Marko Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 18 hours ago, AgroLaki said: Msm su od aktivnih tu jos Federer, Ronaldo, Mesi i Mejveder ako se jos takmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Uhvatiti pocinioce ovog stravicnog krivicnog dela i vandalizma i sprovesti pravdi ! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Takvi zaslužuju da im se nogom gazi po faci 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 @Zvezdinho priznaj da si ti ovo uradio?😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Kako biste ih kaznili? Vezali za stolicu pa na velikom ekranu pustali trojku Reja Alena i Leflopovu bananu u G7? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 (edited) Prvo da pociste sve ovo da se sija, a onda jos 400h drustveno-korisnog rada a ako nece bagra da radi onda par meseci zatvora. Bagra nevaspitana! Edited July 27, 2021 by delgado 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 To delgi, samo ostro. Jesi okupio tim superstarova sa foruma? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Najveci superstarovi poput JYDa, Tokyoa su u peMziji ovde eventualno Francis, Lord, Hammer i ja mozemo da branimo tvrdjavu, samo sto i Lord mrzi konjinu Nasem Kingu ne sme faliti dlaka s murala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 JYD i tokyo definitivno nisu izgledali kao lebron fanovi, mada se iskreno ne secam njihovog stava na temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 (edited) Daj moderatori nek ove postove prebace na Lebron temu, koga na NBA temi interesuje dal je neko presarao bilbord ili sta li je vec za film Space Jam 2. Edited July 27, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 18 minutes ago, Zvezdinho said: Daj moderatori nek ove postove prebace na Lebron temu, koga na NBA temi interesuje dal je neko presarao bilbord ili sta li je vec za film Space Jam 2. Da nisi usamljen na toj temi tamo? Malo malo pa post od Zvekija😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 21 minutes ago, Miki28 said: Da nisi usamljen na toj temi tamo? Malo malo pa post od Zvekija😁 Ne može da prežali što je Bron prestigao MJ, pa samo hejtuje. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 5 hours ago, drperce said: bruka i sramota 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: JYD i tokyo definitivno nisu izgledali kao lebron fanovi, mada se iskreno ne secam njihovog stava na temu. Apsolutno bi me podrzali ovde (mene i Drakija) , nemaj sumnje Oni su Detroit fanovi, oni su prosli zivot i znaju realnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: JYD i tokyo definitivno nisu izgledali kao lebron fanovi, mada se iskreno ne secam njihovog stava na temu. Pa ko je ovde uopste Bronov fan, izuzev delgada? Ali to svakako ne znaci da treba redovno da citamo rendom nemusta osporavanja njegove karijere, bazirana na licnom animozitetu, ili recimo vatafakchina upise tipa Kobe>Bron.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 bryant ima stila a james igra samo na silu + sudije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Da se vratimo temi nakon nebitnog presaranog bilborda za film. Quote Shams Charania reports that the Lakers discussed a deal centered on Buddy Hield. Ode Kuzmasin u Sakramento. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Kasnis Zveki, kasnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Nije baš prijatno čitati ni spuštanje Brajanta na neki skroman nivo. Ipak je to jedan od najvećih bekova svih vremena. Nije samo stil, ima čovjek ozbiljna individualna i timska dostignuća. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 30 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Pa ko je ovde uopste Bronov fan, izuzev delgada? Ali to svakako ne znaci da treba redovno da citamo rendom nemusta osporavanja njegove karijere, bazirana na licnom animozitetu, ili recimo vatafakchina upise tipa Kobe>Bron.... opusteno, ja samo pokusavam da prizovem krhku memoriju zato se zivo secam da me je tokyo lozio kako je rudi gej majstor za mela. gej je okej ali eto, i najveci grese. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Kad smo kod njih dvojice, gde su sta rade sofo i nemo #kucamonavratazaboravljenihForumb92-Superastarova ? Eto Miki, okupio bi ih ja, al svi se razbezali, ostasmo sami Draki ja na frontu protiv vas Kobelita 😄 Ustvari, Kobedicians , evo Miki bacio ciglu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 (edited) sofa me vec od pre pocetka sezone ignorise na skypu 😞 sigurno nije pomoglo sto sam mu hejtovao tatuma i celticse kad god sam mogao. a sa nemom se nisam cuo godinama. uspesni ljudi cim su se batalili foruma. Edited July 27, 2021 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 5 minutes ago, gggggggg said: uspesni ljudi cim su se batalili foruma. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts