Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

Hoće li nakon danas odigranih mečeva sve serije biti na 2:2 ( mislim da bi Netsi mogli tu biti najveći uljez). Za Klipane nekako imam najmanje skepse da neće izjednačiti. Zatim Sunsi koji po meni love poslednji voz. A na Knickse onako navijački im želim da vrate prednost domaćeg terena i uzmu seriju generalno. 

Posted
18 minutes ago, bodo said:

Hoće li nakon danas odigranih mečeva sve serije biti na 2:2 ( mislim da bi Netsi mogli tu biti najveći uljez). Za Klipane nekako imam najmanje skepse da neće izjednačiti. Zatim Sunsi koji po meni love poslednji voz. A na Knickse onako navijački im želim da vrate prednost domaćeg terena i uzmu seriju generalno. 

Nece na Lejkersima, idemo na 3:1😁 

Posted
3 minutes ago, Miki28 said:

Nece na Lejkersima, idemo na 3:1😁 

Vidiš da sam bio u pravu za Pg i 5. meč. Rijetko fulam u prognozi. Clairvoyant 😂😂😂

Posted
4 minutes ago, Miki28 said:

Necemo ga trositi, nek se uigrava polako

Mora da krene malo i trpa vise, pa sad nebitno u kojim procentima, bolje on, nego Kuzma standardno da ciglari.

Taman da namesti ruku za Bruklin. Njih ce biti jako tesko dobiti.

Posted

Derik Rouz.

Klasa je vecna.:Hail:

4 minutes ago, Drakaris said:

Jang je trenutno hoooot.

Igracina.

Videcu ga protiv Simonsa i Grina.

• Thanks 1
Posted

Iskreno meni je ova verzija Rouza mnogo bolja nego ona iz prime-a.

Jeste izgubio atleticizam ali je zato dosta popravio sut i igra u nekoj svojoj brzini, definitivno mnogo bolje za PO kosarku...

Posted
6 minutes ago, Gaga said:

Videcu ga protiv Simonsa i Grina.

Grin je kesa. Simons je preveliki za Janga, moze samo da ga napuni faulovima. Mislim da ce Set Kari da ide na Janga, bez obzira sto nije neki defanzivac.

• Ha-ha 1
Posted

Jesu li to Knicksi neka defanzivna kesa pa da cekamo drugog protivnika i tek onda pricamo o Youngu?

Momak je ozbiljan igrac i nema prave odbrane protiv njega. Problem je kad na drugoj strani bude neko ko zapravo ima igraca koji ume nesto u napadu, a ne Bullocka i kompaniju. Tu ce biti dosta stete.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

randle. koliko se covek suterski raspao u ovoj seriji.

edit. tek sada vidim da je prethodnih 15 postova o randlevom raspadu. :facepalm:

grant hill ladno suvlasnik hawksa.

Edited by stoudemire
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...