Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted (edited)

Prvo da pociste sve ovo da se sija, a onda jos 400h drustveno-korisnog rada a ako nece bagra da radi onda par meseci zatvora. 

Bagra nevaspitana!

Edited by delgado
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Najveci superstarovi poput JYDa, Tokyoa su u peMziji

ovde eventualno Francis, Lord, Hammer i ja mozemo da branimo tvrdjavu, samo sto i Lord mrzi konjinu

Nasem Kingu ne sme faliti dlaka s murala

• Thanks 1
Posted (edited)

Daj moderatori  nek ove postove prebace na Lebron temu, koga na NBA temi interesuje dal je neko presarao bilbord ili sta li je vec za film Space Jam 2.

Edited by Zvezdinho
  • Like 1
Posted
18 minutes ago, Zvezdinho said:

Daj moderatori  nek ove postove prebace na Lebron temu, koga na NBA temi interesuje dal je neko presarao bilbord ili sta li je vec za film Space Jam 2.

Da nisi usamljen na toj temi tamo? Malo malo pa post od Zvekija😁

• Thanks 1
Posted
21 minutes ago, Miki28 said:

Da nisi usamljen na toj temi tamo? Malo malo pa post od Zvekija😁

Ne može da prežali što je Bron prestigao MJ, pa samo hejtuje.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
1 hour ago, oubrevo. said:

JYD i tokyo definitivno nisu izgledali kao lebron fanovi, mada se iskreno ne secam njihovog stava na temu. 

Apsolutno bi me podrzali ovde (mene i Drakija) , nemaj sumnje

Oni su Detroit fanovi, oni su prosli zivot i znaju realnost

Posted
1 hour ago, oubrevo. said:

JYD i tokyo definitivno nisu izgledali kao lebron fanovi, mada se iskreno ne secam njihovog stava na temu. 

Pa ko je ovde uopste Bronov fan, izuzev delgada? Ali to svakako ne znaci da treba redovno da citamo rendom nemusta osporavanja njegove karijere, bazirana na licnom animozitetu, ili recimo vatafakchina upise tipa Kobe>Bron....

• Like 2
Posted

Da se vratimo temi nakon nebitnog presaranog bilborda za film.

Shams Charania reports that the Lakers discussed a deal centered on Buddy Hield. 

Ode Kuzmasin u Sakramento.

• Ha-ha 1
Posted
30 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Pa ko je ovde uopste Bronov fan, izuzev delgada? Ali to svakako ne znaci da treba redovno da citamo rendom nemusta osporavanja njegove karijere, bazirana na licnom animozitetu, ili recimo vatafakchina upise tipa Kobe>Bron....

opusteno, ja samo pokusavam da prizovem krhku memoriju 

zato se zivo secam da me je tokyo lozio kako je rudi gej majstor za mela. 

gej je okej ali eto, i najveci grese. 

• Like 1
Posted

Kad smo kod njih dvojice, gde su sta rade sofo i nemo #kucamonavratazaboravljenihForumb92-Superastarova ?

Eto Miki, okupio bi ih ja, al svi se razbezali, ostasmo sami Draki ja na frontu protiv vas Kobelita 😄

Ustvari, Kobedicians  , evo Miki bacio ciglu 😄  

Posted (edited)

sofa me vec od pre pocetka sezone ignorise na skypu 😞 sigurno nije pomoglo sto sam mu hejtovao tatuma i celticse kad god sam mogao.

a sa nemom se nisam cuo godinama. 

uspesni ljudi cim su se batalili foruma.

Edited by gggggggg
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...