LayupFromTheMidget Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 5 minutes ago, Itachi Uchiha said: deadline je prosao. 😄 Trebalo do 00.00 a ne 9 ujutro. Trebao sam Arizu da dignem 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Dajte tabelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 12 hours ago, Drakaris said: Bio si na 13 poena zaostatka kada sam izbacio igrace i PPM je bio na mojoj strani. Ostao je jos Bamba i drugo poluvreme Kampaca koji je za to vreme imao 0 poena. Kampaco kasnije ubacio dve teske trojke preko ruke ( Ja gledam i ne verujem sta je dao) i Bamba u poslednjoj cetvrtini u poslednjih minut i po nastupa je dao 5 poena i potpuno me dokusurio. Prvo traljavo nekako usao kos za vise poena i onda trojka na kraju koja mi je razbucala PPM. Ja sam racunao posto je WCJ dostupan da Bamba ima cak sansu da ima i DNP, a kamoli da ima desetak suteva... Eto, retardirani trener glumi neku hijerarhiju starih igraca. Izbacio sam sve igrace, jer sam verovao da ce biti raspad u procentima, pogotovo igraca kakav je Bejkon, MCW itd... Da ne govorim da njima nije strano i da imaju dosta promasenih bacanja...\ Jbg, kockao sam se i pukao sam. Ma nisi pukao, verovatno bi stvarno izgubio fg% a dobio poene a ovo ostalo bi bilo isto. Svakako nerealna nedelja za obojicu, jos jednom svaka cast na FA, iskidao si! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) RJ Beret Bice do kraja 3/32 procenat suta kako je poceo. Edited March 30, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) 13 hours ago, Gaga said: Dajte tabelu Edited March 30, 2021 by Itachi Uchiha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ju ju kakvo vece mojih, digli formu 2 nedelje prerano.. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 11 hours ago, Zvezdinho said: RJ Beret Bice do kraja 3/32 procenat suta kako je poceo. Kenja te Zveki, sjebani su i Nunn i Hasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) Maxa i delgado opstaju u A ligi. Spoiler Dobra prvoaprilaska sala, a Spoiler Dobro Delgado ce da opstane, kad ima 2 tima, sto bi Bard rekao to je fora, stos. Spoiler Da iskoristim priliku za ovo posto pitanje do kad ce ovako dobar rezultat da ostane Posle cu da se posipam pepelom kad ispadnem i kada dodje do preokreta, ali avaj sta da se radi Nemoguce je bilo odoliti ovome Edited April 1, 2021 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Kako igrati protiv Mađije, čovek ima 8 DD i 2 TD za 3 dana, a meni ponovo otpadaju redom igrači, ovog puta Mitchell, Wall i Rose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) Nikako, covek ima super tim, jos mu se Dram povredio. Zamisli kad bude imao komplet tim. Sreca njegova sto nije izgubio Vestbruka i TJ za Dramonda i Moranta. Bas je imao srecu da ne dodje do tog trejda. Malo je falilo da se taj trejd realizuje pre nedelju - dve. @maXa88 nema potreba za tuzicem, ovaj trenutni rezultat moze da se preokrene dok kazes keks, samo sto ja i dalje stojim iza prognoze ko ispada - trip, mi, vi i draki. Edited April 1, 2021 by Zvezdinho 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 3 hours ago, Chaos Is Me said: Kako igrati protiv Mađije, čovek ima 8 DD i 2 TD za 3 dana, a meni ponovo otpadaju redom igrači, ovog puta Mitchell, Wall i Rose. Kao sto napisah posle prve veceri, dosta dobra nedelja za mene, iznad proseka, mada tebi fali Lebron koji ce verujem uskoro da se vrati jer LAL tone. @Zvezdinho a uzivas u Barretu a uvalio mi felericnog Drummonda :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) Nisam ti ja nista uvalio kad si trejd dogovorio sa Xpertom i to za igraca koga si ti hteo. Ma nista ti ne fali, taman ce da se vrati za PO a i bez njega osvajas 1/1. A prosao si u trejdu prilicno jeftino. Edited April 1, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 51 minutes ago, Zvezdinho said: Nisam ti ja nista uvalio kad si trejd dogovorio sa Xpertom i to za igraca koga si ti hteo. Ma nista ti ne fali, taman ce da se vrati za PO a i bez njega osvajas 1/1. A prosao si u trejdu prilicno jeftino. Znam, sjebao sam se, em sto je otisao u LAL em sto se odmah povredio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 jebote ovaj tristan kao da su ga umocili u cisternu virusa, koji kurac mu treba mesec dana da se vrati 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Dajte link za ligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 (edited) Blowout u Detroitu kosato Jokica iz Detroita TD Izbacili ga na 6 minuta pre kraja. Edited April 2, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Delgadove iglice ponovo pocele da deluju, izadje ludi Bircha sa 5 minuta igre jer je bolestan. RJ Beret sad dtd, tezak kripl fajt, njima ne igra Nan. Ja sa mislio dal da ubacim JJ , al rekoh koga da izbacim, kad ono odjednom oporavi se bez najave PG i Kenard sad glumi maskotu. Da je na vreme izasla vest pa da zamenim coveka ko covek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Zveki se digao iz pepela cim video da ima vodjstvo 18 hours ago, gggggggg said: jebote ovaj tristan kao da su ga umocili u cisternu virusa, koji kurac mu treba mesec dana da se vrati Bolje i to, nego kada vidis da je Furnije postao mali od palube Tejtumu i Braunu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 (edited) 1 hour ago, Drakaris said: Zveki se digao iz pepela cim video da ima vodjstvo Bolje i to, nego kada vidis da je Furnije postao mali od palube Tejtumu i Braunu Koje crno vodjstvo, em imam manjak igraca em je sve na 1 trojku, 1 ofanzivni skok i blokadu Tezak kripl fajt. Uzas mi, uzas oni. Edited April 2, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Prava prvenstvena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 4 hours ago, Zvezdinho said: Koje crno vodjstvo, em imam manjak igraca em je sve na 1 trojku, 1 ofanzivni skok i blokadu Tezak kripl fajt. Uzas mi, uzas oni. Jao Zveki, ko te ne zna, skupo bi platio. Takodje si video da Konkvistadori pucaju velikom razlikom i velika je sansa da ispadnu, pa igras igrice kao sigurno ispadas. U poslednjem kolu ce se izmedju nas odluciti ko ispada. Ja vece sanse dajem tebi da opstanes, jer ocekujem da budem razbijen ove i sledece nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 E moj Draki ko te ne zna skupo bi te platio, vidis da je sve na 1 loptu i 1.5 procenat a mozda pola ekipe mi ne igra veceras, plus ce zadnje kolo Zorule da me razchmari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted April 2, 2021 Author Share Posted April 2, 2021 Usrane povrede 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 (edited) Al me izradi ovaj slepac se tvitera da spickam 6. izmenu. Napisao da Kapela nece da igra ja uzeo Onjeku, posle par sekundi se ispravlja i kaze igra Kapela, svaka susa danas pise po tviterima P.S. Cekamo Maksinu emociju Edited April 2, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 (edited) @John Dies at the End pa ti si grdji od mene, izchuka 7 izmena vec u petak Zems , Meca ti nije stavio jos Lilarda, Herela i Dzastina Holideja u ekipu, mogao bi to malo komesario @LayupFromTheMidget da proprati Moze i komesario @nlavrnja Edited April 2, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts