Marko Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 (edited) Bogdan se raspada sa sutem i nakon povratka, posebno zadnja 2 meca.🤦♂️ Edited March 14, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 5 minutes ago, Miki28 said: Bogdan se raspada sa sutem i nakon povratka, posebno zadnja 2 meca.🤦♂️ Ima 4 milke godisnje vise, sigurno je jako zabrinut za svoj shut i za to sto Atlanta nece osvojiti titulu 😌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 10 minutes ago, Kosta said: Ima 4 milke godisnje vise, sigurno je jako zabrinut za svoj shut i za to sto Atlanta nece osvojiti titulu 😌 Znaci pare, pare i jos para? Je... igru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Bogdan uvek treba malo vremena da pronadje svoj ritam.Ne brinem ja za njega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 1 minute ago, Miki28 said: Znaci pare, pare i jos para? Je... igru? Pa pisao sam vec o tome, navodno su neki jaci timovi bili zainteresovani za njega, a on otisao....u Atlantu. Lova,brale. Kao da te zove Zvezda, a ti potpises za Shiroki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 15 minutes ago, Kosta said: Pa pisao sam vec o tome, navodno su neki jaci timovi bili zainteresovani za njega, a on otisao....u Atlantu. Lova,brale. Kao da te zove Zvezda, a ti potpises za Shiroki. Okej, postpisao je za Atl, uzeo je kintu, obezbijedio sebe i buduca pokoljenja tako da je miran sa te strane. Sad je red na igru da se koncentrise jer je mnogo bolji igrac od ovog sto prikazuje ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Mislim da je on, vise-manje, zavrsio bilo sta ozbiljnije u NBA. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 koji ste vi carevi. uzeo pare pa ga ne zanima da igra i zato promašuje šuteve. kad ga opet bude zanimalo, pogađaće 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zastotako Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Poku je na putu da postigne istorijske brojke. 17% za tri/ 3,5 pokusaja, 25% fg/6fga, 0,2 ft/g. Ovo je najtanking ever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Sto mi drago sto je Indiana roknula smrdljivi Finix 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 11 minutes ago, delgado said: Sto mi drago sto je Indiana roknula smrdljivi Finix Delgisa nanjusio opasnost 😄 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 28 minutes ago, delgado said: Sto mi drago sto je Indiana roknula smrdljivi Finix Pa sto tako, Delgado? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 23 minutes ago, delgado said: Sto mi drago sto je Indiana roknula smrdljivi Finix Ćemu taj animozitet prema timu koji 10 godina nije vidio PO ( drugi najduži niz poslje Kingsa u Nba)i koji vam je redovna mušterija u poslednje vrijeme. Nisam znao da je rivalitet dosegao neki viši level. Oduvijek sam mislio da nam je San Antonio arch enemy 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Pustite coveka da mrzi koga hoce 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 I vi mrzite nas pa moramo i mi vas 😛 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 (edited) @delgado boli poraz u plejofu posle 3-1 vodjstva prije skoro 15 godina?😀 Cool su navijaci sunsa @bodo i @sunset rubdown Edited March 14, 2021 by Miki28 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 1 minute ago, Miki28 said: @delgado boli poraz u plejofu posle 3-1 vodjstva prije skoro 15 godina?😀 Cool su navijaci sunsa @bodo i @sunset rubdown Kako si Frensisa iskusno preskocio 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Neka su se malo Sansi izdigli, videcemo kada Polu daju jos jedan max u nemogucnosti da dovedu nekog boljeg igraca u Finiks, a onda Bukerica ode u LAL da Bron pojuri svoju sedmu titulu, a Devin prvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 6 minutes ago, delgado said: I vi mrzite nas pa moramo i mi vas 😛 Ja vas sigurno ne mrzim. A razlog je i zato što mi je sin vaš veliki navijač. Usto je i navijač Partizana a je veliki zvezdaš. Poštujem to i nisam ni ja tako odgajan a nisam bogami ni njega tako odgajao da mrzimo. Čak što više- I on ima velike simpatije prema Phoenixu i dosta puta kvalitetno diskutiramo i o jednima i drugima. 44 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Pustite coveka da mrzi koga hoce Ja mu nisam niti jednom riječju branio da mrzi Phoenix ili koga već. Pitao sam ga samo čemu to i pokušavam zamislit kako to izgleda braniti nekome da mrzi nekoga ili nešto. Jbg Frenčajz ja sam svoj život posvetio Duhovnosti i Prosvjetljenju a i kunjado( šogor) mi je psihoterapeut a živi preko puta mene tako da itekako pričamo o svemu od čega je satkan jedan život. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 58 minutes ago, bodo said: Usto je i navijač Partizana a je veliki zvezdaš. Hteo si da napišeš ja veliki Zvezdaš, je l' da? Ako nisi, treba ti oduzeti dete zbog podsticanja podele ličnosti. Mada, i ovako si na granici jer si pustio da se Partizanovac pokvari Lejkersima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 12 minutes ago, Barkley#34 said: Hteo si da napišeš ja veliki Zvezdaš, je l' da? Ako nisi, treba ti oduzeti dete zbog podsticanja podele ličnosti. Mada, i ovako si na granici jer si pustio da se Partizanovac pokvari Lejkersima. Ma ja sam pun razumijevanja i tolerancije 😊. Vidiš a ovo prvo mi je promaklo. U glavi sam mahinalno zamijenio imenicu pridjevom, definitvno pogrešno.. A ovo Ego nije namjerno podebljano pošto se moj izbor ne čini ništa važnijim od njegova tako da ako može neka nagodba oko oduzimanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Ajde da batalimo price o nebitnim sunsima i lakersima i predjemo na ozbiljne ekipe. @đubrivo. nikako da te pitam, knicksi kidaju od pocetka sezone pa kapiram da si se navikao, ali kako podnosis pobede mavsa? Vidis li u kakvu formu je usao estonski saban cim je spomenut u trejd pricama? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 Hahaha dobar vic @Manu😂😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Kakve idu price, jel Rendl dobija max maxeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts