Jump to content

stoudemire

Član foruma
  • Posts

    648
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,069 profile views

stoudemire's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

970

Reputation

  1. O junacima i grobovima. Jedna od mojih omiljenih knjiga, apsolutno remek delo, meni dosta bolja od Tunela, a tad dok sam je čitao mislim da sam bio i malo zaljubljen u Alehandru Vidal Olmos.
  2. samo da kažem da su me warriorsi baš oduševili kako su lepo odali počast miloju, više ih ne hejtujem with passion kao ranije.
  3. nadam se da neko nece odustati od citanja paula austera nakon vasih postova, posto je citanje tog newyorkera dobro utroseno vreme. momak koji gladuje, nisam citao sva njegova dela ali vecinu jesam i to bi trebalo da bude meseceva palata, apsolutno sjajan roman.
  4. šta bi ovo na kraju? book i kd trappuju reavesa, on gubi loptu, a lebron koji nije ni blizu lopte traži timeout i dobija ga? wtf
  5. rekoh bratu bodi na početku sezone da će booker biti legitiman kandidat za mvp-ija ove sezone. naravno neće dobiti priznanje ali top 5 mu ne gine. svake sezone je sve bolji, a igra na vrhunskom nivou 5 godina. zaslužio je takav status zbog svoje posvećenosti košarci.
  6. knut hamsun, kormak makarti... strana broj 36 topika sta citate za pamcenje. meni omiljena hamsunova je krug se zatvara. plodovi zemlje takodje briljantni, pan malo slabiji. lutalice i misterije skoro na nivou prve dve pomenute. fenomenalan pisac je bio taj famozni nordijac.
  7. ne znam ni ja da li bi ta ekipa bila bolja i imala veće šanse ali bi sigurno meni bila prijemčivija za navijati. prema ovom timu još uvek nemam neku emotivnu konekciju, osim bookera i purpurnih dresova. ishbia deluje kao dobar lik ali hoće sve i hoće sad, što nije nikako loše ali kod građenja tima ume da bude vrlo rizično. podseća me malo na ballmera iz clippersa po tom pitanju.
  8. još je rano da se kaže da li smo contenders or pretenders ali brine što durant ide u lagani decline, što beal ima leđa 50ogodišnjaka pa više vremena provodi u ambulanti nego terenu, što nam role igrači (a imamo dosta korisnih) nemaju nikakvu hemiju jer igraju prvi put zajedno... kao što rekoh bratu bodi, sloši mi se kad pomislim da smo mogli da sad imamo petorku haliburton - booker - bridges - johnson - ayton. ah well. bio je neki sportski časopis (sprint ili arena, ne sećam se tačno) u to neko vreme, 97. ili 98. i objave oni najavu za NBA sezonu i kao na istoku glavni favoriti za finale naravno bullsi, a na zapadu... dallas! trojka jackson - mashburn - kidd. nisu ni ušli u playoff te sezone, a kidd je nakon toga bio trejdovan u phoenix.
  9. sad sam odgledao prvu četvrtinu i ne bih da zvučim prepotentno ali igrali smo s 50% snage i bilo je 10 razlike na kraju četrvtine, a spursi igraju kao razbijena banda ovih nekoliko utakmica koje sam gledao... i onda pogledam krajnji rezultat. šokovi.
  10. meni su okogie i goodwin rani favoriti da mi budu omiljeni igrači iz ove ekipe sunsa. dogs, što bi rekla braća iz geta. da, i čestitke na pobedi, biće zanimljive naše tekme ove sezone, mada smo bolji za nijansu, rekao bih.
  11. teško da će da vidi loptu pored revolveraša scoota, simonsa i granta.
  12. sad baš pričam s bratom kako čovek nije pipnuo loptu celo leto, krene sezona i on lagano utrpa tripl-dabl davisu i lakersima.
  13. i cardsi igraju u eleju protiv ramsa u nedelju uveče. ne igraju toliko loše koliko score pokazuje.
×
×
  • Create New...