Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted
14 hours ago, LayupFromTheMidget said:

Dobise Kingsi, da ponovim odlazak Bogdana moze biti plus za njih sada imaju jasnu hijerarhiju ko sta radi i koliko sutira; Holmes im doneo pobedu energijom danas

Sad je Volton nebitan faktor? :classic_biggrin:

Mislim da bi trebalo sačekati još malo za pravi utisak. Sigurno ima uticaja to što je manje nedoumica oko koncepcije tima i što je pokazano poverenje u igrače koji su zadržani. Međutim, mislim da ima još faktora - malo su ih verovatno potcenili, a  pored toga, prošle sezone su uglavnom bili nekompletni zbog povreda. Kako neko uđe u ritam povredi se. Čak i takvi su imali periode dobrih igara i serije pobeda (rekoh već par puta, pre prekida su imali valjda 13-7 skor, a fin je to uzorak od poslednjih 20 utakmica). Dakle, nije im smetao problem oko borbe za minute. Čekam da vidim kako će izgledati u nekom dužem periodu.

14 hours ago, LayupFromTheMidget said:

Zajebani ce biti Kingsi za C, imaju bas mesa pod kosem Hasan/Holmes+ Bagley je dobar frontcourt duo; Iq im je upitan svojoj 3 ali imaju fizikalije

Podseti me na hajlajCe sa meča protiv Denvera. Svaki put se šoknem kad shvatim koliko je Jokić velika telesina, čak i ovako stesan. Unosio ih je kao decu. Definitivno ti laganiji centri nemaju šta da traže protiv njega.

Posted

plakace kavajo sve izgleda za hladnom kanadom, debelim laurijem, nursom i sijakamom.

1 minute ago, Drakaris said:

Odlazi Kavaj odavde na leto 1/1

mozda ali kako da objasni sto je pravdao dolazak u kliperse s time sto je hteo da bude blize familiji. da se odrekne strike  :classic_biggrin: ili predje kod gradskog rivala ili u kingse.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...