Fat Zadd Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) aaaaaaaaaa... duvaj ga @Miskooo ovi tvoji pod hitno na kontrolu na nedozvoljene supstance... Marej TD i koji moj sam spucao 5-tu izmenu na izgubljenog sina ( nisam ni video da sam iskoristio 4 ) Polako BRE Zems @Zvezdinho , tek ustao, prvo kafica Edited December 27, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Just now, John Dies at the End said: aaaaaaaaaa... duvaj ga @Miskooo ovi tvoji pod hitno na kontrolu na nedozvoljene supstance... Marej TD i koji moj sam spucao 5-tu izmenu na izgubljenog sina ( nisam ni video da sam iskoristio 4 ) Alooo Dojcland, PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 1 hour ago, Drakaris said: Jel ti vodis ekipu i tebi da se javljam za trejd? Da da meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Jako slaboo.. Katastofalan start 😐 Pod hitno potreban ozbiljan C.. osim Luke i Vuda svi dostupni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) Ukratko sta mogu da kazem mojima pred danasnji zadnji dan duela https://www.instagram.com/p/CIgl97UpXyz/ Edited December 27, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 6 minutes ago, Zvezdinho said: Ukratko sta mogu da kazem mojima pred danasnji zadnji dan duela https://www.instagram.com/p/CIgl97UpXyz/ Sve vreme imaš više minuta, imaćeš ih i posle večerašnjih mečeva, plus se povredio Zeler odmah, bez Kembe i Kapele, Satoranski nije igrao u sredu, Markus Moris nije ni igrao niti će večeras.. Ne daj se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) Kako nije igrao kad je igrao juce Sato. BB, Vajt, i ostali katastrofa. Edited December 27, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 2 minutes ago, Zvezdinho said: Kako nije igrao kad je igrao juce Sato. BB, Vajt, i ostali katastrofa. Ali nije igrao protiv Atlante. Da se moji nisu ovako polomili već bih jurio trejd za SGa ovako moram da čekam da vidim šta će da bude. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 2 hours ago, John Dies at the End said: aaaaaaaaaa... duvaj ga @Miskooo ovi tvoji pod hitno na kontrolu na nedozvoljene supstance... Marej TD i koji moj sam spucao 5-tu izmenu na izgubljenog sina ( nisam ni video da sam iskoristio 4 ) Polako BRE Zems @Zvezdinho , tek ustao, prvo kafica Imaces 300 godina vise minuta, valjda uspes da izvuces pobedu. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 25 minutes ago, stefan81888 said: Ali nije igrao protiv Atlante. Da se moji nisu ovako polomili već bih jurio trejd za SGa ovako moram da čekam da vidim šta će da bude. 😕 Da se tvoji nisu polomili imao bi 13-14 meceva vise a ne samo 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) Bice ove sezone bas teska borba za opstanak bas sam lose odradio draft, jedina uteha mi je da ima jos dosta timova koji su istolose odradili draft. Veceras mozda i Dramonda odmaraju zbog toga sto je juce imao 2OT plus igra protiv Embida. Edited December 27, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 I ja sam promenio misljenje, zalazem se da se od sledece sezone predje na yahoo. ESPN je postao mnogo neozbiljan. Mnogo pozicija igracima fali. Tobajasu fali PF, Begliju fali C, Furnijeu SF. Smesno, ti ljudi kao da ne gledaju NBA uopste. Sad dolazi do toga da mogu sklopiti trejd prema igrackim vrednostima, ali ne mogu, jer igrac nema odredjenu poziciju. Smesno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Kod ESPN su apsolutno najgore projekcije kod igraca,pomislio bi covek da to namerno rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 5 hours ago, Miskooo said: Imaces 300 godina vise minuta, valjda uspes da izvuces pobedu. 😞 Ae cuti bRe 😛 Ovi iz Houston-a glume neki q kao nemaju zdrave igrace , SGA out Marej ili kako vec TD I kao šlag veceras: Anthony Davis (right calf contusion) has been downgraded to out for Sunday's game against the Timberwolves. O svojim glupostima i zajebancijama i da ne pisem Si uplatio loto, bingo i sl ?? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 59 minutes ago, Gaga said: Kod ESPN su apsolutno najgore projekcije kod igraca,pomislio bi covek da to namerno rade. Pa da se vidi ko ume , a ko ne ume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Pa ustanovili smo da Zveki i Gaga umeju isto? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Evo sada na ESPN-u Tate ne postoji. Na Yahoo ga ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 putuj igumane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Nije bas morao Dejvis da se povredi i da ne igra danasnji mec, sad ce Moris iz Fejkera da porobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Povređeni su mi ili odsutni Towns, Toppin, Griffin, Wall i Carmelo. Teška borba za opstanak me čeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 @John Dies at the End Nema na cemu za Embida i Drejmonda, tu su si dobio 2,5 kategorije. 😛 Cestitke svakako, uz raspored i izostanke nisam mogao vise od ovoga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 @Noćna mora B92 fantazera čestitke boro, poštena razlika; moji su se sinoć epski raspali kada je trebalo da obezbede cca 5 a možda i 6 kolona, što bi ipak bilo nezasluženo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Zveki, dosta je po 6 kolona svakome. 😄 Čestitke. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Neka neko iskoristi waiver na T.Young-a, kad ja već ne mogu. Lauri se povredio, verovatno će biti starter neko vreme. Samo da ga lažni grof ne uzme. Dovoljna je blamaža što će me dobiti ove sedmice, još mi samo treba da trpim poniženje da me trpa jedan takav slepac od igrača popu Tadeuša (ne Košćuško). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 59 minutes ago, Miskooo said: @John Dies at the End Nema na cemu za Embida i Drejmonda, tu su si dobio 2,5 kategorije. 😛 Cestitke svakako, uz raspored i izostanke nisam mogao vise od ovoga. Takođe, nema na čemu na: AD, SGA, Len, DSJ&Nesmith-u... tu sam izgubio bacanja + verovatno prvi TD Mareja u karijeri i jos neke neverovatne partije tvojih igraca. A da, jbeni Looni 4 as noćas a me i se Okogi povredio na početku druge 😴 Da ne bude da nisam nezadovoljan, 8 CAT sa ovakvom krš ekipom je uspeh za mene.... I hvala 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts