delgado Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 SOLOMON HIL URADIO NESTO KORISNO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Mi smo imali modele rada koje smo mogli da izaberemo, tipa fiksno da radiš iz kanca uz mogućnost da par dana mesečno radiš odakle hoćeš (što sam ja izabrala, jer od kuće nemam osećaj da radim lol), fleksi i potpuni remote. Galinari i Vilijams su oni igrači koje psuješ tokom utakmice, ali su ti uvek na kraju neophodni. 😄 Meanwhile, Portis se pojavio za Bakse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 (edited) Baksi izjednačiše za kraj prvog poluvremena, a gubili su 10 razlike par minuta pred kraj. Potroši Atlanta 3 TO za poluvreme. Obično se troši po 2. Jang je baš pokazao frustraciju zbog toga, Baksi će ih uvući u njihovu hrkljuš igru bez odmora gde će preovladati čista fizika koja je na strani Baksa. Edited June 28, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Kakav je ubica Young, nevjerovatnoSent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Ne jebe lep, nego Trejo. Sta radi covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Džru je na putu da postane Bledso 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Galo je dobar ofanzivno, ali je u odbrani krater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Sudija, Zaza stajl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Uz dužno poštovanje, ako te u PO kara jedan Galo to je baš loše. Sad već postoji strah od Younga kao od Stepha, čim pređe pola stisnu se guzovi kod rivala. Al dobijaju ovo Bucksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Hawksi se dosad prezentuju kao skroz ravnopravan protivnik. Nezavisno od ishoda serije, fantastičan PO run, svaka čast.Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Midlton pocepao poslednju četvrtinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Zapalio se Middleton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Prodaje Bogi Hawkse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Očajan je Bogdan, baš ne može da opepeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 28, 2021 Author Share Posted June 28, 2021 Ali kakva 4/4 Middletona, 20 poena. Zapalio se🔥🔥🔥 Bogi bas bas los. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Zasluzeno Milvoki pobedio. Vratio brejk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Prelako Hawks ispustili +15 prvom poluvremenu. Durantovski takeover Midltona u drugom poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Bogi Bond solidan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Ova serija, za sad, podrzava moju teoriju da Bogi u NBA i nema neki takmicarski mentalitet. Gledam ga i osjecam kao da moze da zabije 40, ali mu se bas i ne da. I nemojte samo poceti sa pricama o povredi*, igra on u full intenzitetu ali jbg vidi se da je u mislima vec u repstaciji. *to su one price Jordan igrao sa trideset devet sa dva temperaturom. How yes no. Janis i Middleton fenomenalni, Trejo ipak stepenicu nize od Donchica. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 59 minutes ago, Kosta said: Ova serija, za sad, podrzava moju teoriju da Bogi u NBA i nema neki takmicarski mentalitet. Gledam ga i osjecam kao da moze da zabije 40, ali mu se bas i ne da. I nemojte samo poceti sa pricama o povredi*, igra on u full intenzitetu ali jbg vidi se da je u mislima vec u repstaciji. *to su one price Jordan igrao sa trideset devet sa dva temperaturom. How yes no. Janis i Middleton fenomenalni, Trejo ipak stepenicu nize od Donchica. Dobra tandzara nikad ne izdaje,a Bogijeva zaribala kad je pocela da se igra ozbiljna kosarka u plejofu. Dao je 37 poena na poslednjih 6 utakmica, presiromasno. A mladji biti nece, niti brzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zastotako Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 @kosta Mislima u rep? Nema to 0%. Pre neki dan na podcastu Lowea da je zajebao desnu ruku. Dobice lekarski posle po i mirovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Dajte bre ne zezajte se, Bogi igra vidno povređen. Da je on na nivou verujem da bi Atlanta prošla u finale, gubitak zdravog Bogija i totalni gubitak Hunter-a je ipak preveliki handikep. I da dodam ... ne vidim kako može Milvoki da ugrozi zdrave Fenićane. Jednostavno su nivo iznad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 43 minutes ago, zastotako said: @kosta Mislima u rep? Nema to 0%. Pre neki dan na podcastu Lowea da je zajebao desnu ruku. Dobice lekarski posle po i mirovanje. Ne mislima u fazonu 'jedva cekam da odjenem sveti dres' nego u fazonu 'ode mast u propast'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 (edited) 5 hours ago, DameTime said: Situacija je trenutno takva da ako ga iko otera biće to navijači koji forsiraju ove priče jer se bune oko izbora trenera. Bilups je valjda imao neku optužbu za zlostavljanje, a u Portlandu (mislim na grad) su dosta osetljivi na te stvari. billups je sada i zvanično trener blazersa a ljudi u 21. veku u nekim krajevima istog, zamisli, ne žele da imaju ništa sa osobom koja ima ovakvu priču iza sebe, bilo da je osuđena ili jok. ne pada mi na pamet da objašnjavam ovakve stvari ovde na topiku ili forumu, obično se isplačem u sebi nakon toga. koga zanima, ima da čekira ovde https://twitter.com/EricG_NBA/status/1401050959976009728 https://www.reddit.com/r/ripcity/comments/nvkt1h/a_deep_dive_into_the_rape_accusation_against/ ono što je važno je da su fanovi odlepili, čekirali lilarda na društvenim mrežama a on eksplicitno rekao da nije imao pojma za ovo. pošto blazersi svejedno uzimaju bilapsa, rekao bih da je ovo sada solidan potencijal za lilardov ultimatum da hoće napolje a pitanje je ko će od ozbiljnijih igrača želeti tj pristati da ide u suprotnom smeru. dosta glup potez portlanda, ovo bi moglo baš da uzdrma franšizu. edit typo Edited June 28, 2021 by oubrevo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Bogdan je prevaga u ovoj seriji. Sad da li je do povrede ne znam, ali njegovi poeni previse nedostaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts