Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, Drakaris said:

Bio si na 13 poena zaostatka kada sam izbacio igrace i PPM je bio na mojoj strani. Ostao je jos Bamba i drugo poluvreme Kampaca koji je za to vreme imao 0 poena. Kampaco kasnije ubacio dve teske trojke preko ruke ( Ja gledam i ne verujem sta je dao) i Bamba u poslednjoj cetvrtini u poslednjih minut i po nastupa je dao 5 poena i potpuno me dokusurio. Prvo traljavo nekako usao kos za vise poena i onda trojka na kraju koja mi je razbucala PPM.

Ja sam racunao posto je WCJ dostupan da Bamba ima cak sansu da ima i DNP, a kamoli da ima desetak suteva... Eto, retardirani trener glumi neku hijerarhiju starih igraca.

Izbacio sam sve igrace, jer sam verovao da ce biti raspad u procentima, pogotovo igraca kakav je Bejkon, MCW itd... Da ne govorim da njima nije strano i da imaju dosta promasenih bacanja...\

Jbg, kockao sam se i pukao sam.

Ma nisi pukao, verovatno bi stvarno izgubio fg% a dobio poene a ovo ostalo bi bilo isto.

Svakako nerealna nedelja za obojicu, jos jednom svaka cast na FA, iskidao si!

• Thanks 1
Posted (edited)

Maxa i delgado opstaju u A ligi.

Spoiler

Dobra prvoaprilaska sala, a :classic_biggrin:

Spoiler

Dobro Delgado ce da opstane, kad ima 2 tima, sto bi Bard rekao to je fora, stos.

Spoiler

Da iskoristim priliku za ovo posto pitanje do kad ce ovako dobar rezultat da ostane :classic_tongue: Posle cu da se posipam pepelom kad ispadnem i kada dodje do preokreta, ali avaj sta da se radi :classic_tongue: Nemoguce je bilo odoliti ovome :classic_tongue:

Edited by Zvezdinho
  • Like 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Nikako, covek ima super tim, jos mu se Dram povredio. Zamisli kad bude imao komplet tim.

Sreca njegova sto nije izgubio Vestbruka i TJ za Dramonda i Moranta. Bas je imao srecu da ne dodje do tog trejda. Malo je falilo da se taj trejd realizuje pre nedelju - dve.

@maXa88 nema potreba za tuzicem, ovaj trenutni rezultat moze da se preokrene dok kazes keks, samo sto ja i dalje stojim iza  prognoze ko ispada - trip, mi, vi  i draki.

Edited by Zvezdinho
  • Love 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
3 hours ago, Chaos Is Me said:

Kako igrati protiv Mađije, čovek ima 8 DD i 2 TD za 3 dana, a meni ponovo otpadaju redom igrači, ovog puta Mitchell, Wall i Rose.

Kao sto napisah posle prve veceri, dosta dobra nedelja za mene, iznad proseka, mada tebi fali Lebron koji ce verujem uskoro da se vrati jer LAL tone.

@Zvezdinho a uzivas u Barretu a uvalio mi felericnog Drummonda :P 

Posted (edited)

Nisam ti ja nista uvalio kad si trejd dogovorio sa Xpertom i to za igraca koga si ti hteo. Ma nista ti ne fali, taman ce da se vrati za PO a i bez njega osvajas 1/1. A prosao si u trejdu prilicno jeftino.

Edited by Zvezdinho
Posted
51 minutes ago, Zvezdinho said:

Nisam ti ja nista uvalio kad si trejd dogovorio sa Xpertom i to za igraca koga si ti hteo. Ma nista ti ne fali, taman ce da se vrati za PO a i bez njega osvajas 1/1. A prosao si u trejdu prilicno jeftino.

Znam, sjebao sam se, em sto je otisao u LAL em sto se odmah povredio.

Posted

Delgadove iglice ponovo pocele da deluju, izadje ludi Bircha  sa 5 minuta igre jer je bolestan. RJ Beret sad dtd, tezak kripl fajt, njima ne igra Nan. Ja sa mislio dal da ubacim JJ , al rekoh koga da izbacim, kad ono odjednom oporavi se bez najave PG i Kenard sad glumi maskotu. Da je na vreme izasla vest pa da zamenim coveka ko covek.

• WOW 1
Posted

Zveki se digao iz pepela cim video da ima vodjstvo

18 hours ago, gggggggg said:

jebote ovaj tristan kao da su ga umocili u cisternu virusa, koji kurac mu treba mesec dana da se vrati

Bolje i to, nego kada vidis da je Furnije postao mali od palube Tejtumu i Braunu

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Drakaris said:

Zveki se digao iz pepela cim video da ima vodjstvo

Bolje i to, nego kada vidis da je Furnije postao mali od palube Tejtumu i Braunu

Koje crno vodjstvo, em imam manjak igraca em je sve na 1 trojku, 1 ofanzivni skok i blokadu:lol_2: Tezak kripl fajt. Uzas mi, uzas oni.

Edited by Zvezdinho
  • WOW 1
Posted
4 hours ago, Zvezdinho said:

Koje crno vodjstvo, em imam manjak igraca em je sve na 1 trojku, 1 ofanzivni skok i blokadu:lol_2: Tezak kripl fajt. Uzas mi, uzas oni.

Jao Zveki, ko te ne zna, skupo bi platio. Takodje si video da Konkvistadori pucaju velikom razlikom i velika je sansa da ispadnu, pa igras igrice kao sigurno ispadas. 

U poslednjem kolu ce se izmedju nas odluciti ko ispada. Ja vece sanse dajem tebi da opstanes, jer ocekujem da budem razbijen ove i sledece nedelje.

Posted

E moj Draki ko te ne zna skupo bi te platio, vidis da je sve na 1 loptu i 1.5 procenat a mozda pola ekipe mi ne igra veceras, plus ce zadnje kolo Zorule da me razchmari. 

• WOW 1
Posted (edited)

Al me izradi ovaj slepac se tvitera da spickam 6. izmenu. Napisao da Kapela nece da igra ja uzeo Onjeku, posle par sekundi se ispravlja i kaze igra Kapela, svaka susa danas pise po tviterima:classic_mellow:

P.S. Cekamo Maksinu emociju:lol_2:

Edited by Zvezdinho
  • Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...