžerom "gde li bi mogli da te uvalimo" prepričao kao da je dobio poziv iz Partizana. 

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Son_of_a_gun said:


Nisam upratio to za decembar tako da je moja greška što se tiče termina, ali stojim iza svega ostalog, Jović nije igrač koji bi nam bio interesantan u stanju u kom je tad bio.

Da, a on tako iz cista mira izmislja, dosadno mu.

A ne, ipak mu covic platio.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, berti said:

Jovic stvarno odaje utisak lažovčine i lika koji bi na ovaj nacin da se nudi Zvezdi. 


Vidiš da nije teško.

 

18 minutes ago, Losmi17 said:

Da, a on tako iz cista mira izmislja, dosadno mu.

A ne, ipak da bi mu mu covic platio.


Ti si bio na pravom tragu, malo sam ti samo popravio post.

Link to comment
Share on other sites

Zadojio je to dule fino, ostavstina je tu i dan danas.

Sog, drago mi je da si opet na ovoj temi.

Tebi je izvorno ovde i mesto.

 

Apstinencija je cudo.

 

Al da, stefan jovic eto tako cisto reda radi gostuje u emisiji u kojoj ima naruceno pitanje i placeni odgovor 😂

 

 

A onda se isti lik smeje zeljku panticu, pisancija sto bi se reklo.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...